Totul despre membri

Focus 1.6i Ti-VCT

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Focus 1.6i Ti-VCT

Mesajde whitesnake » 17 Mar 2006, 21:39

Hello!!!
Azi am ridicat noua mea achizitie.
FORD FOCUS Trend 1.6i Ti-VCT SEDAN
Echipare TREND +:
- pachet marketing 1 (jante aliaj, computer bord, proiectoare ceata, sistem control al vitezei de croaziera, volan imbracat in piele cu comenzi radio-CD pe coloana volanului)
- aer conditionat manual;
- IVD (ESP, EBA, controlul tractiunii, discuri frina spate)
- parbriz incalzit
- SONY mp3 player cu 8 difuzoare premium
- senzori de parcare
- roata de rezerva de dimensiuni normale;
Culoare: Black panther (metalizata)
Suplimentar negociat la dealer: alarma si covorase.
Cam asta ar fi. Distractia asta a costat 17916 EURO TTI.
Dealer - Colina Motors.
Am semnat contractul pe 3 ianuarie si am ridicat-o azi. Termenul limita era 4 aprilie. Oamenii au fost super parolisti.
Deocamdata nu pot sa zic nimic. Nu am voie sa depasesc 3000 rpm pe primii 1000...1500 km. Chestia asta ma "arde" deoarece "mititica" se vede ca cere pedala.
Inainte sa ma hotarasc am citit destul de mult despre motor si se pare ca este printre cele mai reusite din clasa lui. Pentru cunoscatori atasez un fisier (traducerea articolului din germana) despre acest motor. Articolul este aparut in MTZ. Sper sa gasesc si articolul original in germana.

Pozitia de conducere e foarte comoda si masina se conduce usor, in ciuda gabaritului destul de mare. Stresant este, asa cum am mai zis, ca nu pot sa depasesc 3000 rpm. Ma rog, daca ar fi s-o luam pe bune, n-am voie sa-i dau talpa. Chestia cu 3000 nu este relevanta. In rodaj conteaza, de fapt, sarcina motorului.
Nu ma intrebati mai multe... N-am facut decit 10 km :icon_lol:

I rest... masina este aproape identica cu a lui Fritz. Doar jantele sunt de 16"
Revin cu amnunte.
Bogdan
whitesnake
Incepator

Maşina: Ford
VIN: WF04XXWPD46Y59940

Mesajde Zanga » 18 Mar 2006, 00:05

Felicitari, sa ai grija de masinutza si ea sa aibe grija de tine. La urmatoarea intalnire tre sa faci cinste .... glumeam...e destul sa vi sa ne arati si noua jucaria ta :icon_mrgreen:
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Mesajde BogdanF » 18 Mar 2006, 00:52

Am si eu o nelamurire. Am vazut in oferta romcar 2.0 tdci 5 usi Sport 15323 euro cip + tva 2911=18234 + cateva sute de euro acciza. Adica in total cu vreo 600 de euro mai mult decat ai dat tu. Sau ai vrut neaparat benzina?
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

Mesajde whitesnake » 18 Mar 2006, 06:10

In primul rand nu am vrut sa iau diesel. La cit merg eu, si mai mult pentru vacante, nu renteaza.
In al doilea rand am vrut caroseria cu 4 usi. SPORT nu exista decit pentru 3 si 5 usi.
Pe urma peste echiparea de baza mai trebuie sa-i pui macar IVD (441 CIP) si vopsea metalizata (239 CIP). Ca sa nu mai vorbim de celellalte optiuni - parbriz incalzit, MP3 player, senzori de parcare, care sa zicem, nu sunt atit de importanti. In cazul asta diferenta se mareste binisor.
Daca ar fi fost diesel ar fi fost tot sedan TREND dar cu 1.6 TDCI. Diferenta de pret intre 1.6 Ti-VCT si 1.6 TDCI este de 1000 EUR CIP.
Ma rog, principalul argument e ca nu am vrut diesel.
La un moment dat ma batea gindul la 2.0 benzina, dar la 4 usi nu exista decit echiparea GHIA ceea ce arunca pretul in aer.
Am dat-o pe toate partile si am ajuns pina la urma la concluzia ca echiparea pe care am ales-o mi se potriveste cel mai bine pentru mine.
Ford Focus-2006 1.6i Ti-VCT/115CP Sedan - TREND, Black Panther
whitesnake
Incepator

