Totul despre membri

Focusul meu

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Focusul meu

Mesajde Danixx » 28 Oct 2008, 13:58

Salut dragi forumisti

In sfarsit m-am hotarat sa postez si eu pe acest forum.
De ce acum?... pentru ca am reusit in sfarsit sa imi iau masina pe care mi-am dorito si dupa "perioada de proba" am zis ca pot face pasul, adica sa o fac cunoscuta tuturor.
Dupa multe cercetari am trecut de la Astra la Focus, sprijinit fiind de test drive cu ambele masini (si benzina si diesel) dar si de forumurile ambelor marci, am ales in final Focusul si consider ca am facut o alegere buna. Neavand bani suficienti am apelat la varianta second si dupa vreo sase luni de mobile.de si altel situri, din intamplare am aflat de al meu Focus mai aproape, la BDT, statea si ma astepta.
Este din DEC.2006, diesel de 1,6tdci, 90cp, ca dotare este o varianta intermediara de Trend Collection adica Champions League, cica editie limitata. Oglinzi in culoarea caroseriei, electrice si incalzite, proiectoare, 4 airbag-uri, aer manual, pilot automat, calculator de bord, ABS si EBD.
A fost masina de test drive, cand am luat-o avea 28.000km, actualmente dupa 4 1/2 luni are 35.000km
Pret achizitie 12400E + 600E Casco
Suplimentar am pus alarma (negociata cu dealer-ul), senzor parcare

Impresii dupa 4 luni:
-O masina careia ii place drumul lung si sustinut,
-bine inchegata,
-raspunde bine la comenzi, "simti soseaua" ceea ce nu pot spune despre Astra (fara suparare posesori)
-putere suficienta cel putin pt inceput,
-stabilitate f buna
-consum decent variind intre 5.7% la drum intins si viteza (120-150) si 7.5% in oras, cel mai recent am o medie de 8.5% numai in oras (aglomeratie si unde se putea forjata).
-deocamdata un mic greieras in usa stanga fata
- cam slabe franele in comparatie cu fosta masina(SuperNova), poate si din cauza ca la revizia de 30.000 care s-a facut de fapt la 27.000 inainte de vanzare s-au schimbat placutele si cine stie ce au facut meseriasii BDT pe acolo. (Dar totusi parca sunt cam slabe si ABS ul intra prea repede in functiune, o fi doar o parere, nu am mai avut personal o masina cu ABS, doar am condus ocazional unele )
Am constat ca desi nu pare, are garda la sol mai mare ca la multe alte masini, am reusit sa fac chiar si off road cu ea de au ramas niste prieteni cu gura cascata (nu au mai apucat sa dea drumul la camera de filmat ca sa am si dovada la ce poate masinuta) cand intorcandu-ne de la mare si gresind drumul pe la Adamclisi am luat-o pe niste dealuri prin niste ravene de mai mare frumusetea, am reusit sa trec fara nici o problema.

Am devenit fidel dieselului, eu venind de pe o benzinara.
In rest totul este in regula, sunt foarte multumit de masina, sper sa raman asa in continuare

PS: fiind primul meu post pe forum imi cer scuze anticipat daca nu am postat unde trebuie, cateva sfaturi/ corecturi sunt bine venite.

Cu respect,
nou FOCUS 3 2012, 1.6TDCI,105CP,Econetic VIN WF0LXXGCBLCY63179
vechi FOCUS 2,2006,1.6TDCI,90CP, ROSU
Danixx
Incepator

Maşina: Focus 3, 2012, 1.6 TDCI, 105CP,Econetic Titanium
VIN: WF0LXXGCBLCY63179

Re: Focusul meu

Mesajde DanielArdelian2 » 28 Oct 2008, 14:13

Sa-ti traiasca masinuta!

PS: L-am mutat eu unde trebuia ;)
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde danim » 28 Oct 2008, 14:21

Love her and she will always love you! =D>
Cat mai muuulti km fara service!
New Kuga 2024 owner
Be as young as your heart is. And don`t be afraid show it.
danim

Maşina: New Ford Kuga 2024 Titanium cu ceva optionale
VIN: WF0FXXWPMFRS79361

Mesajde KomandantuR » 28 Oct 2008, 17:08

Bine ai venit in randul nostru si sa te bucuri sanatos de masina! "Neshte" poze ar fi fain. ;)
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde crisbeta » 06 Noi 2008, 11:03

Sa o folosesti sanatos si sa n-ai probleme cu ea!
FOCUS 2007 1.6L 100CP, moondust silver
Imagine
Obiective turistice : Dobrogea, Moldova de Nord
crisbeta
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6L, 100CP, moondust silver

Mesajde Danixx » 10 Noi 2008, 12:00

Poze o sa vina, deocamdata am putine si mai neprofesioniste, dar o sa dureze un pic pt ca sambata ma fericit unu cu un Matiz a intrat pe contrasens pe Valea Cascadelor si mia spart usor bara, el nu avea treba intrase in depasire pe contrasens, vorbea la telefon, se uita in oglinda, parca era singur pe sosea si asa de relaxat ca in prima clipa am crezut ca eu sunt pe contrasens nu el,noroc ca l-am vazut mai din timp si am avut timp sa opresc pe loc, impactul avand doar mici urmari, bara fata sparta usor, deplasare usoara de far stanga, spart este si plasticul de la proiector si de la spoiler de dedesubt, banuiesc si deformarea partii metalice a barii pe dedesubt. Azi trebuie sa merg la Casco sa vada avariile si sa o bag in service (fac regres pe RCA ul lui ca nu sunt eu vinovat) si sper sa rezolv mai repede cu Casco.
nou FOCUS 3 2012, 1.6TDCI,105CP,Econetic VIN WF0LXXGCBLCY63179
vechi FOCUS 2,2006,1.6TDCI,90CP, ROSU
Danixx
Incepator

Maşina: Focus 3, 2012, 1.6 TDCI, 105CP,Econetic Titanium
VIN: WF0LXXGCBLCY63179

Mesajde shpampy » 16 Noi 2008, 21:32

daca franele ti se par slabe, du-te si verifica-le... focusul franeaza extraordinar de bine, mai ales daca ai discuri si pe spate... in orice caz, sigur franeaza muuult mai bine decat supernova
shpampy
Member

Maşina: FF 2- 2005, 1.6 TDCI
VIN: WF03XXGCD35C22542

Înapoi la Totul despre membri