Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Ford Focus ST170

11 Oct 2012, 17:27

Hehe, eu sunt norocos, la motor 2.5 platesc pe 6 luni 250 RON, dar e pe nume de pensionar masina :D

11 Oct 2012, 18:51

mi-au venit bujiile, in seara asta le schimbam :D

pana atunci o poza cu noile numere

eu asa stiam, ca asigurarea facuta pe seria de sasiu este cea mai scumpa... in fine. m-am programat la RAR, pe 29 octombrie, la ora 12:30 in Voluntari:d abia astept!!
FiÅŸiere ataÅŸate
nr rosii.jpg

11 Oct 2012, 19:35

prima asigurare a unei masini este mai mare pe ca nu beneficiezi de reducerea care se da daca nu ai avut accident

12 Oct 2012, 00:59

masina acum merge foarte rau:(( am ajuns la garaj, toate bune, am pus bujiile noi, insa cand sa plecam masina mergea in 3 pistoane. le-am pus la loc pe cele originale si tot la fel:( da si rateuri din cauza asta:( maine de dimineata o sa alerg pe unde pot ca sa o fac si sper sa reusesc:(

12 Oct 2012, 08:58

Cum adica?
Inainte sa schimbi bujiile mergea bine si dupa un simplu schimb nu mai vrea? Vezi sa nu se fi bulit vreo fisa ceva, vreun contact imperfect nu prea are cum sa se buleasca de la un simplu schimb de bujii.

12 Oct 2012, 09:45

a mers perfect pana i-am pus bujiile noi,.. apoi le-am pus pe cele vechi si tot prost merge:( in 3 pistoane. acum plec sa vad ce rezolv

12 Oct 2012, 10:02

Tot la fise ma gandesc si eu. Coincidenta ar fi prea mare sa fie de la altceva.

12 Oct 2012, 10:48

si eu am cand am schimbat bujiile am ramas cu o fisa rupta pentru ca erau imbatranite de la caldura motorului. Avand in vedere ca ai schimbat bujiile, a trebui sa desfaci fisele deci e foarte posibili problema sa vina de acolo. Verifica daca fisele au fost puse in ordinea corespunzatoare de aprindere si/sau daca fisele nu au fisuri/rupturi a izolatiei si partea de contact a fisei (cu arc parca) atinge pe bujie.

12 Oct 2012, 13:18

s-a reparat, o fisa era bagaboanta de la cilindrul 1 si capatul ei de cauciuc intra pe langa bujie. s-a rezolvat. acum am aflat si ce eroare primesc de se aprindea check engine-ul si anume P0113. o investighez sa vad care este problema si sper sa o rezolv cat de curand posibil

12 Oct 2012, 23:07

Foarte misto masina, sa o stapanesti sanatos!
Dupa codul de eroare + google..
p0113 - intake air tempature circuit high input. Eu as verifica intai conexiunile, sa nu cumva sa fie un scurt pe undeva de la IAT/MAF.

13 Oct 2012, 01:00

misto modelul, destul de rare in Ro !

13 Oct 2012, 01:18

ma gandesc mai degraba ca de vina este bateria, care este cam veche (de 10 ani chiar! originala) si nu imi da suficient curent la senzori. o sa verific mufele, sper sa scap si de asta...

15 Oct 2012, 00:26

inca nu am dat de cap erorii:( si drumurile noastre deja au facut o "victima" a inceput sa se auda un troncanit pe partea stanga, eu banuiesc sa fie o bieleta. o schimb zilele astea cand am timp

15 Oct 2012, 00:38

si inca 2 poze:D una cu numerele rosii, dar parca nu dau deloc bine pe ea :D
FiÅŸiere ataÅŸate
Poza 213 (Custom).jpg
Poza 211 (Custom).jpg

15 Oct 2012, 00:54

Aia cu nr rosii e si mai sus :D
Cu eroarea n'ai avut timp sa mai investighezi sau nu ai gasit inca mecanicul potrivit?

15 Oct 2012, 01:08

da, acum mi-am dat seama, scuze:D de la oboseala...

pai de unul singur nu ma prea pricep... am nevoie de putin ajutor. nu cunosc asa bine marca ford iar modelul focus st170 mai deloc. am ales-o doar pt ca mi-a placut la nebunie!

