de FORD CAPRI » 09 Iun 2005, 03:39
farurile provin de la o raba!in fotografia frontala capota nu era inchisa pina la capat
motorul original a fost unul de 1,6 litri de aprox. 90 cp,cutie de viteze in 4 , de altfel singura de la ford cu brate in lateral(type f).
istoria ei incepe in februarie intr-o fabrica din frankfurt.a fost o comanda speciala,si a fost inmatriculata in august acelasi an in amsterdam!
in martie 1992 a fost inmatriculata in romania,unde a avut 2 proprietatari.eu sint al 3lea din rind.in momentul cind am luat-o (in 2003)axul cu came era varza,colbutorii praf,amortizoarele-doar de forma ca nu mai lucrau,rulmentii aproape lipsa,saboti de frina pe metal(uzura 100%) ,scaunul de la sofer trebuia proptit cu o stinghie de lemn sa pot conduce .cam asta era starea in care am luat-o!
am cautat-o vreo 10 ani pina sa dau de ea!prima data am vazut asa ceva in filmele cu james bondes(sean connery)d3e prin 80-84.a doua oara am vazut-o la un mos din galati care nu avrut s-o vinda !iar in final am vazut-o pt a 3a oarain bacau intr-o parcare laturalnica cu un afis mititel ca DE VINZARE!in secunda 1 am fost calare pe telefon si l-am stresat pe om pina a vindut-o lu JE!
in momentul de fata are un mot de 2000 cc si aproximativ 120-130 cp*motorul este la R1)
SI CAM ATIT! :icon_biggrin: