de Anndritoiudan » 05 Mar 2015, 13:49
Salut Bobo,
Am cumparat camera cu tot cu butonul pentru deschidere. In oferta scria ca este pentru MK3, dar am masurat locul si am riscat putin. Diferenta dintre ele este ca la MK2 butonul are doar 2 fire si la MK3 3. Ca dimensiuni sunt la fel. Cu putina munca, am reusit sa il montez si functioneaza fara probleme. Singurul dezavantaj este ca nu mai incap toate degetele cand vrei sa il actionezi, ci doar 2. In schimb camera este aproape pe centrul masinii si lampa de numar este libera si simetrica ceea ce face sa lumineze numarul la fel din ambele parti. Si LUMINEAZA.....!
USB-ul suplimentar, intr-adevar este conectat in spate si ai dreptate, unitatea are 2 USB-uri normale, unul pentru DVR si altul universal. Nu le-am incercat functionalitatea dar cred ca se pot folosi oricum. USB-ul de pe panou se termina intr-un mini usb dar am gasit un inversor si am rezolvat problema. Intre timp am montat si un subwoofer activ underseat pentru un plus de bass. Nu ca ar fi fost nevoie neaparat, dar pentru GARY MOORE este obligatoriu. Sunet clar, fara distorsiuni si la volum ridicat, reglaj separat de volum. Pot opri loud-ul de la amplificator si nu fortez boxele masinii. Nu ca n-ar duce...!
Ultima oară modificat de
Anndritoiudan pe 05 Mar 2015, 13:52, modificat 1 dată în total.