Nou pe acest forum,Catalin ma numesc si sunt din Cluj-Napoca.Am achizitionat-o de curand,va fi masina parintilor mei,mai am in dotare un Hyundai Galloper 2.5 TDi pt off road si un Opel Corsa pt munca. Masina e din 2001,se prezinta foarte bine,masina o cunosc de cand a fost adusa in tara de un prieten de al meu la 60000KM,la momentul actual are 123000.Motorul trage foarte bine,sunt impresionat cat de repede ajunge la 100km/h.Ma voi documenta daca se poate remapa softul.Consumul este mai mult decat decent.Voi mai vrea sa ii montez inchidere centralizata,care va fi o munca titanica se pare deoarece este un sistem mai ciudat,apoi proiectoare si cam atat.
Maşina: Ford Mondeo MK3 2001, 1.8 Benzina, 125 cp, State Blue
Re: Ford Fiesta 1.8 TD
09 Sep 2014, 21:25
Salut Catalin, bine ai venit. Frumoasa achizitite, cat mai multi kilometri lipsiti de evenimente neplacute iti doresc si spor la modificarile ce intentionezi sa le faci !
despre modificarile respective,inca nu sunt pe deplin documentat,caut in continuare pe forum sa vad ce si cum.asa ca astept orice informatie de la useri care au efectuat aceste modificari.si as avea o intrebare,se poate monta la acest model bord cu turometru?