Totul despre membri

Un ford focus nascut din culoarea oceanului

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Mesajde Alen » 24 Oct 2007, 18:44

$1 scrie:$2da, trebuia sa semnezi contractul si sa platesti masina DUPA ce lamureai toate aspectele (discount-uri, optionale montate in tara, manopera, etc).

Tot citesc pe forum ca multi merg pe incredere cu dealer-ul, avand doar o intelegere verbala.
Asa ceva nu se face! Toate negocierile se materialieaza in contract, ala e sfant. Pe intelegeri verbale nu se rezolva nimic.

cei care au mai facut tranzactii de acest gen sau cei care macar au descoperit acest forum inainte de a-si comanda masina, cam stiu cum sa puna problema...
de la noi de pe forum se pot invata multe, totul e sa fii dispus sa retii informatia si sa te intereseze, mai ales daca e vorba de banii tai, bani munciti...

dar nu toti sunt asa...multi sunt chiar la prima masina luata, au incredere, sunt oameni cu bun simt care se bazeaza mult pe incredere si nu stiu in ce "ape infestate de rechini" ajung sa inoate...si apoi isi iau teapa sau, in cel mai bun caz, raman cu nemultumiri la adresa dealerului...

si eu am descoperit forumul dupa ce am luat masina...n-as putea spune ca am luat teapa, dar mi-ar fi prins bine sa stiu la acel moment cate stiu acum...poate scoteam mocca macar alarma sau covorasele...
asta e, faptu-i consumat, nu pot spune ca am luat teapa, Doamne fereste, dar m-as mai fi scos cu niste banuti, ca tare nu ma dau afara din casa... :roll: :D
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde solo2001 » 25 Oct 2007, 02:00

Frate s-o stapanesti sanatos...cat despre pataniile tale...sunt foarte frecvente...eu pot sa zik k laud BDT de la crangasi de akolo de sus pt k ei miau zi k masina vine in 3 luni si dupa o luna jumate mia venit...asa k depinde la situatia asta..in rest multi km fara nici un eveniment neplacut si sa te bucuri de ea sanatos :)
Ford Focus ST 2.5T 225 CP
http://luci-mvp.hi5.com
solo2001
4th Orange Member

Mesajde catalinmetal » 07 Noi 2007, 19:38

cam putine poze totusi...
catalinmetal
Incepator

Mesajde Blue Ocean » 22 Noi 2007, 01:27

Nu mai este nimeni pe aici cara sa mai vorbeasca cu mine ............................
Ford Focus 2007,
Sedan 1.6, 16 valve, 100 Hp
Culoare Blue Ocean
Bine faci, bine gasesti, acum sau mai tarziu !!!
Blue Ocean
Incepator

Mesajde adorian » 23 Noi 2007, 00:53

zi-mi si mie daca in primii 250 km parcursi ai simtit un miros ca de ceva vopsit incins , dupa ce faceai un drum ( ca si cum ai pune o toba noua si ar mirosi vopseaua de pe toba ) , fiindca la mine se intampla chestia asta si m-am cam speriat ; am vorbit la dealer si mi-au justificat cum ca , in primii 500 km e normal sa se intample asa, ca ar fi tectilizata caroseria in jurul motorului si bla ,bla ,bla .
chestia asta de incins se simte in fata, in jurul motorului , eu am crezut ca este de la discurile de frana pe fata , ca de... se cam incing ...cu atatea frane puse prin oras .
cu consumul cum stai ?
...totally Focus'ed...
adorian
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2 1.6

Mesajde jenel » 23 Noi 2007, 01:33

$1 scrie:$2i-mi si mie daca in primii 250 km parcursi ai simtit un miros ca de ceva vopsit incins , dupa ce faceai un drum ( ca si cum ai pune o toba noua si ar mirosi vopseaua de pe toba ) , fiindca la mine se intampla chestia asta si m-am cam speriat ; am vorbit la dealer si mi-au justificat cum ca , in primii 500 km e normal sa se intample asa, ca ar fi tectilizata caroseria in jurul motorului si bla ,bla ,bla .
chestia asta de incins se simte in fata, in jurul motorului , eu am crezut ca este de la discurile de frana pe fata , ca de... se cam incing ...cu atatea frane puse prin oras .
cu consumul cum stai ?

este absolut normal sa miroasa a incins la inceput. si la mine e la fel. eu, dupa 250km, am un consum mediu de 11.5/100 in oras. inca nu am reusit sa ies afara cu masina
Ford Focus 3.5 Titanium 5 usi, 1.0 ecoboost 125cp, Candy Red, dec. 2016
Ford Focus 3.5 Titanium 5 usi, 1.5Tdci, 120cp, Frozen White, iulie 2016 (vandut)
“nu accelera mai mult decat ingerul tau pazitor poate zbura”
jenel
Gold Member