Mesajde Smiley » 18 Mar 2006, 08:58

s-o stapanesti sanatos! multi km, fara evenimente :)
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde whitesnake » 19 Mar 2006, 21:47

Intrebare: Stie cineva cum e cu rovigneta pentru masinile cu numere rosii.
Chestia e ca nu am decit autorizatia provizorie de circulatie in care nu scrie nici cilindreea masinii si nici nivelul de poluare. Pot sa imi cumpar rovigneta sau trebuie sa astept sa o inmatriculez?

Alte impresii despre masina:
- cutie de viteza fenomenala... extraordinar de precisa si placuta.
- spatiul interior al soferului relativ limitat. In prezent conduc si un 206 si mi se pare ca spatiul interior la 206 este mai mare decit la FOCUS. Poate e doar impresia asta.... oricum, eu sunt un tip mic de statura si in orice masina ma simt bine.

Astept si parerile celor care au condus si alte masini din clase si motorizari apropiate. (307, C4, GOLF, etc.)

O saptamina buna.
whitesnake
Incepator

Mesajde Smiley » 19 Mar 2006, 23:53

anul trecut am luat rovigneta pe cand inca mai aveam nr rosii. mi-a scris pe bonul de casa seria sasiului(aia ce se vede si pe parbriz, in dreapta jos). Le-a luat din talon. pe asta ar trebui sa-l ai.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde Maddogul » 20 Mar 2006, 01:29

Sa o stapanesti sanatos si sa te vedem pe la intalniri
Asa c anu uita sa vizitezi sectiunea Evenimente :D
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
Kuga 1.5 Ecoboost 182 CP 2018 Titanium X,
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97

Maddog Garage
Maddogul

Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
VIN: WF0FXXGAGFRA56025

Mesajde whitesnake » 20 Mar 2006, 10:34

$1 scrie:$2nul trecut am luat rovigneta pe cand inca mai aveam nr rosii. mi-a scris pe bonul de casa seria sasiului(aia ce se vede si pe parbriz, in dreapta jos). Le-a luat din talon. pe asta ar trebui sa-l ai.

Care talon?... N-am inca nici un talon. Doar adeverinta provizorie de circulatie.

Multumesc pentru urari.
whitesnake
Incepator

Mesajde mihalcea » 20 Mar 2006, 11:53

eu am intrebat la benzinarie cand aveam nr rosii si mi`au zis ca nu au cum sa imi dea rovigneta.
se pare ca poti circula in afara cu nr rosii (inmatriculare temporara) si ca taxa de drum (rovigneta) se adreseaza numai autovehiculelor inmatriculate definitiv in ro.
2008 Focus / 1.8 TDCi / 115CP / Sea Grey
mihalcea
Ford Junior

Maşina: 2008 Focus / 1.8 TDCi / 115CP

Mesajde Fritz » 20 Mar 2006, 16:00

Felicitari pentru achizie! :)
Acum avem 2 masinute negre :D

Nu te intereseaza rovinieta cat timp ai numerele rosii.

