Km multi cu Fusionu'!!
pb cu money!!.buburuza asta ii din 2007 aprilie, o strans deja 58300 d km pana akuma. am facut o groaza d drumuri dintre care 5 au fost cluj-barcelona si prin tara sa nu mai zic, dar majoritatea timpului il petrec in oras!
ce imi place: - printena in oras, am loc sa parchez aproape oriunde
- garda la sol, un mare avantaj
- foarte multumit de motor, desi mai am nevoie de ceva cai
ce nu imi place: - antifonarea cam proasta
- am avut o gramada d greierasi, dar i'am rezolvat
- iar pe autostrada daca ai depasit 130 incepe sa pape bine
, ce sa ii fac ii si motorul mic!!dar in concluzie is foarte multumit de masina si'a facut treaba si inca mai merge mult si bine!! dar ESTE DE VANZARE!!!
am sa mai pun poze nu sa le modific ca is cam mari-

Razvychi - Gold Member
- Maşina: ford fusion 2007 1.4tdci 68
....e o gluma pe care am auzit-o de curind.Serios vorbind ,acum ca am vazut pozele ,imi doresc si eu sa ma mai plimb prin tara caci sunt multe de vazut.

. au lucrat la masina, fara sa murdareasca cu ulei motorul sau alte prostii, iar pretul...revizia de 15000km m'a ajuns la 123 de euro!!..si in romania sa nu zic ii dublu
Si mie imi place sa conduc si gasesc orice motiv sa ma urc in masina ...asa cum ziceai pe la inceputul discutiei ,..doar pina la paine si-napoi.Da' zi-mi si mie cum Dumnezeu d-ai facut revizia acolo .S-a nimerit sa ai cu masinuta 15k acolo ,a fost doar o coincidenta ..sau cum?In legatura cu pretul reviziei sincer habar n-am in momentul asta cit o sa ma coste revizia de 15k caci se apropie si la mine.Transformati 123 euro fac vreo 450ron acum .Poate citesc in vreo carticica de-a masinii care e pe acasa...si o sa vad pretul .Sau poate ne spune vreun coleg care a facut-o ...si scap de cautari
. pai le'am spus ca in romania se face la 15mii si o zis bine atunci si mi'au facut programare. am fost foarte multumit de revizia d akolo, aici la noi iti cam manjeste motoru, plus nu esti foarte sigur ca iti schimba toate consumabilele. apropo aia mi'o schimbat si lichidu de parbriz chiar daca eu avea lichid si era aproape plin
, iar cand am vazut factura de 123de euro
am ramas cu gura cascata.