Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
27 Feb 2011, 18:43
Ma bate un gand sa fac jantele de iarna asa clasic

M-am prostit nitel in photoshop si asta a iesit . O poza mai buna cu jantele de tabla nu am , sa pot sa lucrez mai bine.
27 Feb 2011, 19:35
Pune-le niste capace si nu te mai complica. Oricum iarna in 80% din timp jantele sunt pline de jeg.
27 Feb 2011, 20:14
Eu nu sustin treaba cu capacele, decat daca sunt originale. Pai ce facem, ne chinuim la vulcanizare sa punem cate 5/10 grame de plumb pe janta si apoi punem un capac de 300 de grame peste? Ca idee, am cantarit zilele trecute un set de capace pe 15" si avea 1350 de grame.
27 Feb 2011, 20:20
Nici eu nu sustin ideea cu capace

pentru ca nu-mi plac. Mai bine le las negre decat sa pun capace.
02 Mar 2011, 13:47
Am vazut aseara pe la 18 si ceva un FF2 gri cu jante model titanium ,dar vopsite grafit sau ceva in genul. Si arata super frumos , asa ca le-am facut si eu pe ale mele

momentan in photoshop. Astept pareri pana incepe sezonu cald si schimb jantele
02 Mar 2011, 13:51
Parere proprie si personala: nu-mi place grafit cum zici tu. E aiurea, zici ca-s murdare de ceva.
02 Mar 2011, 14:34
Da , nici eu nu stiu ce sa zic , inclin mai mult pe stock . Le-am facut asa de plictiseala si sa vad cum ar da mai mult

.
Dar la cele de iarna , trebuie sa le fac ceva

) .. astept vreme de spalat masina sa fac niste poze mai bune

Oricum daca le fac ceva , le voi face pt iarna viitoare , deci timp este
02 Mar 2011, 15:12
cred ca ar da mai bine vopsite in alb (cum au sufletzel sau zvony), doar ca se murdaresc destul de repede
02 Mar 2011, 15:14
Frate, traiesti in tara pamantului, pacat de vopseaua aia...prinzi pietris, imediat se zgarie...
02 Mar 2011, 15:49
la zgaritat exista rezolvare: vopsire in camp electrostatic: e mai rezistenta si stratul de vopsea e muuult mai gros
02 Mar 2011, 16:04
Una si cu alb.. nu am mai avut rabdare sa fac si aia pe fata
03 Mar 2011, 14:17
Deci , vor ramane pe alb . Stie cineva o vopsitorie buna , sa le vopseasca in camp electrostatic ? Dar sa o faca si bine.
03 Mar 2011, 14:20
vorbeste cu zvony, te poate ajuta el cu un contact
03 Mar 2011, 15:18
$1 scrie:$2eci , vor ramane pe alb . Stie cineva o vopsitorie buna , sa le vopseasca in camp electrostatic ? Dar sa o faca si bine.
viewtopic.php?f=132&t=52084
03 Mar 2011, 15:19
Daca sunt 16" le vopsesti cu 200-250lei setul. Daca sunt mai mari, mai pui un 50lei. Dar asta fara transport Bucuresti - Pitesti si retur. In functie de cum am programul (cand mai ajung pe acasa) cred ca te-as putea ajuta cu macar unul din drumuri.
03 Mar 2011, 16:11
Multumesc zvony de ajutor , dar mai caut in Bucuresti momentan . Daca nu gasesc ceva serios aici , o sa apelez la tine.
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2eci , vor ramane pe alb . Stie cineva o vopsitorie buna , sa le vopseasca in camp electrostatic ? Dar sa o faca si bine.
viewtopic.php?f=132&t=52084
Nu prea imi inspira incredere. Toate pozele sunt facute cu telefonul.. mai vedem .
03 Mar 2011, 19:52
Am reformulat

Du-te pana la ei, fa niste poze cu ce gasesti p-acolo, daca gasesti ceva interesant, si raporteaza-ne aici pe topicul tau. Si eu sunt interesat de ei, dar pentru mici reparatii la niste jante de aliaj, si vopsitorie totodata. Sunt curios ce impresie iti lasa la fata locului.
(mai bine acum?