Care e reducerea care se practica acum fata de preturile de lista? Mi se pare pretul foarte bun la ce dotari ai pus pe ea.
Vreau sa vad si eu cum arata senzorii de parcarea din fabrica :D
Faruri autoadaptive i-ai pus?
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Fritz

focused

Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP

Mesajde whitesnake » 20 Mar 2006, 19:03

Habar n-am care este reducerea de acum. Eu am dat comanda pe 3 ianuarie. Pe atunci era disponibil si pachetul Marketing 1 iar echiparea Champions League nu exista.
Cind am ridicat-o de la dealer, l-am intrebat pe agentul cu care am incheiat contractul despre reducerile de pret de acum dar nu m-a lamurit. Mi-a zis ca sunt aceleasi preturi ca atunci cand am comandat eu masina. Din alta sursa am inteles ca la o echipare TREND, 4 usi, de pe stoc, cu motor de 1.6 100 CP pretul este mai mic cu aprox. 750 EURO DDP (15400 fata de 16150). Pe toate site-urile dealerilor de FORD nu se vede nimic la pretul de catalog. Ba mai rau, prin disparitia Marketing 1 trebuie sa-ti iei jantele de aliaj separat. Cred totusi ca au mai redus preturile pentru ca si ASTRA are o reducere de pina la 1500 EURO DDP. Poate reducerea se aplica la masinile de pe stoc si nu la cele configurate la cerere.

Nu i-am pus faruri autoadaptive. Ma intindeam prea mult.

Senzorii de parcare nu sunt ca la tine. In afara de cele 4 pastile de pe bara din spate nu se vede nimic. Cind o bagi in Marche Arriere (sper c-am scris bine), daca ai un obstacol in spate, incep si se aud niste beep-uri a caror frecventa creste pe masura ce se micsoreaza distanta pina la obstacol. La un moment dat semnalul devine continuu. Atunci esti mort... :icon_cry: . Atit. Nu vezi nicaieri distanta in metri. Tu i-ai pus dupa ce ai luat-o. Cit te-au costat?

Sincer sa fiu nu prea mi se pare o masina ieftina. Uita-te la Opel Astra ce poti sa iei de banii astia. Ma rog, nu-i chiar acelasi lucru, dar totusi....

Cind fac rost de un aparat o sa-i fac nishte poze. Arata foarte bine.
whitesnake
Incepator

Mesajde Fritz » 21 Mar 2006, 01:47

Senzorii m-au costat 179euro cu tva, unde e inclus di display-ul acela. Pana acum sunt multumit de ei, dar estetic cred ca arata mai bine cei din fabrica, in sensul ca sunt pe bandoul ala de plastic, de deasupra spoiler-ului, nu?
Dezavantajul astora care i-am cumparat eu e ca am garantie la ei 18 luni, fata de 4 ani cat ai tu la ai tai. Dar si pretul e considerabil mai mare la cei din fabrica.

Mie mi s-a parut destul de scump Opel Astra per ansamblu. Sincer, nici nu l-am studiat prea mult cand a fost sa aleg, pentru ca nu m-a tentat.
Am facut eu un calcul, Champions League este acelasi lucru cu Trend pe care pui dotarile care apar standard la CL. pretul CIP e IDENTIC. So, e doar o chestie de marketing. Poate iti da in plus un sticker cu CL.

Zic ca pretul a scazut (cel putin asa mi se pare), pentru ca eu am dat pe asta 19111 DDP, si ce nu are e pachetul IVD, dar tu ai in plus senzorii si motorizarea pe benzina. Nu stiu daca ai doar parbrizul incalzit, sau tot pachetul special 5 (sau care mai are parbrizul). Era si cazul sa mai lase la pret.
Pachetul de marketing iese la acelasi pret daca le pui individual (asa iesea pe oferta care am primit-o eu). Acum s-au dat jante de 16" la pachet de mktg?

Ce alarma ai reusit sa scoti la negociere?

Asteptam cu incredere pozele tale ;)
Fritz

focused

Mesajde whitesnake » 21 Mar 2006, 19:02

Da, TREND + optiuni este la fel cu Champions League dar acum. In urma cu trei luni era mult mai convenabil sa iei un TREND+mark.1+A/C decit un Champions League de acum.
Eu nu stiu cind ai luat tu masina dar a mai fost o ieftinire intre timp (prin toamna) cu vreo 300 EURO CIP

N-am luat decit parbrizul incalzit si stergatoare cu interval intermitent (189 CIP). Asta e... Chestie de buget.

