new..new...newssss
de ceva timp imi tacanea boxa pe dreapta, am fost la colina popesti fiind mai aproape si de acolo am cumparat masina sa-mi fac o programare.bunnn, am facut programare am venit cu masina din berceni pana in popesti boxa a tacanit intru-na volum la 10 pe radio bas 0 tot 0. ajung parchez, vine baiatu sa ia in primire masina, nu mai tacaneaaaaa... suuper.
dau optimize driver din setari, bas maxim pe balance dreapta sa cante doar boxa aia...muzica tare si nu mai facea.
in fine ia baiatu masina o parcheaza langa showroom intr-un spatiu retras dupa niste bariere si o lasa 3 TREI ore sa cante cu muzica tare si balace dreapta....nimic....nu mai facea, care dupa un drum buc -cr mi-a mancat ficatii la cat a tacanit.
mi-a zis sa tin casteofonu maxim sa dau tare in ele sa le sparg si sa vin dupaia ca nu au cum sa mi le schimbe pe garantie

inainte sa plec ma anunta ca trebuie sa fiu chemat sa imi puna acele stikere pe aripi la roti pentru protejarea de pietre gen programul de ceruire de la logan
astept sa apara si stikerele si pana atunci poate se sparge si boxa, care....minune acum nu se mai aude bass deloc...pe nici o boxa, doar inalte, parca am pick-up

si updat-uri: subw JBL 1204 BP, Bec pozitie philips blue vision, faza scurta philips power 2 night si mai urmeaza