Maşina: Focus 3.5, Titanium, 2016, 1,0, 125CP, hatch,Candy Red

Mesajde adorian » 23 Noi 2007, 13:35

nu , da ' o bagasem pe maneca ' si nu stiam ce are ...daca si la tine e la fel ...mai linistit ...mai ales ca avem cam acelasi tip de focus
consumul la mine e undeva la 10,1 ( 99,5 %numai in oras ) , acum nu stiu daca ai sau nu clima
...totally Focus'ed...
adorian
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2 1.6

Mesajde jenel » 23 Noi 2007, 15:53

[quote="adorian"]nu , da ' o bagasem pe maneca ' si nu stiam ce are ...daca si la tine e la fel ...mai linistit ...mai ales ca avem cam acelasi tip de focus
consumul la mine e undeva la 10,1 ( 99,5 %numai in oras ) , acum nu stiu daca ai sau nu clima[/quote
am clima, dar nu o folosesc acum, iar de traficul din Bucuresti...Ce sa mai zicem?
Ford Focus 3.5 Titanium 5 usi, 1.5Tdci, 120cp, Frozen White, iulie 2016 (vandut)
jenel
Gold Member

Re: Un ford focus nascut din culoarea oceanului

Mesajde Blue Ocean » 14 Feb 2008, 21:12

.............. intre timp mosul a venit si cu solutia impotriva punctelor negre.
Beltronics Vector 995, si-a spus cuvantul de fiecare data cand a trebuit, e super !
Fişiere ataşate
IMG_3277.jpg
Ford Focus 2007,
Culoare Blue Ocean
Blue Ocean
Incepator

Mesajde jenel » 14 Feb 2008, 22:25

$1 scrie:$2............. intre timp mosul a venit si cu solutia impotriva punctelor negre.
Beltronics Vector 995, si-a spus cuvantul de fiecare data cand a trebuit, e super !

cat te-a costat si de unde?
jenel
Gold Member

Mesajde Blue Ocean » 15 Feb 2008, 11:29

l-am cumparat de la cineva care le aduce din USA...
pretul este in functie de cata garantie iti ofera fiecare vanzator !!!!!!
Ford Focus 2007,
Culoare Blue Ocean
Blue Ocean
Incepator

Mesajde Blue Ocean » 24 Mai 2008, 01:44

voi cu ce va spalati "frumusetile" ???
eu am cumparat un aparat de spalat cu presiune si spuma activa, asta de mila sa nu zgarii lacul !!!
.....si la sfarsit primeste o portie dubla de ceara solida, asta cam de doua ori pe an.
Ford Focus 2007,
Culoare Blue Ocean
Blue Ocean
Incepator

Mesajde muzica9 » 24 Mai 2008, 10:04

$1 scrie:$2oi cu ce va spalati "frumusetile" ???
eu am cumparat un aparat de spalat cu presiune si spuma activa, asta de mila sa nu zgarii lacul !!!
.....si la sfarsit primeste o portie dubla de ceara solida, asta cam de doua ori pe an.

masina oricum se zgirie cind se sterge, asa ca....!
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde Blue Ocean » 01 Ian 2009, 23:26

Dragilor am achizitionat de curand un aparat de spalat cu presiune marca Black & Decker si un sampon cu spuma activa de la firma Turtle.
Spuma activa am dat-o cu un aparat de pulverizat de genul celor ce se folosesc la gradinarit (un recipient de 1,5 L in care se pune amestecul apa - sampon, se insurubeaza capul pulverizator si se da la pompa pana ce se creaza suficienta presiune pentru a iesi lichidul din recipient) dar nu am obtinut nici un gram de spuma. Am lasat samponul sa actioneze cca. 5 min. dupa care am clatit temeinic cu presiune.
Spalatul a iesit OK dar finalul dupa uscare se pare ca nu este chiar asa, pe vopsea apare o "ceata" ce nu se ia decat cu carpa.
Concluzia la care am ajuns este ca samponul pentru a putea fi eficient trebuie sa fie dat sub forma de spuma consistenta, nicidecum sub forma de lichid care oricum se scurge rapid dupa pulverizare.
Intrebarea mea ar fi daca stiti cumva de unde se poate procura acea lance de spuma care am vazut-o la lucru pe you tube (http://www.youtube.com/watch?v=gQOOht4_elg).
Ford Focus 2007,
Culoare Blue Ocean
Blue Ocean
Incepator

Mesajde micael » 22 Apr 2009, 13:37

@Blue Ocean
Foam lance se cheama ce iti trebuie tie si poti sa o cumperi de aici http://www.cleanyourcar.co.uk/washing-a ... d_371.html
Sa fii atent daca au si mufa care iti trebuie tie!
Ford Focus Trend Style 1.6, 16V, 100CP, Hatch, Sea Grey
micael
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2007 1.6 16V

Mesajde andr3y » 06 Mai 2009, 14:32

sa o stapanesti sanatos...sa inteleg ca e ca a mea :P
doar ca nam jante si climatronic
Ford Focus 1.6 16v BenZinA 2oo8 TrEnD
andr3y
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.6 16v 2008 TrEnD