La mine la pachetul marketing jantele ieseau moka.

Cu alarma n-am negociat nimic. Mi-au dat un Phantom 222 basic. Chestia nu ma deranjeaza deloc pentru ca eu nu cred in chestia cu alarma. Am pus-o mai mult pentru CASCO. In plus, la negociere trebui sa stii pina unde intinzi coarda. Puteam sa fortez pentru un Viper dar sincer sa fiu mi-a fost frica sa nu mi-o traga pe alta parte.
Per total eu sunt foarte multumit.

Apropos... Covorasele nu mi le-au dat. Cica nu le au pe stoc, au dat comanda si asteapta sa le vina.
whitesnake
Incepator

Mesajde Fritz » 22 Mar 2006, 11:29

Am facut comanda la inceput de august, unde pachetul de mktg avea acelasi pret cu respectivele componente luate separat. Chiar mai am oferta de atunci, si am verificat.
Sa stii ca Phantom apartine tot de Directed, cei care fac Viper, Clifford, etc. Cand a fost sa aleg alarma, am vorbit cu cei de la Falcon Electronics (importatorii Directed in RO) si mi-au zis ca Phantom e acelasi lucru cu Viper, difera doar numele..

La cine ai facut CASCO?
Fritz

focused

Mesajde whitesnake » 22 Mar 2006, 12:49

La Alliantz. Mi-am facut un car de draci cu agentul de asigurare. Mi-a gresit polita de doua ori. In fine... per total am iesit cu cota de 5.2% din DDP. Asta inseamna cam 932 EURO. Singura frasiza care mi-a ramas a fost de 20% la furt total. Ma gindesc eu ca nu se obosesc baietii sa-mi fure mie masina. Parca n-ar merita efortul.

Ia zi... Cum sunt farurile ale care "se uita dupa colt". Sa ma oftic si eu un pic...
whitesnake
Incepator

Mesajde Fritz » 22 Mar 2006, 12:59

Ai scos super cotatie la asigurare. La mine e 6.36, dar fransiza 0% peste tot. Ai facut-o direct la o agentie Allianz, sau printr-un broker? La noi ne-a obligat BCR Leasing sa facem cu Allianz Mosilor. La anul vreau sa merg la un broker ceva, sa prind o cotatie mai mica.
Apropos, e luata prin leasing/credit sau banii jos?

Farurile autoadaptive sunt super misto, o sa ti le arat la prima intalnire, daca vii si tu si daca apuc sa vin si eu :)
Fritz

focused

Mesajde whitesnake » 22 Mar 2006, 13:28

Asigurarea am facut-o la Alliantz de la Sfanta Vineri (in spate la Unirea). Chestia nasoala a fost ca m-am adresat tipului cu care am facut si asigurarea la casa si care, pe urma am aflat, se ocupa in special de asigurari de viata. Cred ca nu avea nici un fel de experienta in CASCO. Altfel un tip foarte de treaba si amabil.
Daca scapam de fransiza la furt total mai crestea cota cu 10%. Asta insemna 5.72%
Dar eu am beneficiat de doua reduceri: 10% pentru persoana fizica si 5% pentru plata integrala a asigurarii.
Cota mi-a fost calculata astfel: 4.9 x 1.08 x 1.15 x 0.9 x 0.95 = 5.2
Adica: 4.9 - cota de baza
1.08 - masina mai scumpa de 15000 USD
1.15 - fara fransiza furturi partiale
0.9 - persoana fizica
0.95 - plata integrala

Masina am luat-o cu banii jos. Chestie de rabdare.
whitesnake
Incepator

Mesajde Cornel001 » 23 Mar 2006, 01:18

Hei Razvan, pe atunci nu era BCR Asigurari ? In mod normal trebuiau sa-ti ofere un CASCO la pret mai convenabil, asa cum mi-au oferit mie la BT, BT asigurari.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Fritz » 23 Mar 2006, 11:00

Cred ca a meritat eforetul sa o iei cu banii jos. Implicit unele costuri mai reduse.
O sa ma uit si eu pe polita sa vad cum am impartita cota.