16 Oct 2012, 02:14

sursa erorii a fost depistata, cablul de la debitmetru nu era pus bine. s-a rezolvat. urmeaza, cand am timp bieleta sau capul de bara (cand am timp ne uitam mai bine sa vedem clar care e problema

18 Oct 2012, 02:27

stiti pe cineva sau un site specializat unde pot sa gasesc piese motorcraft de ST?

18 Oct 2012, 08:12

axevo are originale ford nu stiu de ce nu ar avea si de st poti sa incerci

18 Oct 2012, 14:42

Sunt foarte putine repere (consumabile sau care se schimba din cand in cand) specifice doar ST170.
In general chestiile care se schimba (bucsaraie, frane, curele, senzori, sonde etc etc) le gasesti atat OEM (Motorcraft) cat si pe versiuni de 'producator'.
Si cele in ambalaj "Motorcraft" sunt facute tot de un producator al acelui reper si probabil ca se vand si in ambalajul producatorului respectiv.

In general sunt producatori consacrati pe diverse domenii si unii dintre ei au contract cu Ford pt a livra piese "originale", si a le marca si ambala ca atare.

Treaba cu after market e un pic mai tricky la elemente de caroserie, unde daca nu vrei sa ai surprize sau sa improvizezi, e bine sa iei elemente OEM.

19 Oct 2012, 02:18

elementele de suspensie si de directie ma intereseaza de cine sunt produse. ca sunt mai ieftine fara stanta ford pe ele, iar calitatea este la fel. cumva sunt lemforder? ma sacaie rau cand aud zgomotu ala la o groapa ceva si vreau sa scap de el cat mai repede. inca nu imi dau seama exact de la ce e, pe piatra cubica nu se aude nimic, doar la gropi sau denivelari mai mari se aude, gen sine de tramvai. eu am miscat de masina asa si nimic nu scartaie... pana pe marti nu prea am timp sa o duc la garaj :(

19 Oct 2012, 03:53

Se aude si la mine zgomot la gropi mai mari, dar pana la urma m-am obisnuit cu el. Eu o sa ii schimb toate articulatiile si sper sa nu se mai auda nimic....

Te-am vazut in seara asta in zona iancului, ai facut stanga pe o straduta :D .

19 Oct 2012, 09:19

Eu i-am schimbat arcurile fata si amortizoarele (toate) si nu s-a mai auzit niciun troncanit.

19 Oct 2012, 10:43

da, prin zona aia stau de obicei, in special la rond la 23 august. cand m-ai vazut tu cred ca veneam de la shaorma lui turcu:)))))

eu nu ma las, dupa cum se aude imi pare a fi ori un cap de bara ori o bieleta pe stanga fata. marti sper sa stiu exact care este problema. din pacate astea sunt drumurile noastre :( si mai ales daca ai o suspensie sport cu jante mai mari si anvelope cu talon mai mic:(

19 Oct 2012, 10:48

Bielete antiruliu, bucsi bara stabilizatoare ar putea fi printre primele vinovate si cred ca si cele mai ieftine. La mine cand aveam focus bieletele au picat primele pe fata pe la 100000km.

21 Oct 2012, 02:00

am gasit de la MOOG niste preturi destul de bune insa nu stiu cat sunt de calitative, ca momentan nu am atatia bani pt Lemforder....

24 Oct 2012, 00:37

bujiile Motorcraft merg brici!!

29 Oct 2012, 00:56

niste jante (de preferat pe 16 dar care sa intre bine pe a mea) in 4 prezoane mai jerpelite asa sa le folosesc si eu la cauciucurile de iarna caut si eu. cei care aveti ceva de vanzare astept PM, la fel si cu niste cauciucuri de iarna (prefer ceva SH dar calitativ).

ST-ul vrea ghete de iarna:)))

29 Oct 2012, 15:11

rar efectuat, fara probleme!!

04 Noi 2012, 16:10

salut. scuze de indrazneala, poti sa imi daisi mie nr tau d tel...sa mai te intreb cate ceva legat de ST?....

Sent from  using Tapatalk HD
Răspunde