Ford Focus 2008 Hatchback
Dupa 6 ani de chin(defapt nici un chin prea mare, motorul e super si acu ) cu o super nova, am trecut pe noul ford. Am avut de ales intre CeeD, Astra, skoda, i30, Leon, dar am zis sa raman la ford. Pe langa cei 4 ani garantie full, nu ca "vecinii" koreeni care au garantie 7 ani doar pe motor si piesele importante.
Eh, acu o saptamana am parcat in spate Noul Ford Focus Hatchback 1.6 100cp, Trend. Plang ca nu am luat Ghiar, dar deh, psihicul de nu a depasii 15.000e pentru o masina in Bucuresti, o spus cuvantul.
E cam cheala, e albastra, mai bine zis Avalon( daca e sa o luam pe termenii pusi de ford ), amuzanta si zvelta in condus. Chiar daca nu am reusit sa treg peste pragul de 200km, pana acu frana isi face treaba, directia nu mai zic( inca e greu cu servo, mai ales ca am fost obisnuit sa trag prea mult de roti, dar trece).
Dupa paste o sa o luam la un drum mai lung, sa vedem ce poate. Dupa parerea mea, cativa caluti nu ar strica, problema insa este garantia, ne putand sa umblu usor la chip tuning si alte mijloace de a aduce cativa caluti in herghelie.
Interiorul... E fain, fata de cel vechi, e o schimbare in bine, bordul foarte moale, eventual sa nu te doara capul la impact.
Pe lista de " Craciun" ar urma un set de jante aliaj de 16", grila fata cromanta ( luata de la ghia si titaniu ), proiectoarele ceata, si folie pe geamurile spate si luneta ( nu foarte inchisa dar nici deschisa, cred ca 30% )
Na, ca am vorbit atat, probabil si prost in cateva fraze, dar deh, la ora care este nu mai tin seama de nimic.
Aaaa. .. uitam ... Ma numesc Vlad, bucuresti, 21 ani.
Sa auzim de bine, si pana atunci drum bun.
P.S. sper ca maine sa reusesc sa fac catva poze, sa scapam de cele facute in studio, unde lumina e bine pusa, pentru a o scoate in evidenta. Desi is fotograf amator, voi incerca sa fiu cat se poate de subiectiv in poze.
- LooSeR
- Member
- Maşina: Ford Focus Hatchback 2008 1.6 100cp