$1 scrie:$2ei Razvan, pe atunci nu era BCR Asigurari ? In mod normal trebuiau sa-ti ofere un CASCO la pret mai convenabil, asa cum mi-au oferit mie la BT, BT asigurari.

Puteam alege si BCR Asig. Faza a decurs in felul urmator: in pliantele BCR Leasing lor erau acoperite majoritatea companiilor de asigurari. Mergem sa vorbim cu gigelul de la BCR Leasing, ii spunem in treacat ca ne-ar tenta sa facem la Allianz. Cand vine ziua de semnat contractul, ne baga sub nas o declaratie pe propria raspundere prin care ne obliga ca putem face asigurarea la: BCR Asig - 1 pers. de contact, Allianz Asig. - Mosilor, si mai era un Omniasig.
Mai pe romaneste astia erau oamenii lor, care trebuiau sa-si ia comisioanele de rigoare.
Fiind relativ presati de timp, am semnat respectiva hartie.
Vroiam Allianz, dar daca faci printr-un broker, iesi MULT mai bine la cota, decat daca o faci direct la o sucursala a lor. (mai ziceam pe undeva pe aici ca un prieten are cota 4,4 la Allianz pe un Renault - facuta printr-un broker)

Intre timp, am auzit ca ar exista o lege or smth prin care NU te pot obliga sa semnezi asigurarea cu cine vor ei - in acest caz declaratia respectiva ar fi nula.
O sa ma interesez, pentru ca la anul vreau s-o fac printr-un broker, ca sa-mi scada cota.
Fritz

focused

Mesajde darkmic » 24 Mar 2006, 13:07

Better late than never :D
Pe perioada numerelor rosii nu tre' rovinieta :icon_mrgreen:. Este suficient sa ai RCA-ul si Autorizatia de Circulatie Provizorie (evident, valabile ) si poti sa te plimbi pe unde vrei tu (numai in tara) . Rovinieta este insa obligatorie din momentul in care ti-ai luat talonul , ai iesit din localitate si te-a prins tablagiul :icon_mrgreen:

$1 scrie:$2ntrebare: Stie cineva cum e cu rovigneta pentru masinile cu numere rosii.
Chestia e ca nu am decit autorizatia provizorie de circulatie in care nu scrie nici cilindreea masinii si nici nivelul de poluare. Pot sa imi cumpar rovigneta sau trebuie sa astept sa o inmatriculez?
Prezidentul comitetului permanent, comitetului electoral, comitetului scolar, comitetului agricol si al altor comitete si comitii

Diagnoza IDS , reparatii si piese auto , asigurari RCA si CASCO .

Custom Automotive - un alt fel de service

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=33&t=102042
darkmic

Maşina: Ford Mondeo MK4 Hatch
VIN: WF0EXXGBBE8Yxxxxx

Mesajde narcoticit2 » 24 Mar 2006, 13:20

felicitari ptr masina, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, sunt curios cu CASCO, am auzit ca alianz nu ar fi printre cei mai buni
narcoticit2

Mesajde whitesnake » 24 Mar 2006, 23:40

Mersi. Am facut asigurarea la Alliantz pentru ca au decontare directa cu dealerul de la care am luat masina si stiu ca sunt destul de seriosi. Sunt cateva lucruri la masina asta pe care nu-mi doresc sa ajung sa le vad vreodata la lucru. Aibagurile si CASCO. Chiar daca sunt foarte utile :5umbrella: Asa ca sper sa nu am ocazia sa-ti confirm presupunerile. :icon_biggrin:
whitesnake
Incepator

Mesajde whitesnake » 27 Mar 2006, 15:19

Poze, asa cum am promis:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Ieri m-am plimbat un pic cu masinuta. Citeva observatii.

