Hmmm tineam eu prost minte ca am postat dar aparent nu. Cer scuze pentru intarziere, asta in caz ca citeste cineva si topicul meu

.
Pe scurt ar fi cam asa:
Focus gasit lovit zgaraiat in parcare si fata/spate, dupa ore intregi de politie si asigurare a ajuns la romcar unde a stat pentru vopsit spoiler fata/spate 1 luna de zile.
Cand l-am luat (probabil au vopsit cu mana prin puncte) capacul de deasupra bordului nu se mai inchidea. Avea un plastic rupt de clapeta de inchidere. Acum nu stiu ce o fi umblat ei acolo dar a mai durat inca o luna si jumatate venirea capacului. Bine macar ca am mers cu masina in timpul asta.
Pe langa asta, baietii de la romcar tinichigerie au avut grija sa-mi murdareasca bine pilelea si usile pe interior...
La mondeo treaba sta cam la fel. Am ocolit un cal care venea hotarat pe mijlocul drumului spre mine, am intrat intr-o bordura de pe marginea drumului... = spoiler fata si ambele radiatoare erau peste tot imprastiate.
Fiind sambata seara, am chemat tractarea pentru a incepe demersurile necesare ( stiam deja de la focus mersul). Am fost la politie apoi am vrut sa las masina la romcar.
Cand plec de la politie baiatul de la tractari care plecase inainte ma sunat sa-mi spuna ca nu-i dau voie cu masina inauntru, pentru ca nu este de la FordSupport.
Cand ajung eu acolo masina era data jos de pe trailer si gardianul + soferul o impingeau pe sestache in curte... masina fiind facuta praf. In sfarsit era sa-i iau de gat pe amandoi, am urcat masina din nou pe trailer si am hotarat sa o duc luni la romcar.
Au tinut mondeo 2 luni, a fost necesara schimbarea puntei fata pe langa altele

.
Normal ca la sfarsit au uitat sa bage lichid de frana + ulei + freon DAR au fost destui de amabili incat sa imi spoiasca si mondeo cu noroi, vaselina si alte substante frumos colorate.
Morala... mai bine sa nu ai de-a face... asa ca aveti grija cum mergeti.
nota : sa nu credeti ca, fiind service ford, au lucrat cum trebuie... spoilerele de la focus au 2-3 bule de aer pe sub vopsea iar la mondeo noroc ca m-am uitat inainte sa semnez pentru masina ca avea spoilerul fata pus la bataie de joc...
ps: asa o fi la toate serviceurile sau am fost eu ghinionist ?