$1 scrie:$2tyx - a fost vreun Rs pe adancata pana acum ? Eu nu imi amintesc.... si am ratat doar 2 anul trecut.
De 8-9 ori. Nu ma duc decit daca sint singur, sau aproape singur. Nu in zilele destinate publicului ! Nu-mi place nici sa fiu mai rapid , nici mai lent decit altii pe pista, ori ma incurca , ori ii incurc. Nu ma duc pentru timpi, ci pentru a ma distra. Timpii au fost masurati de altii.
Nu am setat masina pentru pista si nici n-am s-o setez. Daca te intereseaza , am fost si cu loganul stoc, fara nici cea mai mica modificare la adincata. Adrenalina e mult mai mare intr-un logan la limita decit intr-un rs, crede-ma ! Acolo ma bat cu mine ,nu cu timpii altora.
Sa fii intr-o masina care nu-ti spune nimic despre aderenta, care n-are posibilitatea sa transfere masele din putere, care frineaza aproape intotdeauna altfel, ale carui cauciucuri ofera doar 60-70% din aderenta disponibila, cu ruliu si tangaj cit un vapor, si sa stai la limita masinii e mai greu, mult mai greu decit sa stai la limita rs-ului.
Nimeni nu invata nimic direct pe masini de pista. Aderenta se invata pe masini proaste, nu bune !