Totul despre membri

FF2 Face-lift

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

FF2 Face-lift

Mesajde nepot » 05 Mar 2008, 21:43

Fratilor...
M-am hotarat, asta va fi masinuta mea, 1.6 TDCI 90 cai, trend + cotiera, vopsea metaliz, roata rezerva mica.
Va costa ~16.000E, o s-o am pe la sfarsitul acestei luni, cu un pic de noroc o sa o conduc a doua zi dupa lansarea oficiala.
Nu se pune problema sa am un discount (fiind model nou), voi avea alarma originala Ford si cheie escamotabila. Sau pot alege o alarma (nu originala ford)+senzori de parcare. Ce e mai bine sa aleg?
Am nevoie de ajutor cu:
1. Covorase - de unde iau unele bune?
2. Alarma - e vreo diferenta intre cea de la Ford si altele? Dealerul m-a asigurat ca e mai scumpa cea originala si mult mai buna. Alarma originala stie sa inchida geamurile?
3. Asigurare casco - as vrea sa fie fara fransiza, imi puteti recomanda ceva? Eventual si preturi, sa stiu la ce sa ma astept.
4. Are cineva o cheie escamotabila sa vad cum arata? Cea originala mi se pare urata rau.
5. Mufa AUX, am citit cate ceva pe forum...eu o sa am? Nu se vede nimic pe plansa de bord ce ar putea semana cu o mufa aux.
Multumesc.
Fişiere ataşate
6.jpg
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg
Imagine
nepot
Member

Maşina: Ford Focus Trend 2008, 1.6 TDCI - 90 caluti

Re: FF2 Face-lift

Mesajde Alma » 05 Mar 2008, 21:54

din cate vad eu tu te cam orientezi catre culorile inchise!
de aceea te sfatuiesc sa alegi alarma aftermarket + senzorii parcare in cazul in care nu esti vreun Titi Aur in ale condusului deoarece la mersul inapoi pe timp de noapte o sa ai oarece dificultati datorita lunetei pozitionate destul de sus cat si beculetului de marsalier care este cam inutil dupa parerea mea.
cu privire la mufa auxiliara ea ar trebui sa se gaseasca in compartimentul de depozitare (torpedou) de asemenea existenta ei nu inseamna neaparat ca aceasta e si functionala!!!!
de preferat este sa intrebi dealerul si/sau sa testezi functionalitatea :-"

cat despre cheie uite ceva din manualul de utilizator:
Fişiere ataşate
untitled.GIF
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde junkystar » 06 Mar 2008, 17:00

felicitari. de prin ce oras esti si unde e facuta poza?
felicitari pentru masina ca e superba si te asteptam cu ea pe la intalniri.
dupa ce o ridici sa stii ca pozele sunt obligatorii
Ford Focus 2002 1.8 TDDI ENDURA 90 CP, Hatchback B 95 GHD
Imagine
junkystar
Member

Maşina: Ford Focus 1, 1,8 diesel ENDURA, 90 CP, hatchback, 2002 B 95 GHD
VIN: WFOAXXGCDA2T17121

Mesajde nepot » 06 Mar 2008, 18:59

$1 scrie:$2elicitari. de prin ce oras esti si unde e facuta poza?
felicitari pentru masina ca e superba si te asteptam cu ea pe la intalniri.
dupa ce o ridici sa stii ca pozele sunt obligatorii

Multumesc,
Bucuresti,si pozele sunt facute la BDT Vest, de la ei o voi lua (e aproape de dr. Taberei unde stau).
Da, sigur vin la intalniri mai ales ca pta constitutiei va fi locul unde va fi parcata zi de zi (lucrez prin zona).
Alte poze...dupa 26 martie cand o voi avea...mai e atat de mult pana atunci. :(

Am o intrebare, mai gasesc undeva Casco fara fransiza? Din cateva telefoane am aflat ca BT ar fi cei mai ieftini, ~730E la 16030 valoarea masinii, dar au fransiza obligatorie 100E.
Imagine
nepot
Member

Mesajde mariusake » 07 Mar 2008, 12:19

Salut!
Sa o stapanesti sanatos, multi ani (cati vrei tu :) ) si mai ales FARA incidente!

