Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Ford Mondeo Mk1 - ALF

24 Sep 2012, 07:13

normal poti completa, dar un antigel bun ofera o siguranta de 2 ani din ce am vorbit eu cu mecanicul meu, deci daca al tau e mai vechi nu faci mare lucru cu completarea. si antigelul nu e doar in rezervor, si o masina are nevoie asa cum ai vazut si mai sus de cativa litri. la focus nu am idee cum e cu schimbatul dar banuiesc ca radiatorul are un surub pe jos si curge cel vechi apoi bagi antigelul nou. normal amestecul se face 50/50, adica 1l de antigel/1l de apa dedurizata, nu bagi antigel concentrat.

24 Sep 2012, 07:16

rammstein buna treaba cu biclele :) =D>
si eu la fel ca tine de vreo 2 luni am 2 bicle de care ma ocup :)

24 Sep 2012, 21:11

Foarte bine cu biclele, nu renunta la ele ;)
Da, nu stiu ce mi-a venit cu biclele :) Dar cum eu ma satur relativ repede de ceva, deja am pus la vanzare cursiera :D Am in plan sa-mi fac o bicla mai smechera, speciala pentru coborari, full suspension, frane hidraulice si roti de 29''. Un monstru, ce sa mai.

Un offtopic: cursiera de vanzare, KTM echipata Shimano, 600 ron.

On topic: mi-am echipat masina cu anvelopele de iarna, de data asta pe dimensiunea din certificat, 185/65/R14. Pana acum umblam si vara si iarna cu 175, pe care le-am vandut pe toate (vara si iarna), se vedeau ca draq :D Pentru la vara raman la R14, dar 195/60/R14,tot trecute in acte. Jante de tabla + capace, am obiceiul sa ies cu ea de pe asfalt la munte, fara mila, si sigur le sparg mai devreme sau mai tarziu daca sunt de aliaj.
Cum iau salariul, fac si unghiul de fuga, mi-a uzat cauciucurile pe margine.

25 Sep 2012, 07:14

on topic :) rammstein anvelopele 195/60/14 se gasesc destul de greu, asa am eu pentru vara si abia am gasit si iarna 185/65/14. in acte eu mai am trecut si 205/55/15
off topic, trimite 1 2 poze cu bicla ta. eu am una oras 28 si una full suspensie 26 cu care merge prietena mea

25 Sep 2012, 18:31

Daca nu gasesc genul asta de cauciucuri, raman si pt vara la 185/65/14.
off: am trimis poze pe mess

10 Oct 2012, 20:17

Gata si cu antigelul :) Acum masina e pregatita de iarna. G12 roz am pus.
In plus, am reglat unghiul de fuga pe fata ca rodea cauciucul pe marginea interioara.

06 Ian 2013, 19:35

Masina asta incepe sa ma surprinda :D acum 2 saptamani am descoperit ca am reglajul electric functional la faruri, iar azi am mai aflat ca am si lumini de ceata pe spate :))) Daca nu citesc manualul.....
In ceea ce priveste luminile am schimbat becurile pe faza lunga cu unele albastrui, pare putin mai bine. Becurile le-am luat de la kaufland, 23 lei setul. Destul de ieftin.

06 Ian 2013, 20:24

:)) ar fi bine sa o ti tot asa cu descoperirile

06 Ian 2013, 20:28

:D ar fi. Ca daca nu ma impresioneaza cu ceva tot timpul, imi doresc alta, si nu sunt bani...

07 Ian 2013, 18:33

te ai intalnit cu remy?

07 Ian 2013, 19:07

Da :) Am schimbat si masinile pentru o tura. De la el am aflat faza cu luminile de ceata pe spate :D
Din pacate pe blocul de lumini nu am si pozitie de proiectoare :( ca aveam de gand sa pun unele cu LED fara sa fac alt cablaj si sa pun intrerupator, dar... trebuie.

08 Ian 2013, 17:37

Cat de "seriosi" pot fi unii :( Comandasem folie pt stopuri rosie ca ma saturasem de galbenul din stopurile astea. Si am tot asteptat pana il sun azi pe om. Surpriza, nu stia ce s-a intamplat cu coletul meu, nu a gasit nici factura de expediere....
Imi trimite azi altul, dar iar trebuie sa astept pana vine, si sambata vreau sa montez folia. Vor fi complet rosii.
Am avut intentia sa iau stopuri d-alea tuning, are tata pe masina. Dar azi m-am uitat mai atent la ele si s-a topit partea rosie unde vin becurile de pozitii. Deci le pastrez pe cele originale. Nu e normal sa dai 600 lei si sa se faca asa...
Asta e respectivul model: http://i.clubafaceri.ro/clients/22/7314 ... 80_big.jpg
S-ar putea sa fie mai bune astea http://static.cauti.ro/images/merchant_ ... _large.jpg dar nu mai am incredere.

