Boboaca mea!
A trecut mai bine de 1 an si jumatate in care sincer nu prea am avut timp sa o pozez pe boboaca mea,de care sunt super multumit si indragostit mai rau ca de prietena mea.Incep prin a va spune ca desi eram fixat pe Ford in general am zis ca nu am cum sa imi permit sa imi cumpar inca unul.Asa ca am plecat printr-o delegatie de la banca in Germania mai exact in Frankfurt,eram cu prietena mea,si am zis sa profit de ocazie sa imi caut masina gasisem un Laguna 2 dar nu a fost sa fie al meu pentru ca pana cand am ajuns eu cu banii tipul de la autohouse daduse deja masina,disperat si suparat plecasem spre Dusseldorf si in drum mai exact la periferia lui Duisburg in fata unei case sedea boboaca mea si imi facea cu ochiu m-am dus glont la ea,era masina unei contabile de acolo cu care am ramas prieteni ulterior,am negociat cat am putut cu ea pana la urma a iesit rezonabil zis si facut vroiam sa ii dau banii dar era o problema trebuia sa fac actele,unde naiba sa le faci duminica,la reprezentanta la Ford in Dusseldorf,zis si facut luat brief mare brief mic,talon in rosu asigurare noroc ca era radiata ca trebuia sa astept dupa numere pana luni.Mi-am luat boboaca si mi-am adus-o acasa cand m-am vazut cu ea imi venea sa urlu de fericire eram parca un prunc mic care il asteapta pe mosu sau care trebuia sa primeasca un cadou de ziua lui.Si uite asa a inceput povestea dintre mine si boboaca mea care e o benzinara inraita ca si stapanu
nu mult asa 1,8 125 cp,e albastru inchis,are pantofi cu toc inalt din aliaj 16",lengerie de culoare deschisa la interior,si ce sa zic mai multe vedeti voi in pozele atasate.Pana acum nu m-a dezamagit dar nici eu pe ea,ca dovada suntem ca intr-o casnicie ea ma duce eu bag banuti in ea
.
Va las sa va uitati la poze,sa auzim de bine si Sarbatori fericite si cu multa lumina in suflet!

Va las sa va uitati la poze,sa auzim de bine si Sarbatori fericite si cu multa lumina in suflet!
Drive safely, girls prefer you in one piece!
https://www.facebook.com/groups/199901473710273/
https://www.facebook.com/groups/199901473710273/
-
Clau_logo - Gold Member
- Maşina: Mondeo Mk3 Titanium X 2.0 TDCI