Eu nu am mai avut rabdare pentru modelul nou cu facelift si mi-am luat in februarie un 1.6 TDCI, Sport Pack, tot aceeasi culaore (cu leasing).

Intrebarea mea catre tine este: doar 16.000 € te costa bijuteria din imagine? :-O
Ca mi se pare foarte putin! Sau..e pretul fara taxe?

Merci!
FORDmidabil !
mariusake
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.6 TDCI 90 HP, Sport Pack, Sea Grey

Mesajde bogda1313 » 07 Mar 2008, 12:29

Ti se pare putin 16000? N-are clima, cruise control, volan piele, faruri ceata...
Ford Focus MK4 Wagon 2019 Titanium, 1.0 EcoBoost 125 M6
Ford Focus MK2 2007, 1.6 Duratec, Trend Collection + multe chestii montate din pasiune
My site: Auto TestDrive
bogda1313

Maşina: Focus MK2, 2007

Mesajde danim » 07 Mar 2008, 12:32

La muuulti km fara vizite la service! Drive safe!
Incearca si la ASIBAN. Cand am luat noi masina (dec.2007) am facut acolo CASCO (la dealer la Ploiesti), fara fransiza, la 680 euro. Am pus conditia fara fransiza si am ales societatea care oferea chestia asta. Acum nu stiu la ce suma se mai ridica, dar oricum poti incerca o intrebare.
New Kuga 2024 owner
Be as young as your heart is. And don`t be afraid show it.
danim

Maşina: New Ford Kuga 2024 Titanium cu ceva optionale
VIN: WF0FXXWPMFRS79361

Mesajde KomandantuR » 07 Mar 2008, 12:50

Nepoate, poate ne vedem la intalniri... ;)
Casco fara fransiza nu prea am mai auzit (eu am la Generali cu fransiza 100 euro) Daca o iei in leasing, vezi ca s-ar putea sa iti "sugereze" (a se citi impune) ei cu ce societate sa inchei asigurarea. La mine asa a fost.

P.S. Nu te superi ca te-am luat cu "nepoate", nu?
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde nepot » 07 Mar 2008, 15:09

mariusake - da, 16030 pt ca nu are f multe dotari, m-am limitat la ce-mi puteam permite financiar, e pret final. E practic varianta trend cu vopsea metalizata, cotiera si roata de rez mica. Preturile sunt fix cele postate de un co-forumist pe aici. Numai ca au ei grija sa-mi mai ia catava sute de euro din diferenta intre cursul BNR si cel de vanzare al BRD (curs la care lucreaza dealerul). Din pacate sport-pack-ul e mai scump, mi-ar fi placut mult farurile cu tenta neagra si celelalte optionale de la sport.

danim-mie la asiban mi-au zis ca e ~820 cu fransiza de 100E, si asta cica pt ca ma cunoaste si-mi da un discount.

komandantuR - eu o iau cash, asa ca-mi aleg unde fac casco, din pacate, toti pe care i-am intrebat mi-au zis ca nu se mai fac fara fransiza. Si nu ma deranjeaza, altfel nu-mi puneam nick "nepot" :) La intalniri ne vom vedea cu siguranta.

Multumesc pt urari.
Imagine
nepot
Member

Mesajde Krupy » 07 Mar 2008, 16:00

$1 scrie:$2anim-mie la asiban mi-au zis ca e ~820 cu fransiza de 100E, si asta cica pt ca ma cunoaste si-mi da un discount.

incearca la OTP Garantia eu o am 646 euro la masina de 16150 euro si e cu franciza 0
Ford Focus IV Active Business 1.5 Ecoboost 180 A8 Absolute Black
Ford Focus III Titanium / 1.5 Ecoboost 150 Lunar Sky
Ford Focus II Trend Collection/ 1,6 TDCi/ 90CP / HB 5 usi / Moondust Silver Metallic
https://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=12785&start=30#p1471639
Krupy
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Active 1.5 180 A8

Mesajde Ludicass » 07 Mar 2008, 16:21

Nepoate...

