Se pare ca va parasesc :(
Acum vreo 2 saptamani am reusit de am pus cap la cap toti banii care i-am strans si mi-am schimbat si eu masinuta,era si timpus sa o schimb,dar nu am reusit sa gasesc un fordulet sa imi placa
(bine mi-au placut mai multe dar cereau pe ele niste preturi.....si am lasat-o moarta).In cele din urma mi-am cumparat un Peugeot 307 din 2002 full option:
4 geamuri electrice,trapa electrica,senzori de lumina,faruri automate,senzori de ploaie,faruri angel eyes cu xenon,suspensii sport,evacuare borla,placute si discuri de frana brembo,stopuri clare,2.0 HDI 110 cai putere + chip ce a adus motorul la 140 cai putere,incalzire in scaune si bancheta spate,6 airbaguri,comenzi pe volan si radio casetofon cu iesire de usb pentru mp3-uri,oglinzi incalzit heliomate electrice,piele,climatronic cu aer conditionat,jante aliaj,si alte chestii prin el inmatriculat in Romania.Pretul nu a fost mare dupa parerea mea (4200 de euro + ce am mai avut de platit RAR,inmatriculare cu numere preferentiale,asigurare).Oricum as dori sa mai vin la intalnirile ClubFord daca se poate:D.

(bine mi-au placut mai multe dar cereau pe ele niste preturi.....si am lasat-o moarta).In cele din urma mi-am cumparat un Peugeot 307 din 2002 full option:4 geamuri electrice,trapa electrica,senzori de lumina,faruri automate,senzori de ploaie,faruri angel eyes cu xenon,suspensii sport,evacuare borla,placute si discuri de frana brembo,stopuri clare,2.0 HDI 110 cai putere + chip ce a adus motorul la 140 cai putere,incalzire in scaune si bancheta spate,6 airbaguri,comenzi pe volan si radio casetofon cu iesire de usb pentru mp3-uri,oglinzi incalzit heliomate electrice,piele,climatronic cu aer conditionat,jante aliaj,si alte chestii prin el inmatriculat in Romania.Pretul nu a fost mare dupa parerea mea (4200 de euro + ce am mai avut de platit RAR,inmatriculare cu numere preferentiale,asigurare).Oricum as dori sa mai vin la intalnirile ClubFord daca se poate:D.

Da-te jos din corcodus ca-i bicicleta mea !
-

jeyml - Incepator
- Maşina: Peugeot 307 2002 2.0 HDI 140 CP

.E destul de dotata,pe de-o parte am fost influentat cand am achizitionat-o de acest lucru.O sa mai fiu atent cand sunt intalnirile si o sa mai apar si eu:D.Oricum ce am de zis pana acuma despre aceasta masina e ca este foarte pretentioasa,mult mai fina(chiar prea fina pentru un barbat) decat fordurile.Probleme nu am avut cu ea pana acuma,sper nici sa nu am,asa ca din punct de vedere al pieselor nu stiu ce sa zic,daca sunt ami scumpe sau mai ieftine fata de cele de la Ford.