Focus 1.6i Ti-VCT
Azi am ridicat noua mea achizitie.
FORD FOCUS Trend 1.6i Ti-VCT SEDAN
Echipare TREND +:
- pachet marketing 1 (jante aliaj, computer bord, proiectoare ceata, sistem control al vitezei de croaziera, volan imbracat in piele cu comenzi radio-CD pe coloana volanului)
- aer conditionat manual;
- IVD (ESP, EBA, controlul tractiunii, discuri frina spate)
- parbriz incalzit
- SONY mp3 player cu 8 difuzoare premium
- senzori de parcare
- roata de rezerva de dimensiuni normale;
Culoare: Black panther (metalizata)
Suplimentar negociat la dealer: alarma si covorase.
Cam asta ar fi. Distractia asta a costat 17916 EURO TTI.
Dealer - Colina Motors.
Am semnat contractul pe 3 ianuarie si am ridicat-o azi. Termenul limita era 4 aprilie. Oamenii au fost super parolisti.
Deocamdata nu pot sa zic nimic. Nu am voie sa depasesc 3000 rpm pe primii 1000...1500 km. Chestia asta ma "arde" deoarece "mititica" se vede ca cere pedala.
Inainte sa ma hotarasc am citit destul de mult despre motor si se pare ca este printre cele mai reusite din clasa lui. Pentru cunoscatori atasez un fisier (traducerea articolului din germana) despre acest motor. Articolul este aparut in MTZ. Sper sa gasesc si articolul original in germana.
Pozitia de conducere e foarte comoda si masina se conduce usor, in ciuda gabaritului destul de mare. Stresant este, asa cum am mai zis, ca nu pot sa depasesc 3000 rpm. Ma rog, daca ar fi s-o luam pe bune, n-am voie sa-i dau talpa. Chestia cu 3000 nu este relevanta. In rodaj conteaza, de fapt, sarcina motorului.
Nu ma intrebati mai multe... N-am facut decit 10 km :icon_lol:
I rest... masina este aproape identica cu a lui Fritz. Doar jantele sunt de 16"
Revin cu amnunte.
Bogdan
-
whitesnake - Incepator
- Maşina: Ford
- VIN: WF04XXWPD46Y59940