Neata Mircea,
Da, pri 2008-2009 era activitatea infinit mai mare, multe masini cel putin interesante, era modelul de FF2 aproape nou si era privit cu interes. Imi amintesc ca erau multi pasionati de FF2 care aveau proiectele in derulare, era slick99 cu FF2 2.0 Tdci, Mihai Brezeanu, RZF, era Topcat cu FF2 Sedan Extra Full, venise mai tarziu si Radu_andry cu Focusurile sale cabrio, ST plus multi pasionati cu proiecte interesante. Probabil ca s-a mutat activitatea pe FB sau cel mai probabil ... au mai trecut 10 ani peste noi si au venit alte prioritati in viata. Oricum, pasiunea merge inainte.
Referitor la Focus, recunosc ca am facut mare greseala ca l-am bagat la curse desi nu am avut probleme majore, (Turbo, injectoare, motor) a mai sarit un furtun, a mai pleznit o garnitura suficient ca sa stau cu el prin service, insa nu regret nimic, va spun sincer. Cel mai mare handicap al meu a fost ca am facut o masina de show cu care mergeam la curse si imi era teama sa fortez sa nu sar cu ea asa ca era un compromis care nu aducea performanta.
Focusul 2.0 Tdci este un motor genial daca il lasi in mintile lui, nu te apuci sa inventezi apa calda. Solutie exista de 200+ cp, am totul pe hartie insa nu se merita, prea multi bani investiti pentru nimic ... masina grea si multe dezavantaje. Am ajuns la concluzia ca cel mai bun upgrate daca vrei performanta cu un Focus 1.6-2.0 (TDCI sau benzina) este sa o vinzi si sa iti iei ST, pe care la randul lui il vinzi ca te iei cu mainile de cap. E ca si cum cunosti o fata, te super-mega-indragostesti de ea, iti doresti mai mult ca orice de pe lumea asta sa o ai si cand vine momentul realizezi ca nu e deloc ce trebuie (putem dezvolta pe treaba asta).
Draga Mircea, daca iti spun cum o sa fac pisica o sa zici ca sunt nebun si imi trebuie urgent un control. M-am apucat sa o latesc, sa o modific de la zero si o sa arate din fata fix asa...
https://www.youtube.com/watch?v=CTXxDvS5-bksau...
https://www.youtube.com/watch?v=T1JDdPN ... -3nMtms6mdE36 328i este infinit mai eficient, mai rapid, mai stabil si mai orice decat ce pot face cu Focusul. O sa incerc sa pun scaunele full piele cu reglaje electrice si incalzire pe Focus, atat ii mai fac.
Ps. Focusul a stat 6 luni pe bara, nici nu prea am avut timp de el si a intampinat multe probleme pe la furtune iar acum este gata. Acum vreo 2 saptamani am iesit cu ea in teste sa vad ce mai stie sa faca si....... omg, fiind frig si masina tragand bine m-am reindragostit de ea, sentimentul acela de nedescris.
PPs.
Daca nu ninge poate facem o jonctiune la Victoriei sau la Academie vineri seara, daca e frumos vin in Bucuresti ca vreau sa o scot la drum lung sa vad cum se prezinta. Tinem legatura