Membru nou -Ford Taunus XL
In primul rand va salut pe toti si ma bucur ca exista un astfel de forum pentru fordisti.
Mai dureaza pana ma acomodez cu platforma forumului asa ca treceti cu vederea eventualele greseli facute.
Saptamana trecuta am achizitionat un Ford Taunus XL din 1975 , modelul coupe motor 1.6.
Mi-am dorit de mult masina asta si eram de cateva saptamani in tratative cu vechiul proprietar.
Nu am avut timp sa i fac cateva poze detaliate, dar am sa pun totusi cateva.
M-ar interesa in primul rand jante de 13 pentru acest model, elementele decorative ce sunt pe aripi , si cateva elemente de interior.
Mai vreau sa va intreb daca plafonul din imitatie piele se poate reconditiona sau vopsi .
Astept cu nerabdare raspuns/.
Mai dureaza pana ma acomodez cu platforma forumului asa ca treceti cu vederea eventualele greseli facute.

Saptamana trecuta am achizitionat un Ford Taunus XL din 1975 , modelul coupe motor 1.6.
Mi-am dorit de mult masina asta si eram de cateva saptamani in tratative cu vechiul proprietar.
Nu am avut timp sa i fac cateva poze detaliate, dar am sa pun totusi cateva.
M-ar interesa in primul rand jante de 13 pentru acest model, elementele decorative ce sunt pe aripi , si cateva elemente de interior.
Mai vreau sa va intreb daca plafonul din imitatie piele se poate reconditiona sau vopsi .
Astept cu nerabdare raspuns/.
Ultima oară modificat de Alen pe 24 Iun 2009, 17:35, modificat 1 dată în total.
Motiv: mutat in sectiunea corecta
Motiv: mutat in sectiunea corecta
-
filu_rhcp - Incepator
- Maşina: Ford Taunus XL 1975 coupe
- VIN: WF0HXXWPJH2A78756