$1 scrie:$2a, pai initial au uns coloana si mi-au spus ca dupa vreo 1000km ar trebui sa dispara.
Sa dispara coloana

... daca a mers mult neunsa probabil s-a uzat si degeaba o mai ungi ... oricum a mai aparut si la altii problema asta si au incercat sa ii pacaleasca ca "nu se aude nimic" ... "e normal sa faca asa" ...etc .
Daca tu nu te-ai stresat sa ii stresezi si daca e vorba de reparatii pe garantie ce nu genereaza profit poti sa fii sigur ca te pun pe ultimul loc ... de-aici si o luna de asteptare.
Principii romanesti ... daca nu mai intreaba de el inseamna ca nu mai are nevoie sau a rezolvat problema ... daca nu insista inseamna ca nu se grabeste ...etc.
E valabil la toate produsele cand vine vorba de garantie si reparatii gratuite ... daca se rezolva repede fara sa insisti atunci e o exceptie

.
Eu am patit cu o carcasa pc defecta , au depasit o luna de service , am si sunat de 2-3 ori si cand am fost la ei sa le zic ca au incalcat termenii de garantie si daca nu pot sa o repare sa imi returneze banii ... mi-au zis ca imi dau banii a 2-a zi si ce crezi? ... cand vin dupa bani era carcasa reparata ... imi placea prea mult acel model si disparuse din stoc ca altfel ma certam cu ei si nu mai luam nici-o carcasa ...asa ar fi meritat si asa era logic sa fac.
Cu carrefour am avut probleme cu preturi gresite la casa/promotii false (inselatorie) ... mi-au zis ca daca nu imi convin produsele imi fac retur ... le-am zis ca normal e sa le cumpar , ca imi convin , dar la pretul de raft nu la alt pret (daca nu esti atent la casa platesti ca prostu'). Nu am primit niciun raspuns de la ei(la reclamatie) ... am reclamat la OPC si au trecut mai mult de 30 de zile pana sa imi raspunda OPC (au depasit termenul legal chiar si ei) ... si mi-au raspuns ca e ok , nu au gasit nereguli ... pai e normal daca reclami o promotie , specifici asta si urgentezi ,ca dupa 40 de zile sa nu mai gasesti nici urma de promotie ... toti dau spaga si toti sunt acoperiti , nu ai cui sa reclami daca cineva (dealer/magazin) isi bate joc de tine sau nu respecta legea si asta pentru ca ei , statul (cei ce ii verifica) , nu respecta nici ei legea si sunt 100% corupti .
Coruptia e dincolo de principii ... nimic nu mai e moral,normal sau logic !
Azi am bagat benzina , ma uitam cum a crescut pretul decembrie-martie cu toata vrajeala lor ca scade pretul la nivel international si baga acciza ... deja pretul e sus , urmeaza acciza ... pentru ce ? ... pentru 2-3 vile si o noua flota de masini la parlament ...si DA , pentru pliante,afise,masini,servicii si mita in campanie.
Intr-o tara in care nimeni nu respecta legea ... e inutil sa iesi tu in evidenta !
Scuze ca am rabufnit acum aici ... am baut vreo 3 beri si mi-am adus aminte in ce tara traiesc

.