Asteptare scurta! :)

1. covorase originale iei de la forcar, evita dealerul pt chestia asta ca au scoruri maricele
2. alarma e bine sa o ai montata de dealer.. e vrb de garantie, interventia neautorizata duce la pierderea garantiei...in plus daca apar probleme risti sa pierzi garantia pe partea electrica.. plus tergiversari, nu e vina noastra, mergeti unde s-a montat sau de unde ati luat-o. Functia confort (inchiderea geamurilor) depinde de un modul al alarmei cit si de functia one touch. Vezi tipul de alarma exact.
3. grija mare la casco.. vezi sa ai incluse "vandalism" si "furt de auto" nu din auto. Preturile pot fi mai mici, dar vezi si ce anume acopera polita respectiva. Mergi la un broker si cere oferte. Daca o iei cu banu jos, tu alegi si casco si rca.... De RCA stiu ca f ieftin e la ARDAF. Super buni sint Allianz.. mai ales daca circuli in strainatate cu masina.. dar si fff. scumpi.
4. nu te pot ajuta... inteleg ca tu vrei tip "briceag". Eu la st am cu radiocomanda pe cheie, ca cea din imagine, dar nu briceag... poate la focus ai mai mult noroc
5. mufa la fiesta e linga bricheta, la focus nu am idee unde o monteaza.

PS: nu uita.. desi e model nou, pretul e negociabil. Deasemenea casco, rca sint negociabile.. vezi cum discuti cu brokerul. Aceeasi masina, echipare identica, poate fi mai ieftina sau mai scumpa la alt dealer. Daca insa te-au simtit agentii ca esti disperat si o vrei repede, nu mai pupi discount! :)
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde nepot » 07 Mar 2008, 16:50

$1 scrie:$2epoate...

Asteptare scurta! :)

1. covorase originale iei de la forcar, evita dealerul pt chestia asta ca au scoruri maricele
2. alarma e bine sa o ai montata de dealer.. e vrb de garantie, interventia neautorizata duce la pierderea garantiei...in plus daca apar probleme risti sa pierzi garantia pe partea electrica.. plus tergiversari, nu e vina noastra, mergeti unde s-a montat sau de unde ati luat-o. Functia confort (inchiderea geamurilor) depinde de un modul al alarmei cit si de functia one touch. Vezi tipul de alarma exact.
3. grija mare la casco.. vezi sa ai incluse "vandalism" si "furt de auto" nu din auto. Preturile pot fi mai mici, dar vezi si ce anume acopera polita respectiva. Mergi la un broker si cere oferte. Daca o iei cu banu jos, tu alegi si casco si rca.... De RCA stiu ca f ieftin e la ARDAF. Super buni sint Allianz.. mai ales daca circuli in strainatate cu masina.. dar si fff. scumpi.
4. nu te pot ajuta... inteleg ca tu vrei tip "briceag". Eu la st am cu radiocomanda pe cheie, ca cea din imagine, dar nu briceag... poate la focus ai mai mult noroc
5. mufa la fiesta e linga bricheta, la focus nu am idee unde o monteaza.