Lucruri care nu-mi plac:
- Pozitia de condus, chiar daca e comoda, mi se pare un pic cam sus. Poate nu sunt eu obisnuit.
- Vizibilitatea in spate e nasoala rau de tot. Nu credeam ca o sa-mi fie de asa folos senzorii de parcare. I-am luat mai mult pentru nevasta-mea.
- Emblema care acopera sistemul de inchidere al capotei mi se pare cam subreda. La fel si sistemul de inchidere (trapa) de la busonul de carburant. Daca pune mina vreun mirlan pe ele se duc imediat.
- Ca sa inchizi capota trebuie sa-i dai drumul cam de sus. Ma doare sufletul s-o trintesc, dar altfel nu se inchide.
- Frinele... ai nevoie un pic sa te obisnuiesti cu ele. Daca nu esti atent il dai pe pasager cu capul de bord. Sint curios daca la variantele cu tamburi pe spate e la fel.

Chestii care imi plac mult:
- Liniaritatea motorului. Si inca nu s-a lasat.
- Cutia de viteza e bestiala. Extrem de precisa.
- SONY mp3 player care suna bine de tot. Bine pentru o scula pusa din fabrica.

In rest masina e misto. Sunt f. multumit si asta e cel mai important. Sa speram ca e si la fel de fiabila.

De-abia astept s-o vad in curbe si la viteza mai mare. Deocamdata... ma seaca rodajul.
whitesnake
Incepator

Mesajde Fritz » 27 Mar 2006, 22:09

Exceptand jantele, sunt IDENTICE :) (farurile nu se pun)
Super misto negrul, imi place la nebunie.

Legat de pros & contra, sunt de acord cu:
- emblema din fata - intr-adevar pare cam fragila
- trapa de la rezervor - fragila de asemenea.

Vizibilitatea in spate mise pare chiar ok; azi m-am urcat intr-o skoda octavia si mi s-a parut mai mica.
La mine capota se inchide ok, de la 15 cm - nu consider ca asta fiind distanta mare :) - sa nu o apesi niciodata, ca se zgarie!!
Si mie imi place mult de tot cutia de viteze (am pus mana si pe una de la Renault, si pe cea de la Octavia - nu se compara)

Sa o stapaniti sanatosi!
Poate ne potrivim la o intalnire sa le facem poze :P
Fritz

focused

Mesajde Maddogul » 27 Mar 2006, 23:02

Sa va sugerez intalnirea de pe 1 Aprilie la Prisma 2? Alaturi de 4Tuning Sambata si
Alaturi de Bug Mafia Duminika :d
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
Kuga 1.5 Ecoboost 182 CP 2018 Titanium X,
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97

Maddog Garage
Maddogul

Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
VIN: WF0FXXGAGFRA56025

Mesajde dtipuit » 28 Mar 2006, 02:42

Cu franele ai sa te obisnuiesti,ti se va da piciorul dupa un timp.
Si vad ca e celebru mp3 playeru asta sony.Ma cam bate un gand sa l schimb si eu pe al meu.
In functie de cat ma costao sa decid daca il schimb sau nu.
Voi ce ziceti?Se merita?
Focus III SW 2.0 TDCi 163 CP powershift
dtipuit
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2011 SW Titanium 2.0 TDCI 163 CV Powershift

