I am in
In sfirsit dupa o asteptare chinuitoare de 100 zile lucratoare (comanda data pe 15 august) sunt posesorul unui Ford Focus 1,6 16v 100 cp culoare morello, echipare trend plus optionale: airbag cortina, controlul presiunii in pneuri (include ESP), parbriz incalzit, geamuri fumurii, pachet confort 3 - dublu climatronic, pilot automat, proiectoare, oglinda retrovizoare electrocromica, lumini folow me home, senzor ploaie)
Cum vin de pe Supernova, Focusul mi se pare cu 3 clase mai sus !!!
Nu am reusit sa fac nici un drum lung dar prin oras merge excelent !
Bestiale mi se par:
-oglinzile laterale care sunt mari si fara unghi mort si cea retrovizoare care este electrocromica !!!
-degivrarea parbrizului
-reglajul fin al caldurii si faptul ca o data curatate geamurile nu se mai aburesc !!!!!
-geamurile fumurii
-comanda satelitului audio de pe coloana volan (pacat ca nu are si un buton de mute...)
Puncte slabe pina acum:
radio cd-playerul nu se aude asa bestial cum spun altii, cel mult la mine pe radio cu inaltele cam slabut (acu imi pare rau ca nu am pus cd-player cu mp3 dar 252 euro mi s-a parut mult prea mult...)
Ma cam deranjeaza pozitia la minim jos a scaunului - mi se pare insuficienta eu fiind un tip inalt...
Cum vin de pe Supernova, Focusul mi se pare cu 3 clase mai sus !!!
Nu am reusit sa fac nici un drum lung dar prin oras merge excelent !

-oglinzile laterale care sunt mari si fara unghi mort si cea retrovizoare care este electrocromica !!!
-degivrarea parbrizului
-reglajul fin al caldurii si faptul ca o data curatate geamurile nu se mai aburesc !!!!!
-geamurile fumurii
-comanda satelitului audio de pe coloana volan (pacat ca nu are si un buton de mute...)

radio cd-playerul nu se aude asa bestial cum spun altii, cel mult la mine pe radio cu inaltele cam slabut (acu imi pare rau ca nu am pus cd-player cu mp3 dar 252 euro mi s-a parut mult prea mult...)
Ma cam deranjeaza pozitia la minim jos a scaunului - mi se pare insuficienta eu fiind un tip inalt...
FOCUS
- spiridon
- Ford Freak
- Maşina: FORD