Din pacate nicio noutate, astept in continuare cate o informatie importanta pentru fiecare din cele 2 masini de mai sus.
Intre timp am mai vazut vreo 3 si pot concluziona ca ABSOLUT, dar absolut toate masinile din parcurile auto sunt tepe, manarite flagrant daca si eu mi-am dat seama

De exemplu seara asta am fost sa vad o masina al carui VIN nu a vrut sa mi-l ofere la telefon vanzatorul (primul semn) si avea multiple zone ruginite vopsite cu pensula, necuratat, negrunduit, nimic. Nici macar vopseaua nu era aceeasi culoare, masina era bleu-marin, vopseaua era albastra. Direct peste rugina, poate vine vreun orb sa cumpere si nu observa. Masina scria mare in parbriz ca e "FULLL" cu trei de L sa inteleaga chiar si nea Caisa din Cochirleni ca are absolut tot; si avea: roti de tabla de 15, AC manual, lovita si reparata cu ranga (metoda Becali), fabricata 2010. In anunt: fabricata 2011, dublu clima, cortina airbag, pilot automat, parbriz incalzit, incalzire suplimentara, ESP... si lista continua. Nimic nu corespundea, decat sigla Ford. Foarte trist.
Nici cu particularii nu am avut experienta prea frumoasa, la fel in anunt masina avea de toate, cand ne intalnim nu stie ce e aia taxa si daca o fi platita (parca ar plati-o altcineva in locul lui si sa i-o dea cadou), nu a auzit de ESP dar sigur are pe undeva, parbriz incalzit pentru ei inseamna ca poate selecta aeroterma sa dea caldura pe geamuri si cate si mai cate. E un episod din Seinfeld fara sfarsit

Ar fi amuzant daca nu as fi depasit deja termenul in care trebuia sa imi iau masina.
Am niste propuneri de la Opel, chiar tentante la prima vedere insa nu le-am luat in serios, sa "cobor" de la Ford. Acum, dupa 40+ focusuri vizionate, am ramas cu gandul la cel al colegului sttiby (din pacate veche, 2005, dar intretinuta bine) si la cel pe care il astept cu taxa.