Va multumesc pt urari! Ceea ce va doresc

si dvs...
@Gabi:da tati, mare! Nu ma omoram inainte pt tancuri, dar acum nu m-as mai urca in ceva mai stramt! Si copiii sunt fericiti in spate...Foarte util combi-ul, mai ales pt familie si...pescari

Pe la voi mai e peste?

1. nici respectivii nu stiu cum reactionez eu cand reactioneaza ei la rosu
2. nu-s superstitios, dar acum m-ai pus pe ganduri! Ar fi o varianta sa n-o spal sa nu se mai vada culoarea.
3. e in galosi saracuta; rotile de vara sunt acasa. Nu fac fite, ca altfel ma indatoram pe 50 de ani si-mi luam Q7

Inteleg ce vrei sa spui: nu spinere cromate de la turci

. De fapt ai si zis: cu gust. Crede-ma ca de cand am venit in tara, si de la intrare mi-a tras-o taricelu, tot am senzatia ca tot ce se intampla e o gluma proasta si astept sa se termine! Asa ca rotile fara capace sunt ultimul lucru care ma ingrijoreaza. Nu da inapoi pe viitor; accept orice sfat, aplicabil sau nu, dar cel putin il ascult.
@patrick: ce chestie! Nevasta-mea ar fi vrut una de culoare Seagrey, dar era mai scumpa si mai putin "utilata". Oricum nu-mi pare rau. Cand ma uit de la balcon parca s-a aprins un bec mare in parcare.Usor de reperat! Apropo, voua nu vi s-a intamplat niciodata sa observati mai greu masinile gri deschis? In leg cu telefonul, l-as pastra si eu, dar unde sa mai gasesc o asemenea relicva(siemens)?
Sa fiti iubiti! Inclusiv de masinile pe care le iubiti! Robert
PS: numele meu este Robert, dar tp ca Razboiul stelelor a fost filmul copilariei(si inca il mai revad) si pt ca fiica mea cea mare nu-mi putea pronunta numele, a ajuns cred ca prin algoritmul Robert-Robi-Obi la...obi. Asa ca obi wan = Robert