Totul despre membri

Ford Focus 1

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Ford Focus 1

Mesajde dbie94 » 26 Mar 2016, 00:12

Salut , ma numesc Florian si de 2 zile mi-am cumparat un Ford Focus MK1 08-2001

242.000 KM ( Reali daca ma iau dupa cartea service )
Motor : 1.8 16V Zetec
Hatchback , 4 usi , argintiu .
Ca dotari are : A/C , 2 geamuri eletrice , oglinzi electrice , proiectoare ceata , parbriz incalzit , audio original cu comenzi pe volan .

Fum nu scoate absolut deloc ( chestia asta m-a enervat tot timpu la celelalte masini ,scoteau fum !! )

Ca prioritati sunt consumabilele pentru schimbat si discurile de frana + placute + kit reparatie pistonase etriere .

In urmatoarele 3 luni o sa o inscriu , in brief scrie " EURO 4 " , nu d4 etc.. deci sper sa fie ok la RAR .

Va rog frumos sa`mi spuneti ce ulei sa`i pun ?
Imagine
dbie94
Incepator

Maşina: Ford Focus 1
VIN: WF0AXXGCDA1G06025

Re: Ford Focus 1

Mesajde Florin21 » 26 Mar 2016, 22:24

Bine ai venit pe acest forum !

Te rugam sa treci la profilul tau sau in semnatura ta cateva date minime pe care trebuia sa le completezi din momentul cand ti-ai facut cont pe acest forum, cum ar fi: tipul si marca de autovehicul, seria de sasiu, motorizarea, anul de fabricatie, localitatea de domiciliu, etc.

Referitor la ce te intereseaza pe tine... gasesti absolut tot aici: viewtopic.php?f=53&t=54569
Pentru ce nu gasesti, foloseste cu incredere functia de cautare (search) a forumului.

Lectura placuta !
Florin21
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo Mk5, 2.0 TDCi

Înapoi la Totul despre membri