de iwolffy » 03 Ian 2008, 04:19
Multumesc multumesc de urari. Masina o am de pe 7 Dec. Initial am vrut sa fie Opel Astra , sold disponibil cam 7000E. Citind pe forumuri am gasit ca astrele cu motor de 2l dti , cu distributie pe lant is mai bune ca cele isuzu de 1.7dti , asa ca m-am apucat sa caut astre. Dupa vreo 4-5 astre urcate pe rampa mi-am luat gandul de la opel ( in bugetul asta ). Toate aveau probleme cu semeringul dintre cutie + motor , trebuia schimbat -> dat jos motorul sau cutia , 4 din 5 aveau nivelul de la ulei pe minim.. ma mira totusi proprietarul care avea de gand sa vanda masina nu verificase. In fine , nestiind nimic despre Ford ... hai sa caut prin ziar si ford ... si am gasit-o pana la urma pe asta care pana acum nu mi-a facut nici o surpriza neplacuta. Am pus-o pe calculator la un test ... are o singura problema cu un senzor abs pe o roata din spate... de care mi-a zis si proprietarul. M-a ajuns 23.500 RON masina .... + 1000 ron ce am mai schimbat la ea ( baterie+bujii+filtre+ulei... ); Urmeaza sa ii achizitionez un radio-CD 6000 RDS , sa ii schimb sticlele de la proiectoare ca sunt crapate de la pietre, acel senzor de abs. Totusi acum iarna am un consum de 8,5-9% in oras ( Iasi ). Am facut un drum Iasi - Piatra Neamt - Iasi si am scos un consum de 5,5% ( 300 Km in total cu 50 facuti in oras ), deci nu cred ca acel consum ridicat in oras ar fi din cauza unei probl la motor .. ca ar trebui si la drum intins sa consume mai mult; doar ca vazusem pe forum alti posesori de focus ca al meu care se mandresc cu un consum in bucuresti de 7,5% maxim 8%...
Ex '00 Focus 1.8 TDDI