Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
25 Mar 2015, 08:52
vezi ca la sectiunea intalniri gasesti toate detaliile..... se strange lumea vineri, eu nu stiu daca ajung, ma vad cu fostii colegi de birou.
Urmareste pe intalniri sau pe facebook la #ClubFord
31 Mar 2015, 12:34
Duminca (05.04.2015) o sa fie etapa la Bucovat si o sa vina un amic cu un Mondeo 2.2 - 204 cp sa se dea. Sunt foarte curios cum o sa se prezinte Mondeo.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

01 Apr 2015, 09:40
Chiar am vrut sa iti spun ca apari in pozele de pe Facebook ale Motor Park Romania
02 Apr 2015, 05:46
Da, dar nu este de mine Autoslalomul. Încă îmi mențin ideea ca pentru 1/2 din circuit jalonat la greu, îți trebuie o mașină mica aspirat gen Clio Rs sau Saxo. Și cu toate astea a ieșit câștigător la o clasa un......... Panamera.
03 Apr 2015, 17:28
Am vazut ca si-a mai facut unu' parf masina la Adancata. Circuitul ala nu e safe deloc. Acolo cum ai parasit putin asfaltul esti dus! Nu prea e ok sa te dai peste cap pe un circuit.
03 Apr 2015, 17:53
Ce vorbesti domne? E cel mai safe circuit din lume..
Lasand ironia..poate te cred pe tine ca pe mine n-au vrut!
03 Apr 2015, 18:05
Sorin, probabil te referi la accidentul de azi cu motocicleta.
Alex. Tot respectul dar cine a zis ca sportul cu motor este safe ? Mă amuza când la Bucovat, când au aflat unii ca o sa ploua deja își cer banii înapoi. Ca probabil nu știu sa meargă pe ploaie. Așa și fotbalul este un sport periculos sau chiar și șahul ca Îți poți lua o tabla în cap sau o tura în ochi. Un singur sport cu motor cunosc safe, se numește NFS. În rest totul are un risc pe care cei care se dau și l asuma iar cei care privesc din afară îl comentează.
03 Apr 2015, 22:31
Cel cu RS4 de pe 20 si ceva martie. L-a facut praf.
E foarte periculoasa marginea circuitului. Daca ai muscat putin din pamantul de pe lateral esti dus. Nu e nici tasat pamantul si nu sunt nici vibratoarele ca sa-ti mai dea putina aderenta.
Riscul exista si in motorsportul profesionist. Si acolo protectia pilotilor e litera de lege.
Si incepatorii de pe Nurburgring fac accidente dar impactul e frontal, lateral sau din spate...depinde cum fuge masina, dar nu se invarte nimeni in aer.
Aici parca e prea de tot.
06 Apr 2015, 09:46
Bucovat 2015
Pentru prima data am plecat in grup spre Bucovat, mai exact doua Forduri (Ford Power) cum am postat si pe FB. Despre al meu nu vreau sa vorbesc ci despre al lui Coco care a venit cu un Mondeo 2.2 Tdci 204 cp + powebox (o prostie) si avea undeva la 225 cp si aprox 490 nm (date tehnice oferite de el). Masina a venit incaltata cu niste semi slick-uri Federal care au fost un fel de loterie, daca ploua erau lisii, daca era cald erau forta (a fost soare la Craiova).
Ironia sortii este ca proprietarul mai are un Megane Rs, un Mustang, o Toyota Supra dar ales din diferite motive sa participe cu Mondeo unde a castigat locul 3 la clasa diesel cu 1:16 best time.
La clasa noastra, au castigat locul 1 un audi a3 cu slick-uri, o alfa cu semi slickuri locul 2 si coco locul 3 tot cu semi slickuri.
Eu am scos 1:20 cu cauciucurile mele noi de strada (o imbunatatire cu 4 secunde fata de datile trecute unde am participat cu roti neconforme si alese prost), dar din cauza vechii povesti cu retururile de la injectoare ultimile urcari nu am mai fortat pentru ca deja se pusese motorina pe bloc si cu era el inchins ieseau aburi de imi faceau toti semne ca mi-a luat foc motorul. In plus de asta mai aveam si 250 km pana acasa de parcurs. Asadar pe langa aceste 4 secunde in minus vreau ca la urmatorul bucovat sa bat mondeo-ul, evident si eu trebuie sa imi pun semi slickuri.
Urmatorul Bucovat o sa se tina pe 28 Iunie si cu ocazia aceasta invit pe toti doritorii de motorsport sa participe.
Revin cu pozele pe masura ce le primesc.
06 Apr 2015, 10:30
la SAM a luat foc o cataraga de bmw folosit la drift iar unul era serios avariat la plafon, de unde am presupus ca s-a cam lovit cumva, desi nu era sifonat gen rostogolire
06 Apr 2015, 14:04
Exact la asta ma refeream si eu mai sus RZF-ule

