Am luat masina, vopseaua pare ok, vad la prima ploaie daca ramane pe pozitie. Aripa au pozitionat-o mai bine, dar tot nu e perfect aliniata, la fel si capota care atingea in pozitia de inchis farul drept. A reglat-o pe loc dupa ce i-am atras atentia. Iar cu piciorul acela de plastic rupt, apartine de fapt de un amortizor de soc de sub armatura si cel care a facut constatarea la service (nu a fost identificat nici de seful de service macar

) a gresit, asta spus direct de sef. Au lipit-o cu ceva super glue si acum sa vad cat rezista acolo, au garantat ca nu se mai dezlipeste niciodata ca au ei materiale bune.
Am depus actele masinii si acum astept programarea la RAR si apoi la Politie, primirea noului talon si gata, in vreo 2 saptamani sper sa scot masina de pe lista cu chestiuni de rezolvat.
Cand am plecat de la service am verificat luminile, cand am ajuns acasa vad ca s-a ars semnalizarea din oglinda soferului. Normal, cu 15min inainte la service nu se putea...
Zilele urmatoare o sa inlocuiesc senzorii de parcare care dau multe erori si imi trag cablu de alimentare prin bord-stalp-plafon pentru camera video. Astept jantele de tabla de la Timisoara si sa iau sh-uri de iarna.
Cu bara spate ma gandesc la solutia lui Andrei0241, cred ca lipesc acolo un abtibild ClubFord.