Durashift 5Tronic ...O minune !
Este un Mondeo 2.0, ce tine sub capota 130 caluti naravasi dintr-o herghelie pura Tdci. Face parte din promotia noiembrie 2003. Am ales un Turnier pt a avea maximum de spatiu pt familia mea. Ca si echipare, este un VIVA dupa cum l-au numit ei.
Partea interesanta este ca m-a atras si m-a facut sa ma indragostesc de o cutia de viteze "tiptronic" cum o numim noi popular sau Durashift 5Tronic cum i-au spus ei. Parca mai poetic. Bijuteria este tot din club, a fost a lui Alex, ce-l pe care-l felicit pt cum stie sa tina o masina si pe care-l salut si respect cu fiecare ocazie.
Momentan, o sa folosesc tot pozele care le-a avut si Alex... si asta doar pana s-o face vremea mai frumoasa ca sa pot sa ma joc si eu putin cu camera foto.
As propune sa facem si o sectiune de arta fotografica cu masinile fiecaruia...sa incercam putin latura artistica a fotografiei. Cred ca ar fi ceva interesant ca rezultat.
Pana atunci, sa avem kilometrii cat mai multi si cat mai ieftini, sa ne tina pe toti sanatosi si intregi masinile ce le avem.
Va salut pe toti si sper sa ma gasesc printre voi la o viitoare intalnire a "Fordistilor"!
-
Edy Alexandrescu - Member
- Maşina: VOLVO S40 MOMENTUM 2009 - Alfa Romeo 147 T-Spark