)
Ultima oară modificat de
radu_v8 pe 03 Mar 2011, 19:59, modificat 1 dată în total.
03 Mar 2011, 19:57
Serios de am inteles ceva

.
08 Mar 2011, 17:58
Am spalat azi masina si in timp ce ma invarteam eu pe langa masina am observat 2 puncte negre fix deasupra la ornamentul cromat de deasupra emblemei. M-am apropiat sa dau cu degetu crezand ca e jeg, dar supriza...era vopseaua SARITA .. 2 puncte de 1mm patrat sa zic.
Solutii ? Apelez la garantie sau or sa zica ca nu au ce face? Sunt 100% sigur ca nu a fost lovita de vreo piatra sau de alte obiecte care sa faca vopseaua sa sara
08 Mar 2011, 22:20
Calmează-te, eu am o "găurică" pe eleronul vopsit, ăsta şmecher de 50 de euro (pe vremea aia), găurică de 3 mm în diametru, care a apărut din senin!! Deci să nu încep să vorbesc de felul cum fac treabă spaniolii că voi fi cenzurat din frază în frază şi poate primesc şi avertisment!! Însă, pentru asta, ar trebui să fie şi moderatori activi, nu doar pe "hârtie", care chiar să facă ceva....însă asta e altă discuţie, pentru altă dată....
Revenind....că-i spaniol sau român, tot un căcat iese! Măcar e plastic dedesubt, şi nu înaintează, deci am o consolare că nu rugineşte!
Încearcă-ţi norocul la garanţie, şi subliniază faptul că nu ai îndoituri în tablă, şi nu e normal să-ţi sară vopseaua!! Dar fă asta doar dacă eşti sigur că nu s-a oprit vreun puşti cordit cu bicicleta în capotă sau nu ţi-a aruncat careva ceva pe maşină! Mai investighează! Vreun vecin "entuziast" că "şi-a luat şi ăla bă' maşină"! Şi nu poţi să mă contrazici, ştii că se poartă...
Hai baftă!
08 Mar 2011, 22:40
Daca era copil cu bicicleta erau urme mai mari , iar vecini sincer nu am dastia asa.. ii cunosc personal pe toti de la scara mea si urmatoarea(singurele de unde ar ajunge sa arunce cu ceva) fiind bloc cu 4 etaje , nu sunt asa multi vecini

. O sa vb maine la reprezentanta.. poate rezolv ceva. E sarita prea devreme si poate prea usor.. are 2 luni si 1 saptamana totusi....
09 Mar 2011, 09:14
Si eu am mai multe dar cred ca la mine sunt d ela pietrele de pe autostrazi.

Mai nasol ca la vreo 2-3 dintre ele se vede rugina :-s nici nu stiu ce sa fac cu ele.
09 Mar 2011, 09:38
O sa vb azi cu cei de la Colina, poate rezolv ceva. Pe autostrazi inca nu am iesit

am mers doar in oras.
Sper sa ajung sa las si jantele la vopsit :d .
09 Mar 2011, 09:39
Baftă!! Să ne zici exact ce debitează maimuţoii ăia!!
09 Mar 2011, 11:56
Am vb cu cel de mi-a vandut masina si era minunat ca a sarit vopseaua pe capota..A zis sa ma duc in Popesti la Colina sa vb cu cel de la garantie de acolo si ca as avea sansa sa o fac pe garantie. S-ar putea sa ajung azi pe acolo sa vad ce rezolv . Va tin la curent
09 Mar 2011, 12:06
Bă incredibil, ăştia fac maraton să le facă din ce în ce mai proaste....oare o fi rămas ăla minunat de tot? Să fie oare viitorul adi minune? Sau doar minune?
09 Mar 2011, 13:20
Zi-le de asemenea ca daca nu pe la sfarsitul verii, fix peste un an in primavara vii sa iti faci si bara fata ca, din pacate, asta e obiceiu.
La altii am vazut si bara spate. La mine si la Focus si la Kuga am revopsit pe garantie bara fata.
09 Mar 2011, 13:41

Am fost la Colina si am facut o constatare.. au facut poze.. tre sa astept sa ma sune sa-mi zica daca se face pe garantie
09 Mar 2011, 13:46
Parca asa sunt si la mine

doar ca la mine s-au facut mini puncte de rugina. O sa incerc sa le remediez cumva/candva ...
09 Mar 2011, 13:48
Sigur n-ai un vampir prin cartier

?
Eu am asa ceva (doar o gaura insa) pe buza capotei de cand am luat masina

.