PS: nu uita.. desi e model nou, pretul e negociabil. Deasemenea casco, rca sint negociabile.. vezi cum discuti cu brokerul. Aceeasi masina, echipare identica, poate fi mai ieftina sau mai scumpa la alt dealer. Daca insa te-au simtit agentii ca esti disperat si o vrei repede, nu mai pupi discount! :)

Nu stiu ce-au simtit dealerii (desi nu-s copil si nu ma tavaleam pe jos prin show-room ca vreau masina)...cert e ca am vorbit cu cativa, mai mult de atat nu am putut obtine, mi-au spus ca pentru cateva luni bune nu va fi niciun discount la focus. Asta e, deja ma obisnuiesc cu ideea.
M-am interesat de alarma, cica ar costa 100 de euro in plus modulul pt ridicarea geamurilor, asa ca nu o sa am.
Ref cheie, da briceag, mi se pare ciudata rau si lunguiata cheia normala. :)
Imagine
nepot
Member

Mesajde radur » 08 Mar 2008, 11:47

Uite aici un link pentru masini noi din Germania poti face comparatia intre dotari / pret / km

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... usageType=

Casco il poti face la ARDAF nu au fransica si asigurare easte FULL Casco

Doresc sa te intreb daca are sau nu ESP si pe afara la majoritatea am vazut orb butonul respectiv.

Covorase ai 2 optiuni
a de la Forcar originale 2 fata si 2 spate se vind cam la 110 cele de pe fata
b de la Forcar sint facute de o firma din Germania special pentru Focus 4 bucati 110 ron

Eu am luat modelul b si sint ok in special covorasul de la sofer care este mai lung si are si partea ce protejeaza piciorul sting

Legat de alarma sa nu patesti cum am avut eu norocul ca alarma sa fie din fabrica pe masina si sa trebuiasca doar activata din soft si pusa o sirena.

Geamurile se inchid si din telecomanda.

Cheia escamotabila este tip briceag din poza luata din manual este prima din dreapta sus
Vand Senzor temperatura galeria admisie 3M5A-12A697-AD 30 ron.

Cazare Constanta, Cazare Mamaia, Apartamente in Regim Hotelier

Servicii de Transfer Aeroport Constanta - Bucuresti Otopeni
Vand 12 piulite pentru jante de tabla 60 ron, 0763 22 22 92.
Vand Senzor temperatura aer admisie Focus 30 ron, 0763 22 22 92, cod 3M5A-12A697-AD.
radur
1nsane Member

Mesajde nepot » 08 Mar 2008, 21:08

$1 scrie:$2ite aici un link pentru masini noi din Germania poti face comparatia intre dotari / pret / km

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... usageType=

Casco il poti face la ARDAF nu au fransica si asigurare easte FULL Casco

Doresc sa te intreb daca are sau nu ESP si pe afara la majoritatea am vazut orb butonul respectiv.

Covorase ai 2 optiuni
a de la Forcar originale 2 fata si 2 spate se vind cam la 110 cele de pe fata
b de la Forcar sint facute de o firma din Germania special pentru Focus 4 bucati 110 ron

Eu am luat modelul b si sint ok in special covorasul de la sofer care este mai lung si are si partea ce protejeaza piciorul sting

Legat de alarma sa nu patesti cum am avut eu norocul ca alarma sa fie din fabrica pe masina si sa trebuiasca doar activata din soft si pusa o sirena.

Geamurile se inchid si din telecomanda.

Cheia escamotabila este tip briceag din poza luata din manual este prima din dreapta sus

Merci de info. Nu are ESP.
Legat de alarma...mi-e teama ca nu pot verifica asta, dar ma astept sa nu fie asa, am vorbit cu un director de vanzari si veneam recomandat de cineva, nu cred ca ar fi atat de magari sa-mi scoata ochii cu marele discount fiind o alarma care e pre-instalata.
Geamurile se inchid din telecomanda numai daca ai si nu stiu ce modul, mie mi-au zis ca m-ar costa 100E in plus.
Unde e Forcar?
Radur, mai zi-mi ceva...car de des tb sa speli masina? :) Nu de alta, dar tot pe negru o sa merg si mi-e teama ca o sa am nevoie de abonament la spalatorii.
Imagine
nepot
Member

Mesajde radur » 08 Mar 2008, 21:19

Nu stiu daca pentru geamuri trebuie un modul special nu ma pricep

Forcar sint din Bucuresti :D dar cu eu sint din Constanta fac comenzile pe net si le primesc prin curier.

forcar.ro si gasesti acolo detaliile.