11 Ian 2013, 16:03

A ajuns si folia pana la urma :)
Cand va fi frumos afara o sa o pun.

13 Ian 2013, 07:57

gata folia? ieri a fost o zi de primavara :)

13 Ian 2013, 16:07

poze?

13 Ian 2013, 17:58

Salutare :)
Da, a fost frumos afara, dar din pacate ... stau la etajul 3... Pana nu ajung la tara sa pot avea o priza pentru uscatorul de par nu le pot monta :( ca se monteaza la cald. Deci nici poze nu am... Dar vor veni dupa ce montez folia si sper eu niste jante mai mari :)

Daca este cineva interesat de mountain bike, ofer la schimb unul full suspension pe jante de ford, anunt pentru cei din Tg Jiu sau cei care au drum pe-aici: http://www.tocmai.ro/mountain-bike-mtb- ... 34809.html
Ultima oară modificat de rammstein pe 13 Ian 2013, 18:06, modificat 1 dată în total.

13 Ian 2013, 18:05

scuze am inteles ca ai pus folia pe geamuri, nu am fost atent :">

13 Ian 2013, 18:10

Nu-i bai :)
M-am interesat si de folie pt geamuri. Am gasit de la 230 lei luneta + geamuri spate sau de la 80 doar geamurile spate.
Voi ajunge si acolo, dar intre timp sunt lucruri cu prioritate: schimbat ulei in cutie, filtru de benzina, jante, suspensie, abia apoi si folia pe geamuri.

13 Apr 2013, 16:58

Salutare :)
Am reusit sa fac hayonul sa nu mai troncane :D am scos in afara acele tampoane de cauciuc si am bagat silicon sub ornamentele din plastic.
Stie cineva, se gasesc tampoanele acelea in magazin?

18 Apr 2013, 15:49

Azi masina a primit capace de roti noi, dupa vanzarea celor vechi :D

Imagine

24 Apr 2013, 18:25

Azi mi-am facut de lucru: spalat interior - exterior. Poze cu stopurile facute rosu complet, protectie la praguri cu folie 3M carbon, manerele interioare facute cu aceeasi folie si... simon's cat :D
FiÅŸiere ataÅŸate
43.JPG
44.JPG
45.JPG
46.JPG
47.JPG

25 Apr 2013, 07:09

=D> =D>
arata bine mondy. si eu am inceput curatenia la al meu, doar interior pentru moment :D

25 Apr 2013, 17:17

Merci :D Si al tau arata bine! Bafta la curatenie. Acum ca e cald, e numai bine :D

02 Mai 2013, 15:19

Masina a primit cadou de Pasti: ornamente usi de Mondeo mk2 si sigle RS pentru capace.
Multumesc Ruffy si Bobby pentru sfaturi la montaj si aliniere :D
FiÅŸiere ataÅŸate
Photo0021.jpg
Photo0462-2.jpg

02 Mai 2013, 16:01

vad ca de cand a venit caldura te ocupi din plin de mondy :)
frumoase si ornamentele usi si rs pe capace se vede foarte fain =D>

02 Mai 2013, 17:04

Merci :D Pai imi mai fac de lucru, in limita bugetului. Capacele am vrut sa fie altfel decat cele de pe piata :D Sper sa pot lua si bara de RS de care ziceam :)

26 Mai 2013, 19:17

In cazul in care nu voi reusi sa vand bara de RS pana cand voi avea banii necesari de vopsit si montaj, aceasta va fi pusa pe masina :D . Sper sa gasesc si pragurile macar, daca nu praguri + bara spate.
FiÅŸiere ataÅŸate
rs 1.jpg

30 Mai 2013, 12:03

Am reusit sa vand bara :D (e varianta pe care o preferam).

30 Mai 2013, 18:05

nu prea stim ce sa facem, adica sa te felicitam ca ai reusit sa o dai, sau sa te injuram ca ai reusit sa dai asa ceva in conditiile in care se gaseste foarte greu :-??

eu am stiut de ea, dar nu mereu poti face ce vrei :(
poate mai dai de una :)

30 Mai 2013, 20:13

Mie sincer nu mi-a placut niciodata kitul de rs, un design foarte prost care nu se pupa cu liniile masinii. In plus, a lui mai trebuia si lipita si vopsita, chiar nu avea rost avand in vedere ce bine e aliniata fata actuala.
Răspunde