Joaca s-a terminat. De la Fiesta la Mondeo :)
Dupa cum unii dintre voi stiti deja, recent am devenit si eu familist. Asa ca a venit momentul sa renunt la micile placeri ale vietii (adica o Fiesta mica, rosie si rea de 100 CP

Decizia nu a fost una usoara, am trecut prin multe framantari, am evaluat mai multe variante (Ford Mondeo, Skoda Octavia 2, BMW Seria 3 E46, Audi A4 B6, Ford Focus) si in final am ales varianta care mi-a oferit cel mai bun raport pret/calitate din punctul meu de vedere.
Am facut cativa km mai mult prin oras astazi cu masina, abia ce-am luat-o, si vreau sa va spun ca sunt extraordinar de incantat de cum se conduce si cum se simte. Nu mi-a venit sa cred, dar masina are 40 000 Km rulati in Romania si nu are nici un greieras.
Este o diferenta enorma fata de Fiesta, si nu ma refer numai la capacitatea portbagajului

Masina este din 2004 si are motorul de 1.8 / 125 CP pe benzina.
Ca dotari, masina este un Trend clasic (climatronic, parbriz incalzit, 4 airbaguri, radio-CD, 4 geamuri electrice, reglare electrica scaun pe inaltime, vopsea metalizata, cotiera in fata si in spate).
Atasez si cateva poze, cu promisiunea ca o sa fac altele si mai de calitate dupa ce o aranjez putin

-
DanielArdelian2 - Membru al Asociaţiei ClubFord
Brainiac - Mesaje: 10723
- Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
- VIN: WF04XXGBB44E42077