de zuza » 04 Mai 2006, 12:45
am sa continui pe acest topic cu un sort of blog despre aventurile mele cu minunatia verde. pana azi, avand masina de joia trecuta, am avut doua incidente...unul cu un domn extrem de smecher, intr-un elantra gri metalizat, superbissim, nu neg, care s-a introdus in trafic de pe o starduta laturalnica. evenimentul nu ar fi avut nici un schepsis, daca eu nu veneam cu o oarecare viteza (50km/h!) iar dansul nu ar fi stat sa cugete, sa-si aprinda o tigara, sa se mai pupe cu gagica-sa etc, in acest timp pe care ar fi putut sa-l foloseasca sa se introduca pe strada principala. acum, nu ca ma plang, am scos din viteza, am ciupit din frana, n-a fost mare problema. or fi fost lamaiile de vina....
al doilea incident s-a petrecut azi dimineata, acum 45 de minute, mai precis. pleaca roscata fericita la munca, intra pe o straduta din baneasa (a se citi : ingusta si cu masini parcate si pe stg si pe dr) si exact cand dadeam un mic semnal sa ies in stradoaie...apare un domn cu un minivan (creca peugeot. nu ca ar fi musai de stiut ce). probabil la vederea lamaiilor si al parului sculat pe ceafa, s-a gandit ca ar fi bine sa ma provoace nitel. motiv pt care a apasat usor pe acceleratie. consecinta a fost oarecum previzibila : eu (cu viteza a II-a) trag usor de volan dreapta, nu calculez bine distanta dintre mine si o minunatie de INFINITI NEGRU( :icon_cry:) si ma oprescu cu farul meu dreapta in spoilerul sau cum se cheama lui stanga. im vine sa bazai. ma abtin, caci coboara din bloc proprietarul. avarii. trag oleaca in fata, sa permit totusi accesul altora pe strada. pasul II : sunat sef de trib, cu lacrimi in glas, ca l-am harshaiit pe un domn, sa vina sa ma salveze ( :icon_cry:). dl. proprietar, ca har, ca mar, ca sa mergem la politie...ajunge seful de trib, in trening...nu-mi amintesc exact ce a zis, caci eram un mess total...cu tot tacamul: tremurat picioare, on the verge of crying, etc. din fericire, dl. proprietar de infiniti e un gentleman, renunta la mers la politie, iar eu plec, cu seful de trib, la Colina Motors, sa repar pragul sau cum puii mei se cheama. Evident, cu tata la volan...servis, baiat simpatic, amabil, stat juma de ora - 40 de minute, rezolvat prag. vopseaua nu era extrem de harshaita, nu e chiar grav. plecat din servis, tras tata pe dreapta, treci la volan, mers cu a II-a, ajuns la locul de parcare, constatat ca a fost luat ( :icon_mad: ), parcat pe aceeasi strada oleaca mai incolo, frecat masina pe loc, pana mi s-a parut ca am asezat-o ca lumea...in fine, ajung in biuro, usor plansa, usor amarata...de ciuda...
va urma...
I am the great pretender!