Razvychi: multam mult de urare

...da intradevar numele intreg este rusu dragos ...deci de la asta vine..Apropo de tapiterie mi-as fi dorit sa fie originala ,dar din pacate sunt doar niste huse .Cind am comandat masina nu aveau tapiterie cu rosu asa ca husele suplinesc dorinta mea de avea scaune asortate cu culoarea masinii....asta e..
Cornel: La inceput ,iti dai seama caci cred ca ai trecut si tu prin asta ...iti vine sa-ti smulgi parul din cap cind se zgirie prima data .Dupa aceea lucrurile nu mai par sa fie chiar asa o tragedie,incepi sa te obisnuiesti putin cite putin .La bloc si mai ales in comunitatea asta de oameni saraci si rai unii ,invidiosi altii etc este foarte greu sa pastrezi o masina nou nouta...
Muzica9: Desi regret un pic ca nu mi-am comandat jantele spokeY-18" imi plac mult si astea.Ca sa fiu sincer nu am incercat pina acum sa cintaresc o roata cu un cintar sau ceva ...,desi puteam s-o fac .Dar pot sa spun cu aproximatie ca, atunci cind am desfacut una si am ridicat-o mie mi se pare ca ar avea undeva pe la 10-12 Kg. Poate zic o tampenie dar parca asa am simtit.Poate alti colegi de pe forum stiu mai bine si ma corecteaza...Bafta