))
01 Iun 2015, 18:34
Salutare. Caut vas lichid de parbriz de anglia (presupun ca vine in partea stanga a masinii). Are cineva vreo idee de unde sa-l fac rost. Am tot cautat prin dezmembrari si nu am gasit.
01 Iun 2015, 19:43
nu se exista
02 Iun 2015, 08:05
Always the hard way, il pun in portbagaj. O sa vezi tu ce o sa iasa
02 Iun 2015, 09:19
bagi benzina in el?

) sa scoata flacari?
02 Iun 2015, 09:48
Sistem de racire pentru IC. Perdea de apa. Facem chestii grele aici, nu ne jucam

)
02 Iun 2015, 14:21
ce mama naibi e IC?
02 Iun 2015, 16:21
Intercooler??
02 Iun 2015, 16:42
Intercooler. Se castiga 2 cai din asta sorin? App...mai bine iei o pompa de debit mic un altfel de rezervor (mai mare) ca pompita de la stropitor nu stiu cat rezista la mers continuu, mai ales din dezmembrari.
02 Iun 2015, 20:20
cine a zis ca merge continuu? doar nu crezi ca pune rezervor de 50 litri pentru apa....vrea doar o pulverizare din cand in cand
02 Iun 2015, 21:24
Alex. Eu nu vreau sa castig cp din asta, vreau o racire a IC rapida pentru ca in regim de circuit, vara se plafoneaza rau de tot. Noi nu suntem obisnuiti cu conditii de trackday unde faci 20 ture, legate cu acceleratia la podea. Iar tragerea de aer cald influenteaza negativ nu numai performantelor ci si a componentelor. Uleiul spre ex lucreaza la o temp mult mai mare si ex pot fi multe. La coasta se foloseste asta de ani buni, dar nu cu apa ci cu un alcol special. Treaba e usor realizabila, rezervor in spate si furtun pana in bara cu duze perdea. Spre ex la adancata au fost 35 grade in aer si sigur peste 50 pe asfalt. Am scos best de 2.05 fata de 2.00 in octombrie pe racoare. Iar masina mergea de 100 cp, fix cat 1.9 105 cp de Octavia. Era lesinata rau saraca. Ps. Masina era golita complet.
02 Iun 2015, 21:33
Si altceva Alex, IC-ul mi-a castigat 10 cp folosind softul stock asa ca ajuta

Si dyno l-am facut in Bucuresti ci la Iasi.
Probabil ca tu ai vazut pe un Focus albastru un IC pus in bara dar ala era pe post plasa de muste, sau tantari sau alte goange zburatoare
10 Iun 2015, 17:22
Cum am postat si pe FB. Dracu si fra'su

Btw, Poseidon, astea erau jantele negre si argintii ?
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

Ultima oară modificat de
alyn_acn pe 10 Iun 2015, 18:23, modificat 1 dată în total.
Motiv: Cand vrei sa adaugi ceva in mesajul anterior, apasa tasta Edit/Modifica!
10 Iun 2015, 21:56
Da, la "50" km/h cat aveati, sigur am vazut modelul jantelor

Dar cred ca astea erau jucariile, ca una avea stopuri de prefacelift si cealalta parca de facelift, desi botul era tot de pre facelift. Mai multe detalii nu am, ca ma fascina coloana sonora....mereu m-am intrebat cum naiba se aude din afara pe viu masina asta
14 Iun 2015, 23:38
Pareri ?
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

15 Iun 2015, 10:12
Asa DA...dar pune si niste praguri vopsite tot in alb.
15 Iun 2015, 18:35
Vin si pragurile ...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

16 Iun 2015, 12:21
Spatele arata foarte bine, dar nu stiu, parca frontal nu merge ceva!Nu mi dau seama ce!
29 Iun 2015, 20:15
Noi modificari, noi cai. Mai exact, 185 cp cu presiunea de 1.47 bari. Masina trage intr-un mod demential si probabil este cel mai puternic Ford Focus 2 2.0 Tdci din Romania. Vineri, daca il "pacalesc" pe Radu_andry sa ma dau cu el sa vad cum se prezinta fata de St-ul lui.
29 Iun 2015, 22:33
Salut, fa si tu o filmare 0-160