Totul despre membri

Bine v-am gasit

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Bine v-am gasit

Mesajde KnollZ » 20 Mar 2009, 13:30

am tras o privire urgenta asupra membrilor si bolizilor acestora... ^:)^ nu am ce zice...
s-a ivit totusi o intrebare...fordurile mai vechi nu sunt pe placul nimaniu?(poate privirea a fost prea urgenta si mi-au scapat :-S )
oricum sa imi laud si eu "bunicuta" : posed un Ford Orion din 1987 cu o motorizare de 1.3 benzina, 60Cp (aprox) dar dezvolta mult mai mult cand prind vantul in panze =))
singura problema intampinata(pana acum) e faptul ca un binefacator mi-a facut praf spoilerul de pe spate si arata mai ciudat cu makeup-ul facut de mine....
in rest toate bune si frumoase cu si despre ea(imi dau toata silinta sa nu ii lipseasca nimic)
Sper sa pot ajunge la intalnire sa va faceti o parere vizuala mai buna despre ea.
Respecte si toate cele bune!!!
Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi……trage si impinge!
accept indicatii si piese de schimb,eventual o lista de preturi ;)
KnollZ
Incepator

Maşina: Ford Orion 1987 1.3cmc 60Cp

Re: Bine v-am gasit

Mesajde mctano » 20 Mar 2009, 14:10

forduri mai vechi ? :)))) nu exista asa ceva, ci doar trecute de vremuri, sa vezi taunusul lui cocolino, cand apare la adunari de seara face furori, si e in centrul atentiei.. si e datat anii 70... dec
Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul într-un garaj nu te face masina ..
Ce cred eu despre lucruri in general gasesti aici
Apple user.
mctano

Maşina: No car. Just 2 wheels.

Re: Bine v-am gasit

Mesajde cocolino » 20 Mar 2009, 16:21

Multumesc MCTANO. KnollZ poate ne arati si noua niste poze cu Orionul?
Ford Taunus 1.6 GXL - 1971
Mercedes w124 - 250 D - 1992
Alfa Romeo 156 Selespeed SW - 2003
http://www.clubford.ro/viewtopic.php?f=38&t=27923
cocolino
Incepator

Maşina: Ford Taunus GXL

Înapoi la Totul despre membri