Totul despre membri

Un fiesta normal, un nou stapan anormal ;)

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Un fiesta normal, un nou stapan anormal ;)

Mesajde xspeed » 07 Dec 2008, 21:55

Sa vezi si sa nu crezi..

A fost odata un nebun, adica ghici :)

Prima dacie proprietatea parintilor, a fost cumparata prin 94.. eheee raritati, apoi a doua dacie prin 97, tinuta pana acum vreo 2 luni. Vanduta, si daca tot a venit criza hai sa vedem o masina straina.
De mai multe luni fac cercetari, documentari si ma informez de o masina fiabila , costuri de intretinere reduse, cu un consum mai redus, si cu o dimensiuni ceva mai reduse.

Din toate informatiile aflate online, pasionati, cunoscatori, mai putin cunoscatori, m-am decis asupra unei skoda fabia, in prima faza 1.9 sdi, eram obsedat dupa masina aia, pana am testat doua trei astfel de masini, si am zis ca e prea detot.. calutu lu tataia :-?? Apoi.. hai ma vedem care-i treaba cu o fabia 1.4 mpi 75cp. Poveste extrem de lunga, nu cred ca a mai fost careva pe forum, sa faca ce am facut pentru a gasii sa cumpere masina, in sfarsit... e mult de povestit, sa trecem la subiect :)

FINALIZARE: Fericitul proprietar a unui FORD FIESTA 1.3 70cp

Acum o saptamana ma suna un baiat de la o firma de intermedieri auto, cum ca a venit cineva de la o alta firma care comercializeaza masini cu un ford fiesta care merita atentie. Zbang, imediat am fost prezent langa masina. Buuun, am vazut, am studiat oferta amanuntit, si in seara aia, si a doua zi cand s-a finalizat tranzactia. Si aici e poveste luuuuunga.

Am fost cu ea la reprezentanta Transatlantis, si-au dat acordul baietii ca e ok, si am luat-o

Masina e din 2005, are 31.500 km(sper ca reali) cei de la reprezentanta nu mi-au putut spune istoria service a masinii, pentru ca masina a fost utilizata in iasi, de catre un angajat romtelecom, si toate serviceurile auto(asa cum arata si cartea service pe care o am) au fost facute in iasi la tester casa auto. Le-am trimis e-mail, daca sunt dispusi sa-mi ofere ceva informatii despre istoria service a masinii.

Este un albastru inchis
Dotari: aer conditionat, radio-casetofon, geamuri electrice fata, volan, scaun reglabil, parbriz crapat bonus :))

etc 8-}

Saptamana asta voi platii taxa sa intru in gasca ford, sa vedem cu ce se mai lauda cunoscatorii, si cand o sa fie ceva pofta si chef sa prind ceva foto artistice cu fieeeestaaaa :), vor fi atasate topicului.
alinxcraciunescu@gmail.com
xspeed
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta 1.3 70cp
VIN: WF0HXXGAJH5J07578

Re: Un fiesta normal, un nou stapan anormal ;)

Mesajde Cornel001 » 08 Dec 2008, 16:16

bine ai venit in club. poate ajungi si la vreo intalnire clubford din zona ta, ca sa iei niste puls ceva :)
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde andy » 08 Dec 2008, 23:26

Daca a fost masina care avea inscriptionat pe ea Romtelecom crede-ma ca a fost alergata bine de tot. Din experienta zic. Nu e o masina deloc rea, merge f bine. Am condus si eu una identica cu a ta vreo 300 de km si nimic de reprosat.
Sa ai noroc de ea si sa faci macar 1 milion de km fara probleme :)
Ford Fiesta, Duratec 1.3, Comfort, Verde Apple
Ford Focus Sedan 1.6 Ecoboost Titanium
andy
Gold Member

Maşina: Ford Focus Titanium Ecoboost 1.6 150 CP

Mesajde xspeed » 09 Dec 2008, 09:58

Da, un ford fiesta alabstru inchis pe care cred ca a fost inscriptionat romtelecom

Din cate am aflat a fost a unui manager sau a unui adjunct manager de la romtelecom, sper sa fi mers cum trebuie cu ea :)
alinxcraciunescu@gmail.com
xspeed
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta 1.3 70cp
VIN: WF0HXXGAJH5J07578

Înapoi la Totul despre membri