New Ford Focus 2 Facelift - aka cameleoanca
Dupa o asteptare seculara, care a durat cateva saptamani, vineri, la ora 17:00 am intrat in posesia lui. The ONE !
FF2 1,8 TDci plus pachetul Trend plus, culoare avalon.
Ce pot sa spun pana acum din cei 35 de km pe care i-am facut vineri cu ea (doar prin Bucuresti din pacate), este ca mi-a placut la nebunie directia.
Ieri am condus pentru ultima data, zic eu, Fiesta. Mi se pare o diferenta foarte mare intre cele 2 masini: directie, suspensie, spatiu si nu mai zic de puterea motorului. Exact ce am cautat la noua masina, tinand cont ca eu merg foarte mult in afara Bucurestiului. Daca era sa merg mai mult in Bucuresti cred ca as fi schimbat Fiesta cu noul Ka, care mi se pare ca arata bestial pentur cat de mic este

Masina a fost luata de la Neste automotive si tin sa le mutumesc pentru ca au fost foarte profesionisti.
Eu am negociat si incheiat contractul inainte sa demareze programul Rabla si deoarece masina a fost factura inainte sa demareze programul Rabla de catre Romcar, nu a putut sa intre in programul Rabla. In schimb cei de la Neste si-au pastrat angajamentul si masina a ajuns la pretul din programul Rabla fara sa casez masina veche (cumpara cineva o dacie din 1980 ?

PS: Cred ca sunt unul dintre primii membri ClubFord care beneficiza de oferta Neste la cumpararea unei masini noi.
Eu am ales revizia de 15000, deoarece pana atunci nu stiu cum o sa stau cu banii

PS1: promit ca maine sa pun si cateva poze.
Petre Tutea
- biruk
- Ford Freak
- Maşina: Focus 2 Facelift 1.8 TDci, Trend+, Avalon
- VIN: WF0PXXGCDP8L05556