Vezi ca legat de presurile care sint 4 la set si care sint produse de o firma din Germania trebuie sa insisti pentru ca nu stiu toti angajatii de ele.

Eu daca nu le trimiteam linkul de pe forum cu pozele raminea acealasi raspuns NU AVEM ASA CEVA

Legat de spalat depinde cit de maniac esti cu luciul :D

Eu am trecut de la masina alba la neagra si de exemplu fordul din noiembrie si pina acum cred ca l-am spalat cam de 5-6 ori.
Si pot spune ca umblu cu masina din moment ce am facut din noiembrie pina acum 11 000 km .
Vand Senzor temperatura galeria admisie 3M5A-12A697-AD 30 ron.

Cazare Constanta, Cazare Mamaia, Apartamente in Regim Hotelier

Servicii de Transfer Aeroport Constanta - Bucuresti Otopeni
Vand 12 piulite pentru jante de tabla 60 ron, 0763 22 22 92.
Vand Senzor temperatura aer admisie Focus 30 ron, 0763 22 22 92, cod 3M5A-12A697-AD.
radur
1nsane Member

Mesajde Alex_1121 » 08 Mar 2008, 21:19

Salut ,si eu tot pe negru am...pai ce sa zic,daca vrei sa arate bine o speli de....fiecare data cand te intorci acasa dupa drum :) .Deci arata frumos,are un aer aparte dar se murdareste din orice si se vede orice pe ea... Totusi pretul dat de tine mi se pare destul de mare,eu am avut de ales intre modul face-lift si o echipare sport...si se vede clar ce am ales...din motive destul de clare:-motor diesel,varianta destul de bine echipata parerea mea ,discount de 1250E
-la modelul cu face lift imi plac noile cadrane de bord dar mi se par exagerate marimile noilor faruri si spoiler-ului fata.Totusi stopurile cu leduri sunt un +clar iar faptul ca in sfarsit vin cu eleron in culoarea caroserie e un pas inainte.
In concluzie...pe negru masina arata bine dar cum ai zis si tu abonament la spalatorii.
Eu unul o spal acasa ,in 10-20 de min e gata ...cu presiune...si apoi cu o laveta foarte finuta :)
Alex_1121

Mesajde andrey_dumytrescu » 08 Mar 2008, 23:09

$1 scrie:$2alut ,si eu tot pe negru am...pai ce sa zic,daca vrei sa arate bine o speli de....fiecare data cand te intorci acasa dupa drum :) .Deci arata frumos,are un aer aparte dar se murdareste din orice si se vede orice pe ea... Totusi pretul dat de tine mi se pare destul de mare,eu am avut de ales intre modul face-lift si o echipare sport...si se vede clar ce am ales...din motive destul de clare:-motor diesel,varianta destul de bine echipata parerea mea ,discount de 1250E
-la modelul cu face lift imi plac noile cadrane de bord dar mi se par exagerate marimile noilor faruri si spoiler-ului fata.Totusi stopurile cu leduri sunt un +clar iar faptul ca in sfarsit vin cu eleron in culoarea caroserie e un pas inainte.
In concluzie...pe negru masina arata bine dar cum ai zis si tu abonament la spalatorii.
Eu unul o spal acasa ,in 10-20 de min e gata ...cu presiune...si apoi cu o laveta foarte finuta :)

intrebare off topic pt alex: ce aparat de spalat cu presiune ai si de unde l-ai luat? si inca ceva: aparatul asta face destul de mare presiunea la apa sa se spele mizeria fara a mai fi necesar sa dai cu uretele cu detergent?
Ford Focus II 1,6TDCI, panther black
year 2007
andrey_dumytrescu
Member

