Totul despre membri

Noua mea mașinuță

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Noua mea mașinuță

Mesajde harkonnen666 » 21 Sep 2015, 18:19

Bună ziua, ma numesc Florian erik, sunt din Baia Mare. Acu o luna am cumpărat un Ford mondeo mk2 din 1998 cu aproximativ 164400 km. Motor 1.6 16v 70kw și 95cp. Nu sunt sigur că am nimerit kilowați dar are 95 cp. Mașina are geamuri electrice pe față, aer condiționat, abs, frâne discuri fata-spate. Cred ca astea le are oricare mk2. Problema este următoarea, butonul pentru dezaburire parbriz lipsește dar are o gaurica în locul acela ca și cum era ceva acolo. Ce putea fi nu știu ca era adusa din Germania și avea numere roșii când am luat-o. Am un cablu care iese pe lângă ușa șoferului și este tăiat(atașez poză). Mașina a avut probleme cu bucsa de la trapez, am cumpărat trapez nou și acuma va trebui sa ma duc sa schimb bieleta antiruliu. Mașina este întreținută bine și sta pe drum foarte bine. As vrea să ii cumpăr în vară niște jenti de magneziu sau de care or fi dar sa nu fie de tabla. De consum nu ma plâng, prin oraș 8 aproximativ și prin afara drum întins baia mare-oradea-baia mare și baia mare-cluj-baia mare cu un plin și mi-a mai rămas benzina (cam 5.5 după calculele mele) tot mai bine decât Cielo (10-11 în oraș și 7 la drum întins), dar asta este alta poveste. Prin urmare vreau sa spun ca sunt fan Ford de copil mic, ai mei au avut Sierra și scorpio când au apărut prin anii 90. Sper sa înțelegeti ce am scris! Și sper sa nu ma lase mașina cu buza umflată.
harkonnen666
Ford Freak

Maşina: Ford

Re: Noua mea mașinuță

Mesajde bricy » 21 Sep 2015, 19:23

Felicitari pentru achizitie si sa stapanesti sanatos.
De curiozotate, cat a costat?
Taxa e platita?
"Nu întrebaţi ce poate să facă ţara pentru voi, întrebaţi-vă ce puteţi face voi pentru ţară"
bricy
1nsane Member

Maşina: Focus 2002 2.0i 131cp Brc
VIN: WF0NXXGCDN1P72637

Re: Noua mea mașinuță

Mesajde harkonnen666 » 21 Sep 2015, 19:54

Da, trebuia sa plătesc taxa, 633 euro. Și pe mașină am dat 1000
harkonnen666
Ford Freak

Maşina: Ford

Înapoi la Totul despre membri