Si reusisem si eu sa o pun la punct... eram super fericit cu noua mea suspensie care se comporta extraordinar :X... statea bine pe drum, pe curbe nici cel mai mic stres... arata super bine lasata asa, intra doar un deget intre aripa si cauciuc

... a trebuit sa schimb si cauciucurile din 185/55/15 pe fata in 175/55/15 iar pe spate din 195/55/15 in 175/55/15 ca sa nu mai frece... toate bune si frumoase pana sambata seara in jurul orei 18, cand pe strada Pajurei in fata restaurantului Celebration Gardens, am oprit pentru a vira la stanga in parcare, asteptam sa treaca cei din sens opus si uitandu-ma in oglinda l-am vazut pe un inconstient cum nu are nici cea mai mica intentie de a frana... si n-a franat deloc, a intrat in mine cu 70-80km/h aruncadu-ma pe sensul opus unde era sa intru intr-o alta participanta la trafic... in urma accidentului au rezultat urmatoarele: spart bara, spart stop stanga spate, strambat haion, strambat ranforsare portbagaj, strambat fusta spate, strambat oala amortizorului stanga spate, indoit lonjeronul stanga spate

... asigurarea vinovatului e la euroins

... pozele vorbesc de la sine... Am vorbit cu cumnatul unui prieten care se ocupa cu asigurari mi-a spus ca ar cam fii dauna totala