Mesajde Alex_1121 » 09 Mar 2008, 08:49

Salut ....ce pot sa zic nu am nici un aparat special de spalat ,foolosesc doar presiunea de la hidrofor si i-am facut ceva la capat astfel incat sa obtin o presiune mai mare.
La inceput umezesc toata masina ,apoi dau cu o laveta foarte fina cu putin detergent iar apoi cu presiune...Ce pot sa spun nu e chiar un aparat dar hidroforul e foarte puternic si face fata foarte bine :)...Singura faza e ca mai raman urme dupa ce se usuca masina ca ...de nu am si cu ce o usca :).Am auzit ca pielea de caprioara ar fi indicata ...stiti ceva?
Alex_1121

Mesajde cipriannegau » 09 Mar 2008, 08:57

frumoasa masina..ca orice focus de altfel...sa o stapanesti sanatos
EX- Ford Focus ST(facelift) RevO STAGE 4 432+ hp
Ford Focus RS mk3 REVO 400+ bhp
cipriannegau
1nsane Member

Maşina: Focus MK3 RS 400+ bhp REVO

Mesajde gfocuss » 09 Mar 2008, 10:21

$1 scrie:$2i se pare putin 16000? N-are clima, cruise control, volan piele, faruri ceata...

..la banii astia fara clima..???
ford focus 1.8 TDCI 115 cai activi, din 2006 echipare trend.
STOCURI GERMANIA http://www.weku.ro
gfocuss
Member

Maşina: Ford Focus 115 HP
VIN: WF0WXXGCDW6S85852

Mesajde andrey_dumytrescu » 09 Mar 2008, 13:44

$1 scrie:$2alut ....ce pot sa zic nu am nici un aparat special de spalat ,foolosesc doar presiunea de la hidrofor si i-am facut ceva la capat astfel incat sa obtin o presiune mai mare.
La inceput umezesc toata masina ,apoi dau cu o laveta foarte fina cu putin detergent iar apoi cu presiune...Ce pot sa spun nu e chiar un aparat dar hidroforul e foarte puternic si face fata foarte bine :)...Singura faza e ca mai raman urme dupa ce se usuca masina ca ...de nu am si cu ce o usca :).Am auzit ca pielea de caprioara ar fi indicata ...stiti ceva?

da e buna pielea de caprioara de sters, am un vecin cu passat si numai cu carpa din aia o sterge. tot zic ca imi iau si eu, :-??
Ford Focus II 1,6TDCI, panther black
year 2007
andrey_dumytrescu
Member

Mesajde nepot » 09 Mar 2008, 17:25

$1 scrie:$2alut ,si eu tot pe negru am...pai ce sa zic,daca vrei sa arate bine o speli de....fiecare data cand te intorci acasa dupa drum :) .Deci arata frumos,are un aer aparte dar se murdareste din orice si se vede orice pe ea... Totusi pretul dat de tine mi se pare destul de mare,eu am avut de ales intre modul face-lift si o echipare sport...si se vede clar ce am ales...din motive destul de clare:-motor diesel,varianta destul de bine echipata parerea mea ,discount de 1250E

Stopuri cu led? Visez eu, nu-s pe varianta Trend. Cred ca sunt pe variantele mai scumpe. Eleron in culoarea caroseriei? La mine da, dar la trend alta culoare tot negru o sa ai eleronul.
Motor diesel am ales si eu, desi nu stiu cati km o sa fac pe an. Intre face-lift si un model un pic mai vechi(dar cu mai multe dotari)...eu am gandit altfel, peste 4-5 ani cand o sa o vand, o sa vand probabil penultimul model de focus, tu o sa fii cu 2 modele in urma. N-o lua personal. :)

gfocuss-nu are clima automata, dar are aer cond manual, altfel nu as fi luat-o. Pt clima automata ar fi tb sa astept inca 3-4 luni.
Imagine
nepot
Member

