Steel... ai tot respectul meu! N-am reusit sa inteleg o chestie... De ce oare unora, care conduc niste "mirtz-bip", le e greu sa vada lucrurile obiectiv ?

Iar cei care sint proprietari sau macar au condus masini de masini, si nu vorbesc doar din vasta experienta acumulata de pe u tube, fac o evaluare corecta, obiectiva. Steel prietene, inca o data massive respect...
Deci noi vorbeam aici de ST stock si GTI 30 edition stock, unde, in sfirsit, lucrurile sint clare... GTI wins! Despre pretz, clar GTI e scumputz, dar cum zicea si Tiff Needell in clip, e chestie de prestigiu, marca, calitate, manevrabilitate... capitole la care GTI-ul 30 ed e superior ST-ului. Stai sa vezi ce cota de depreciere are ST-ul fata de GTI... la o eventuala revinzare pierzi la el mult si al naibii de repede, mai ales in Romania... unde VW e la putere (asta daca iei in calcul latura financiara si masina nu a fost un simplu moft pe care ti l-ai satisfacut) . Asa ca e normal GTI-ul sa fie mai scump decit ST-ul!
Daca vorbim de GTI normal de 200cp, ST normal il face, asta clar... am spus-o si mai devreme. E un motor de 2.0 pe GTI si 2.5 pe ST. Ca sa fiu un pic rau, va reamintesc ca motorasul ala de pe ST nu e conceptie ford.. ! E luat de pe VOLVO!

Well done Volvo!
Oricum, sint toate niste masini super faine... pentru pasionati, pentru impatimiti. La citi mai multi km, fara incidente....!
PS: pt ca am vrb de Golf GTI, bacauanii nu si-au revenit inca dupa o veste soc. In urma cu 3 saptamini, un amic din Bacau, 27 de ani, proaspat posesor de Golf GTI, s-a stins in urma unui accident cu Golf V GTIl de 200cp pe care abia il luase din Germania si a incompetentei unor medici care l-au plimbat pe drumuri de la un spital la altul timp de 1 saptamina. Respect Mihai!
Steel, sorry de off topic! Sa revenim la bijuteria ta...