Micul mare Fiesta. (1.4 TDCi 2004)
Are 100.488 de km iar cand a fost adusa din Germania avea 82.000km. Un singur proprietar pe cartea din Germania (un mosulet la 60 de ani) si unul in Romania (o doctorita din Valcea). Cat de reali sunt, nu stiu. Ideea e ca merge foarte bine, nu bat articulatiile ceea ce ma incanta. Are mici probleme, dar sper sa se rezolve in timp.
Masina e adusa in 2013 din Germania si cumparata de mine acum cateva zile. Urmeaza ca martea viitoare sa isi primeasca noile numere (de TR).
Tot zilele astea vreau sa iau si niste jante de 15 sau 16 (am trecut in talon de 14, 15 si 16 cu diverse marimi de cauciucuri). Eventual daca are cineva de dat, poate sa imi spuna pe PM (achizitia o fac pe 7 aprilie cand iau banii

In familie mai avem un Mondeo MK3 din 2002 pe benzina ce este al tatalui meu (care nu a avut probleme decat cu termostatul si aprinderea, dar s-a rezolvat foarte ieftin).
Cu Fiesta am facut pana acum 298 de km si pot sa spun ca se misca foarte bine. Nu am computer de bord dar estimez cam 4.2 litri la 100km (vreo 90% din km in afara orasului).
Dotarile ei.
- aer conditionat
- radio CD cu RDS
- geamuri electrice
- parbriz cu degivrare
- 4 boxe (

- si cam atat

EGR Blanked, Fiesta Zetec S Red "ST" Seats, Eibach -35mm, Bilstein/KYB, Stage1
-
Alecx - Incepator
- Maşina: 2004 Fiesta 1.4TDCi