Re: My Fiesta Mk3
Am reusit cu AC si merge stas.E mai puturoasa ceva, dar confortul e brici.
Am muncit 3 zile in parcare cu schemele din TIS sa-mi fac instalatia electrica pentru AC.Nebunie mare.Radiatoare schimbate, ventilator, compresor cu tot cu suport si repozitionat alternatorul,schimbata fulia la motor,introdusa o rola in plus si o curea,schimbata galeria de evacuare,o palarie de relee,termostat, introdus circuit nou in panoul de sigurante, schimbat aeroterma ca asta are motoras cu clapeta care se inchide pentru recirculare (la Fiesta 3 AC stie doar cu recirculare-nu exista separat recirculare), introdus sub bord unitatea de racire si cuplat la conductele de aer senzori de presiune lo-hi, si 2 gauri in caroserie panoul frontal.Am platit in plus sa-mi incarce cu freon.Si toate astea singur in parcare, ca toti desteptii imi cereau 600 Euro sa faca toate astea si in plus ma si amanau.
Pentru cine vrea sa-si puna, ofer consiliere GRATIS.
Bafta!
P.S.Pentru amatori, am de vanzare un radiator de AC, conductele si unitatea de racire din interior.
Pentru o instalatie completa mai trebuie compresorul cu suport si aeroterma cu clapeta+instalatia electrica.
Sa-ti mai zic ca plang acum dupa kitu' pe care ti l-am vandut?

1.1 HCS CFI
- adimk3.5
- Member