Focus 2.0TDCI Black Panther
E un Focus 2 hatch 2.0 TDCI / 6 trepte fabricat 03.2005 . L-am luat cu 65 k km la bord ( acum are 68 k ) si am dat pe el 11.000 iepuroi ( exclusiv transport+inmatriculare aici ) . Are nivel de echipare Ghia si dotari suplimentare :
• Sistem navigatie ,CD+MP3 cu 8 difuzoare ,Interfata Bluetooth + Pack Telefon , ecran LCD cu touch screen
• ESP + TCS
• Sistem auxiliar de incalzire cu motorina ( cred ca este Hydronic4S : http://www.eberspaecher.com/servlet/PB/ ... etail.html )
• Scaune fata incalzite
• Oglinda interioara heliomata , senzor de ploaie , parbriz incalzit , proiectoare .
• Oglinzi rabatabile electric ( reglabile electric si incalzite )
• Cruise Control
• Alte maruntisuri : Ridicare/coborare geamuri din telecomanda , suport lombar + reglare inaltime scaun sofer si pasager , torpedou cu refrigerare , volan +schimbator piele , lumini ambientale sofer+ pasager , etc .
Nu le insir pe toate , o lista completa cu dotarile poate fi gasita aici : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... &start=800
Off topic 1: sirocoul face toti banii , nu va imaginati ce placere e sa miroasa a caldurica cand te urci in masina si afara sunt 2 grade , iar parbrizele vecinilor sunt inghetate

Masina a fost aleasa de mine de pe mobile.de . Dupa verificarile de rigoare ( istoric&stuff ) si negociere " telefonica " = discount 500 Eur , am primit contractul pe numele meu cu seria de sasiu si km trecuti pe el . Plata prin transfer bancar direct in contul dealerului .
Masina este o.k. , exact cum arata in poze si cu dotarile declarate . Singurele puncte rele ar fi schimbarea parbrizului ( lucru de care stiam ) si cateva zgarieturi pe usa dreapta( superficiale as zice ).
In rest , toate o.k. ( carte service , copie ultimele facturi de la revizii , certificat de conformitate , 3 chei , codurile de la unitatea navi+DVD , etc...). In afara de alegerea masinii si transferul banilor , de toate operatiile s-a ocupat cineva recomandat de un (co)forumist , asa cum a spus si el , un om serios .
Masina a fost adusa pe platforma pana in fata casei ( a fost alegerea mea , chiar daca a costat un pic mai mult ) .
Stiu ca nu este cel mai safe mod de a lua o masina sh , si nu vreau sa creez o polemica in jurul acestui tip de achizitie ( cash in avans ). Se poate lua o masina buna daca nu te arunci la cele mai mici preturi si cu o verificare prealabila a istoricului . E adevarat ca depinzi de seriozitatea dealerului care poate sa-ti ascunda anumite informatii .
In plus in contract au scris si au semnat ca nr de km este real + ca nu a avut accidente. Cel care a adus-o mi-a garantat ca nici un dealer nu se joaca cu declaratiile in contract , daca nu se adevereste ce e scris iti iei masina noua . (poate acolo , nu la noi

Un alt lucru care mi-a dat incredere ca masina nu e teapa a fost si mentiunea : “ große Inspektion am 04.07.2008 bei Ford für 488.- Euro gemacht “ .
Am cerut o copie dupa ultimile facturi de la revizii.
Am primit prin posta facturile originale ( care contin in anexe detalierea operatiilor efectuate) atat cu ultima inspectie tehnica ( KUS –iunie 2008 ) cat si cea de la dealerul Ford - iulie 2008 de la revizia de 65 k km . Printre altele , este mentionata si umplerea rezervorului de aditiv DPF .
Off topic 2 : Cineva zicea pe forum ca numai la RAR testele la dieselare se fac la 4000 RPM . Si la nemti tot asa se face echivalentul ITP-ului , 4 repetari , fiecare la 4950 RPM apar in anexa la mine .
Per ansamblu sunt multumit de achizitie , este asa cum am dorit-o si totul a decurs conform planificarii initiale .
Pozele sunt cu masina in De , in curand poze de acasa .
- Fişiere ataşate
-
fd3d_27.JPG
- (11.58 KiB) Descărcat de 3847 ori
2. MK3.5 Focus 1.5 Ecoboost 150 HP Titanium, 6F35 Auto Gearbox.
.........................................
Stergatoare Ford Focus 3
viewtopic.php?f=213&t=130794
- laurentiu7
- Gold Member