Sa va povestesc despre surprize placute sau neplacute
Prima suripriza placuta si mare surpriza a fost faptul ca masina a venit cu frane pe disc si pe rotile din spate. Desi in comanda pe care am semnat-o era trecut clar frane disc fata/tamburi spate.
O alta supriza extrem de placuta pentru mine, dupa un drum mai lung pana in Cheile Rasnoavelor, m-am bucurat de simplitatea folosirii si utilitatea functiei de control al vitezei. Mai ales faptul ca o data setata (am asezat-o la 120), daca apare un obstacol ce necesita franarea, ulterior prin simpla apasarea a butonului ReSet o reprogramezi la 120. Mi s-a parut foarte usor de utilizat si placut, si nu a fost cum multi prieteni imi spuneam, nefolositor.
Un element cu care ma asteptam sa vina echipata si nu il are este reglarea lombara pentru scaunul pasagerului - in comanda apare clar trecut reglare lombara pentru scaunele din fata. Totusi pentru ca mi-au dat discuri, am sa uit de acest reglaj :p
Un mic bug - vreau sa va intreb daca ati intalnit si daca stiti rezolvare: la geamul soferului se intampla aleator, dupa ce il cobor, dar nu pana la capat, sa zicem 1/2, cand apas butonul pentru ridicare, geamul incearca sa urce cam 1-2 cm, apoi incepe din nou sa coboare dupa care se opreste. La a doua apasare a butonului pentru ridicare se ridica complet in mod normal. La actionarea normala a geamului din interior acest lucru se intampla aleator dupa cum v-am spus. In schimb la inchiderea centralizata, daca geamul este coborat si inchid masina cu functia de ridicare a geamurilor, tot timpul se intampla cum am descris mai sus.
De consum nu sunt foarte multumit; 10.9 in oras si 5.6 afara (la mers cu maxim 120), acest lucru raportat la ceea ce e trecut in brosuri 6.7 oras si 4.3 afara; astept imbunatatirea situatiei.
Cam atat dupa aproape o saptamana - va mai tin la curent.