Re: Un mondeo norocos

Azi am dat masina, astfel se incheie un capitol din viata mea. O sa va povestesc niste lucruri si sa explic cum sta treaba cu Joiana mea, masina la care am tinut foarte mult.
A fost prima mea masina, am invatat sa conduc, sa repar, si inclusiv sa ma feresc de accidente. Cat timp am avut-o am trecut prin diverse aventuri, mai mult sau mai putin interesante. A fost o masina solida, cu aspect deosebit, cu interior confortabil, fiabila ( atat cat poate fi o masina sh ) si de suflet.
Ca si puncte slabe as zice: consum mare, predispusa la rugina, bari foarte sensibile la impact.
Ca si parere despre ea, va spun sincer ca nu ma mai multumea. Totul s-a intamplat dintr-o data, m-am plimbat cu masina unui cunoscut, un BMW 520d din 2003, masina ce consuma mai putin, era mai frumoasa, si mergea infinit mai bine. Din acel moment, pasiunea mea pt. mondeo a disparut dintr-o data, si am stiut ca a fost o fixatie trecatoare, si ca am nevoie de o masina serioasa. Inca eram atasat de masina, dar doar din obisnuinta pt. ca o cunosteam bine si am investit mult in ea, nu ma refer financiar, ci mai mult sentimental si fizic, pentru ca am lucrat putin la ea.
E mai bine ca am dat-o, fiindca riscam sa devin obsedat si sa bag cu galeata bani in ea, numai sa o aduc la aspectul dorit de mine, si fara sa reusesc. Pe aceasta cale vreau sa va dau un sfat prietenesc: nu vopsiti masini vechi, ca va costa o groaza de bani, si ramaneti cu o cioara vopsita! Mondy are farmec pentru ca e masina tare, rezista pe drumuri cu stoicism, e un fel de erou popular. Nu va apucati sa o transformati in masina de tuning show, isi va pierde tot farmecul si va va ustura la buzunar.
Astfel ca decat sa tin o masina sa adune praf doar ca eu sunt atasat de ea e ridicol, la fel sa o tin ca singura masina e stupid, din moment ce eu cu banii necesari pentru reconditionare imi pot lua ceva mult mai bun.
Cumparatorul masinii nu cred ca va activa pe clubford, e persoana de pana in 60 de ani, un om serios si decent caruia i-a placut masina si pretul, mi-a dat cei 1300 euro fara sa mai comenteze. Ca si o ironie, masina am luat-o acum 4 ani si cam 12 zile din Timisoara, si acum s-a intors in Timis, de acolo fiind cumparatorul.
A, si inca ceva, faptul ca nu am masina sa ca pe viitor nu voi mai avea Ford nu inseamna ca nu o sa mai discutam pe forum. Sunteti o comunitate grozava, si ma simt foarte bine in cadrul clubului, intotdeauna deschid cu placere siteul, cateodata de 3-4 ori pe zi. Iar pe sectiunea de mondeo 1 voi activa mai cu placere, in primul rand ca am oarecare experienta, si in egala masura pentru ca mi-am facut niste prieteni buni aici: edy, titocus, voiosu, heaton, bobby, rammstein si multi altii care nu-i tin minte pe moment.
Iar acum, dati drumul la raspunsuri, astept feedbackuri

Ford Focus mk3 2.0 tdci 163 bhp
My first Youtube channel:
https://youtu.be/v2GhMlEi8u0
...and my second effort:
https://www.youtube.com/channel/UCTRiseGNdK2R2xUtXuojocg
- todhiere
- 1nsane Member
- Maşina: Focus mk2 + Focus mk3 + Mazda MX-5 nb