Mesajde ursu30 » 28 Mai 2006, 00:25

1 MASINA TA ESTE MARFA!
2 SE VEDE CA DEALERI TEAU PROSTIT UN DIESEL ESTE ORICAND MAI BUN CA O BENZINA !
SI LA CONSUM SI LA PERFORMANTE INTIP SI ANUME UN DIESEL TE DUCE VREO 4000.000 DEKM PE CQCAND BENAZINA MAI PE JOS
SA STII CA EU VAND MASINI SI NU CONTEAZA MARCA PT CA EU AM TOT FORD FOCUS 2 MA ROG TU AI 3 DAR NU DAU UN DIESEL PE O BENZINA!!! DACA AI BANI MULTI NU COTEAZA BENZINA DAR TE PROVOC LA O TALPA TU CU BENZINA DA 90 HP SI EU CU 90HP DIESEL SI MAI VB!
TATI CU UN DIESEL FACI TREABA SUPER BUNA! UN DIESEL DE LA FORD! SA STII CA LA CURSE SUNT NISTE DIESELURI CA INGROAPA MULTE MULTE BENZINE!!!DECI NU TE LUA DUPA GARGARA DE DEALERI CA LA MINE NU TINE!! CONCRET UN FORD DE 90HP PE BENZINA MOARE IN FATA LA UN FORD DE 90HP DIESEL! SI TU CRED CA STII ASTA!CA VIATA DURATA IN TIMP SI PERFORMANTE BENZINA SE DUCE REPEDE PE CAND TRACTORUL ASA CUM SPUNETI VOI BENZINARII LA DIESEL VA MANANCA SI LA PANTA SI LA CONSUM SI LA DURATA IN TIMP! FRATELE TAU NU ESTE RAU INTENTIONAT PT CA IUBESTE FORDUL MAI MULT DECAT NEVASTA DAR DIN EXPERIENTA ITI SPUN CA TU CU FOCUS 3 DE 90 HP NU STAI LANGA MINE DUPA VITEZA A 3
!SI CREDE-MA CA NU SUNT COCOS SI NU MA DAU AICI ROTUND! FRATELE TAU A MERS CU MULTE MARCI DE PRESTIGIU SI A RAMAS FIDEL PE .... FORD FOCUS DIESEL! ORICUM NU CONTEAZA ... ITI DORESC KM CAT MAI MULTI FARA SERVICE SI AI GRIJA LA SOFERII DE LOIGAN CA BAIETII SE VAD CU "SCULE MARFA" SI UITA CA AU SUB FUNND O BASINA DE RENULT DIN SECOLUL TRECUT!!
S-O STAPANESTI SANATOS SI SA TE BUCURI DE MASINA!
ursu30
Incepator

Mesajde ursu30 » 28 Mai 2006, 00:38

CAT DESPRE ALIANZ TIRIAC SUNT NISTE LABAGII! AVEAM CASCO LA EI SI AM PATIT NECAZ PE DRUM (AVEAM UM VW GOLF 4) SI MI -AU SPUS CA DOMNE TRE SA REDUCI PAGUBA LA MINIM... ADICA...??? PAI CE PU... MEA TREBUIA SA LAS MASINA ACOLO UNDE A CAZUT SCUTUL DE PLASTIC SI SA VIN PE JOS????
NU FRATELE TAU A VENIT CU EA SI S-A DUS LA EI SI MI-AU CERUT TAXA DE EXAMINARESI SAS PLATESC VREO 500.000 CA SA SE UITE CA DOMNE DA ESTE SCUTUL DE PLASTIC DISTRUS ! SI DUPA ASTA AU SPUS : PAI CUM S-A INTAMPLAT SI DACA SUNT MARTORI SI BLA SI BLA BLA
STII CARE ESTE TRABA CAND FACI CU EI O POLITA SUNT LAPTE SI MIERE ...E SA TE FERASCA SANTUL SA AI NECAZ CA SUNT NISTE LABAG... SI NISTE PERVERS... DE NU POTI SA CREZI! SI EU SUNT PATIT
PAI CUM PU...MEA SA CEARA BANI CA SA VADA MASINA!! pai eu la ce pu.. mea mai dau bai?? ca sa platesc si atun
ursu30
Incepator

Mesajde ursu30 » 28 Mai 2006, 00:41

alianz niste bulangii care iti i-au banii fara sa te serveasca asa cum trebuie ! daca ai bani du te la ing!
ursu30
Incepator

Următorul

Înapoi la Totul despre membri