Focus 2.0TDCI Black Panther
E un Focus 2 hatch 2.0 TDCI / 6 trepte fabricat 03.2005 . L-am luat cu 65 k km la bord ( acum are 68 k ) si am dat pe el 11.000 iepuroi ( exclusiv transport+inmatriculare aici ) . Are nivel de echipare Ghia si dotari suplimentare :
• Sistem navigatie ,CD+MP3 cu 8 difuzoare ,Interfata Bluetooth + Pack Telefon , ecran LCD cu touch screen
• ESP + TCS
• Sistem auxiliar de incalzire cu motorina ( cred ca este Hydronic4S : http://www.eberspaecher.com/servlet/PB/ ... etail.html )
• Scaune fata incalzite
• Oglinda interioara heliomata , senzor de ploaie , parbriz incalzit , proiectoare .
• Oglinzi rabatabile electric ( reglabile electric si incalzite )
• Cruise Control
• Alte maruntisuri : Ridicare/coborare geamuri din telecomanda , suport lombar + reglare inaltime scaun sofer si pasager , torpedou cu refrigerare , volan +schimbator piele , lumini ambientale sofer+ pasager , etc .
Nu le insir pe toate , o lista completa cu dotarile poate fi gasita aici : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... &start=800
Off topic 1: sirocoul face toti banii , nu va imaginati ce placere e sa miroasa a caldurica cand te urci in masina si afara sunt 2 grade , iar parbrizele vecinilor sunt inghetate
Masina a fost aleasa de mine de pe mobile.de . Dupa verificarile de rigoare ( istoric&stuff ) si negociere " telefonica " = discount 500 Eur , am primit contractul pe numele meu cu seria de sasiu si km trecuti pe el . Plata prin transfer bancar direct in contul dealerului .
Masina este o.k. , exact cum arata in poze si cu dotarile declarate . Singurele puncte rele ar fi schimbarea parbrizului ( lucru de care stiam ) si cateva zgarieturi pe usa dreapta( superficiale as zice ).
In rest , toate o.k. ( carte service , copie ultimele facturi de la revizii , certificat de conformitate , 3 chei , codurile de la unitatea navi+DVD , etc...). In afara de alegerea masinii si transferul banilor , de toate operatiile s-a ocupat cineva recomandat de un (co)forumist , asa cum a spus si el , un om serios .
Masina a fost adusa pe platforma pana in fata casei ( a fost alegerea mea , chiar daca a costat un pic mai mult ) .
Stiu ca nu este cel mai safe mod de a lua o masina sh , si nu vreau sa creez o polemica in jurul acestui tip de achizitie ( cash in avans ). Se poate lua o masina buna daca nu te arunci la cele mai mici preturi si cu o verificare prealabila a istoricului . E adevarat ca depinzi de seriozitatea dealerului care poate sa-ti ascunda anumite informatii .
In plus in contract au scris si au semnat ca nr de km este real + ca nu a avut accidente. Cel care a adus-o mi-a garantat ca nici un dealer nu se joaca cu declaratiile in contract , daca nu se adevereste ce e scris iti iei masina noua . (poate acolo , nu la noi
)Un alt lucru care mi-a dat incredere ca masina nu e teapa a fost si mentiunea : “ große Inspektion am 04.07.2008 bei Ford für 488.- Euro gemacht “ .
Am cerut o copie dupa ultimile facturi de la revizii.
Am primit prin posta facturile originale ( care contin in anexe detalierea operatiilor efectuate) atat cu ultima inspectie tehnica ( KUS –iunie 2008 ) cat si cea de la dealerul Ford - iulie 2008 de la revizia de 65 k km . Printre altele , este mentionata si umplerea rezervorului de aditiv DPF .
Off topic 2 : Cineva zicea pe forum ca numai la RAR testele la dieselare se fac la 4000 RPM . Si la nemti tot asa se face echivalentul ITP-ului , 4 repetari , fiecare la 4950 RPM apar in anexa la mine .
Per ansamblu sunt multumit de achizitie , este asa cum am dorit-o si totul a decurs conform planificarii initiale .
Pozele sunt cu masina in De , in curand poze de acasa .
- Fişiere ataşate
-
fd3d_27.JPG- (11.58 KiB) Descărcat de 3847 ori
2. MK3.5 Focus 1.5 Ecoboost 150 HP Titanium, 6F35 Auto Gearbox.
.........................................
Stergatoare Ford Focus 3
viewtopic.php?f=213&t=130794
- laurentiu7
- Gold Member

chiar daca nu se pot schimba

si parca am vazut ALD si in Romania. Au un parc in Hamburg, unul in Hanovra(Hannover) si unul in vecinatatea Hanovrei. Acum observ ca majoritatea dintre voi ajung in sud, probabil max pana la Stuttgart si e normal pt ca e mai aproape. Eu am locuit acolo si mi-a fost mai aproape. Dar ce vreau sa zice ca nu erau turci acolo. De fapt nu cred ca turcii sunt cei mai mari tepari din Germania. Si astia sunt turci mai spalati si altii mai ne... Mai degraba m-as teme de polonezi, rusi si de ce nu chiar de unii romani. Adica ii scanezi si lasi simturile sa-ti zica ceva