Mondeo 2006 !
Salutare tuturor !!
Sunt de vreo cateva luni pe forum,dar de abia acu m-am hotarat sa va prezint si eu masina mea.
E un Mondeo din aug.2006,am cumparat-o de la cineva din Dorohoi in vara lu 2007. Crek e modelul Ambiente,deci e cam slab dotata,fiind kiar dezamagit ca nu are geamurie electrice si pe spate,cum ar fi de asteptat la un model din clasa ei. Ce sa va mai zic.....motorul e de 2.0 tdci 115 cp, are jante de 17 (cele de pe titanium x)...dar mai bine las pozele sa vb.
Sunt de vreo cateva luni pe forum,dar de abia acu m-am hotarat sa va prezint si eu masina mea.
E un Mondeo din aug.2006,am cumparat-o de la cineva din Dorohoi in vara lu 2007. Crek e modelul Ambiente,deci e cam slab dotata,fiind kiar dezamagit ca nu are geamurie electrice si pe spate,cum ar fi de asteptat la un model din clasa ei. Ce sa va mai zic.....motorul e de 2.0 tdci 115 cp, are jante de 17 (cele de pe titanium x)...dar mai bine las pozele sa vb.
ford mondeo 2.0 tdci 116 cp 
- b_doru
- Incepator
. in leg.cu jantele,da am observat diferenta dintre ele dupa ce am trecut de la roti de iarna la cele de vara.pe cele de iarna aveam 16 si astea de vara is de 17. pleaca un pic mai greu si servo.este un pic mai solicitata,dar se tine mult mai bine pe sosea si normal arata si mai bine. Parerea mea e sa nu iti pui de 18'' ,mai ales pt.strazile noastre iti omori amortizoarele si soliciti prea mult cutia de directie.