FOCUS TITANIUM 1.6TI-VCT 115HP
O luna intreaga am oscilat intre mazda - focus focus - mazda si pana la urma m-au vrajit copii astia de la Ford.
sa imi laud achizitia acum:
FORD focus, echipare Tianium, 1.6, benzina, 115CP, Panther Black Metallic, 5 usi
Echiparea standard o stie toata lumea optionalele ar cam fi urmatoarele:
Pachet Parbriz 9 (include parbriz incalzit cu scut termic, spalator parbriz cu jet de apa incalzita, sistem follow me home)
Ice Pack 6: RadioCD Sony cu MP3, 8 difuzoare si comenzi pe volan
Aer conditionat automat cu reglare separata stanga/dreapta
Geamuri fumurii
Pachet fumatori ( nu sutn dar nu am o placere deosebita sa am fumatori in masina si sa arunce tigarile pe carosabil)
ESP
Faruri cu Bi-Xenon (includ spalator faruri, faruri de ceata, lumini spate cu tehnologie LED)
consultant dragut, ofertat la fata : alarma, senzori de parcare (deh o sa ma comport ca o incepatoare pana ma invat cu toanele masinii) si covorase Ford
Dealer: romcar, Leasing: unicredit
De asteptat voi astepta mult si bine avand in vedere ca acum e august si termenul negativist spus de ei e cel de 90 de zile si optimist de 2 luni.
pe cat mai curand si va multumesc ca nu m-ati facut sa ma indoiesc de alegerea mea citind cam tot ce s-a scris aici :) mai mult chiar deja nu mai am rabdare
Toate cele bune
-

Thalida - Incepator
- Maşina: FF2, Hatckback 5 usi, Benzina, 1,6 Ti-VCT, 115CP, Titanium

. Mi-am luat un intreg arsenal de carpe, solutii de geamuri, perii pt mocheta. Astea le folosesc intre spalari, care si alea sunt din 5 in 5 zile
. Cand straluceste de curatenie arata superb