@evamaria2009: Pot sa spun ca nu ma mai mir de nimic....doar traim in Romania.
In general la revizii ai sa gasesti in portbagaj piesele vechi/inlocuite - filtre si un bidon cu uleiul ramas.
In plus cam toate service-urile au pereti de sticla sau camere de luat vederi in circuit inchis, pentru a inlatura suspiciunea referitoare la modul in care se face revizia.
Eu unul am stat langa masina pe toata durata reviziei si am vazut exact cum s-a intervenit pe perioada reviziei.
Din pacate la majoritatea service-urilor acest lucru nu este posibil din motive de protectie a muncii (lipsa instructaj....pe scurt, mecanicii de acolo au semnat o fisa de protectie a muncii, iar daca tie iti pica ceva in cap, sau te ranesti, ei sunt responsabili pt. tine.....)
Oricum, parerea mea e ca la revizii nu au cum sa iti ia piese de pe masina, pentru ca mai tot timpul e cineva cu ochii pe ei. Ceea ce spui tu se aplica in cazul in care masina e imoblizata in service pentru mai multe zile......in cazul asta Dumnezeu cu mila......
Sper ca am reusit sa raspund nedumeririlor tale - Bine ai venit in club!
P.S. Daca verifici sectiunea Dealerii si Service-uri o sa gasesti mai multe patanii din care poti trage invataminte