Mesajde Alex_1121 » 09 Mar 2008, 17:42

Exista ceva adevar ,totusi o sa vinzi acelasi model ca mine foarte slab dotat acum ,foarte foarte slab dotat pt atunci ...si nu vinzi alt model vinzi ford focus cu alte faruri si alta grila :P
Apropo parerea mea...ia-ti face-lift pe benzina si cu mai multe dotari..
Mai ales daca o iei in leasing sau cu credit 1000 de euro in plus inseamna cateva sute de mii in plus la rata ,poate chiar mai putin...gandeste-te bine...cel mai rau e sa regreti ca ai luat ceva si nu ai mai asteptat putin..eu am patit-o de cateva ori si nu e cel mai placut sentiment :(
Alex_1121

Mesajde mihai79 » 09 Mar 2008, 17:56

Stopurile cu led nu sunt in standard la nici o echipare si vin doar la pachet cu faruri autoadaptive sau xenon. Eleronul e tot negru in standard pentru Trend (doar pentru Ghia si Titanium standardul prevede eleron in culoarea caroseriei).
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Mesajde nepot » 09 Mar 2008, 20:00

$1 scrie:$2xista ceva adevar ,totusi o sa vinzi acelasi model ca mine foarte slab dotat acum ,foarte foarte slab dotat pt atunci ...si nu vinzi alt model vinzi ford focus cu alte faruri si alta grila :P
Apropo parerea mea...ia-ti face-lift pe benzina si cu mai multe dotari..
Mai ales daca o iei in leasing sau cu credit 1000 de euro in plus inseamna cateva sute de mii in plus la rata ,poate chiar mai putin...gandeste-te bine...cel mai rau e sa regreti ca ai luat ceva si nu ai mai asteptat putin..eu am patit-o de cateva ori si nu e cel mai placut sentiment :(

Nu e vorba de bani pt mai multe dotari,e vorba de timpul in care vine masina, 3-4 luni, si cu un pic de ghinion vine dupa 1 iulie cand taxa de prima inmatriculare va fi cu 300E mai mult. Nu stiu (dar o sa ma interesez) daca acum au in stoc variante mai bune pt aceiasi motorizare (1.6 TDCI).
Imagine
nepot
Member

Mesajde Ludicass » 09 Mar 2008, 21:42

Nepoate... daca tu esti multumit de alegere, sa o stapinesti sanatos...! Totul e sa-ti placa tie, sa fie asa cum o vrei tu.... tu ai sa o alergi, tu ai sa te stresezi sa o achitzi... ce cred altii despre masina ta, daca merita sau nu, cui ii pasa ?!! Have fun si sa te bucuri de noua achizitie!

PS: bey fratilor... ce -i mai stricati omului inima si-l amariti? Atitia bani a avut, asta si-a permis.. poate aveti dreptate si putea de banul asta sa isi ia ceva mai bun, mai frumos, super dotari.... dar acum e deja tirziu. Lasati-l sa se bucure de noua lui achizitie...
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde Alex_1121 » 10 Mar 2008, 14:50

Deja ai luat-o?sau n-am inteles eu bine de la ludicass ?
Alex_1121

Mesajde ache » 10 Mar 2008, 15:01

sa o stapanesti sanatos! asta nu e focus III ?
Ford Focus II Trend Collection , 1.6 TDCI 90cp, BlackPanther, nov 2007
ache
Incepator

Mesajde bogda1313 » 10 Mar 2008, 15:06

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!
Ford Focus MK4 Wagon 2019 Titanium, 1.0 EcoBoost 125 M6
Ford Focus MK2 2007, 1.6 Duratec, Trend Collection + multe chestii montate din pasiune
My site: Auto TestDrive
bogda1313

Maşina: Focus MK2, 2007

Mesajde ache » 10 Mar 2008, 15:08

pai la exterior este exact la fel ca ff3 . nu-i nevoie sa te enervezi .
Ford Focus II Trend Collection , 1.6 TDCI 90cp, BlackPanther, nov 2007
ache
Incepator

Următorul

Înapoi la Totul despre membri