Azi am facut revizia de 2500 km. O pierdere de timp si abureala pe fata. Am facut-o la Romcar de unde am luat masina.
M-am trezit dimineata la 6, am ajuns la ei pe la 8 ( deh circulatia din Bucuresti mai ales cind traversezi din Berceni in Baneasa). Am predat repede masina dar cind au auzit ca ii pun sa verifice si timoneria (revenirea la punctul mort), plafoniera care mai face probleme si indicatorul de lichid de parbriz au inceput sa dea din colt in colt, ca dureaza mai mult de o ora dupa cum aflasem la programare, ca vine si electricianul si mecanicul...blabla. I-am zis ca stau in camera de asteptare si nu e nici o problema. Pe la 10, vazind ( pentru cine stie locatia, ma uitat din 15-20 minute pe geamuri la masini) ca masina nu a intrat inca la rampe, am plecat sa vad unde se afla. Surpriza...masina nu mai era la locul unde o lasasem si nici in service...Am cautat-o in toata curtea si pina la urma am gasit-o dosita printre niste mormane de zapada. Era si tipul de la service care receptionase masina si l-am intrebat cind intra masina.
El foarte mirat...Pai masina dumneavoastra a facut verificare..
Imi da un numar de masina la abureala si ii spun ca a mea este alta si este chiar linga el..
El in continuare...Aaa, pai daca este aici inseamna ca s-a rezolvat.
Eu si mai contrariat.

..Unde domne' ca am stat pe geamul ala ca maimuta la zoo.
El : Pai am vazut-o eu. A fost la rampa din spate..ultima pe dreapta
Eu : Domne' eu nu am vazut-o. Hai sa vedem foaia daca e la dvs pe birou
Mergem la receptie, foaia era acolo. Mai aparuse o bifa la ceea ce completase si inca o semnatura.
El: Uitati a fost
Eu, satul de prosti si stiind ca aceasta verificare este pierdere de timp ( de care nu dispuneam) l-am intrebat cum s-au rezolvat
Raspunsul
1. Nu aveti indicator de lichid de parbriz

Trebuie sa puneti dumnevoastra lichid ca sa nu sa termine...

. 16.400 de euro si nu are un amarit de senzor....nu prea am crezut dar nu aveam argumente ca sa ii dau peste nas
2. Timoneria isi revenise singura...

Uite domne ca nu face nimic anormal. Daca nu ar fi vazut un alt forumist cind am fost la adunarea din noiembrie as fi zis ca am visat eu..
3. Plafoniera..Au incercat-o baietii si nimic. A functionat perfect.
Ce sa ii mai zic omului. Era odihnit, avea raspunsuri la toate...eu ma grabeam...Bine, atunci sa imi dati cartea.
Ne-am reintors la receptie, am cautat cartea, a stampilat-o si ne-am salutat respectuos cel putin pe fata. In mintea mea ii umplusem frigiderul...
Bine macar ca am stampila pe carte. Dupa 20 de km prin Bucuresti, plafoniera este iar aleatoare la stins
Cardul Ford pe care trebuia sa il ridic acum nici macar nu l-am vazut la culoare. Mi-au spus ca il iau de la vanzator care din pacate era in concediu...

. Acum trebuie sa il sun eu sau sa astept sa ma sune el...Sper sa nu am nevoie nici odata nevoie de el.
PS
Urmatoarea revizie o fac in alta parte..oriunde dar numai nu acolo la Romcar.