Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
09 Oct 2009, 18:30
Achizitionat acum 1 an din Germania.
98 k km
Dreamscience Stratagem Race plus
Ferodo DS 2500
Evacuare inox
in rest standard din cate stiu
09 Oct 2009, 18:33
Păi fară poze ? Nu e frumos...
09 Oct 2009, 18:41
Cu scuzele de rigoare:

Este suficient?
09 Oct 2009, 18:48
am vazut anu trecut pe acentura ploiestiului masina in viteza f mare, e de senzatie masina felicitari pt alegerea facuta . Daca ai putea da niste detalii despre pret si ce performante ai obtinut tu cu ea ar fii foarte bine, pt noi curiosii
09 Oct 2009, 18:48
Superb. Arată foarte bine.
S-o stăpânești sănătos.
09 Oct 2009, 18:59
frumos frumos!
poze cu interiorul, cu motorul?
mai asteptam detalii despre motor, experienta ta de un an cu el, comportament la drum lung, consum, etc.
09 Oct 2009, 19:05
Multumesc.
Trec zilnic pe centura Ploiestiului dimineata in drum spre serviciu. Probabil atunci eram in intarziere

.
In total m-a costat cam 16K euro asta incluzand si taxa de prima inmatriculare. In rest depinde ce vrei sa pui pe ea. Spre exemplu placutele Ferodo DS2500 au costat 10 milioane + manopera.
Ca performante acum ar trebui sa aiba undeva la 250 CP sau cel putin asa sustine Dreamscience. Diferenta se simte destul de mult masina fiind mai violenta.
09 Oct 2009, 19:17
Super masina!E unicat pe acest forum!
Toata stima!
09 Oct 2009, 19:22
Superba sa o stapanesti sanatos!!!
Eu, cel putin din cate forduri am vazut, am ajuns la o concluzie:Cele mai frumoase focusuri 1 au numere de Prahova.
09 Oct 2009, 19:52

cu o asa herghelie de cai mai pleci la drum si cu cea mai potrivita culoare la focus 1, iar la 2 normal orange ( domnule wlf focusuri frumase si puternice sunt si in alte zone ale tarii nu numai in ph )
09 Oct 2009, 20:03
$1 scrie:$2rumos frumos!
poze cu interiorul, cu motorul?
mai asteptam detalii despre motor, experienta ta de un an cu el, comportament la drum lung, consum, etc.
Din pacate nu am poze nici cu interiorul nici cu motorul. Sper sa reusesc sa ii fac in curand...
Ca experienta dupa 1 an de zile pot sa spun ca nu regret nici un moment ca am cumparat-o. Am avut o singura problema cu un furtun spart care se pare ca este foarte comuna la acest model.
Este foarte multa putere pentru tractiune fata si lucrul asta se simte chiar daca asfaltul este uscat si sunt 30 de grade afara. Daca accelerezi tare in a 2-a si incerci sa virezi brusc vei constata ca nu prea vrea sa faca lucrul asta si daca nu esti atent risti sa faci lucruri urate. Pe langa asta este diferentialul Quaife care de cate ori vei accelera brusc pe un drum denivelat te va face sa strangi volanul pana te doare mana. Cu toate astea te ajuta foarte mult in viraje luate in viteza mare.
Suspensia este foarte tare si daca ai de facut un traseu cu denivelari urate poti mai bine sa o iei pe jos pentru ca altfel vei regreta foarte tare.
La drum lung comportamentul este foarte bun atat timp cat si drumul este bun. Consumul este destul de mare mai ales pe setarea Racing plus dar depinde bineinteles cum mergi cu ea. Personal "reusesc" constant performanta de 15l/100 km dar nu sunt genul care merge incet si nici nu pun un accent mare pe consum. Mi-am luat masina asta stiind la ce sa ma astept pentru ca nu este prima de genul asta. Atunci cand mergem la drumuri mai lungi in general folosim masina prietenei

.
Altceva nu stiu ce as mai putea spune. Intrebati-ma si va raspund...
09 Oct 2009, 20:15
Super frumoasa, dar spune si tu de cat e motorul, ce dotari are, ce modificari are si... cand o vinzi?
09 Oct 2009, 20:39
$1 scrie:$2D> cu o asa herghelie de cai mai pleci la drum si cu cea mai potrivita culoare la focus 1, iar la 2 normal orange ( domnule wlf focusuri frumase si puternice sunt si in alte zone ale tarii nu numai in ph )
Stiu domnu' Liwiu si la Piatra-Neamt sunt focusuri frumoase
Ps:era o parere personala
09 Oct 2009, 20:41
$1 scrie:$2uper frumoasa, dar spune si tu de cat e motorul, ce dotari are, ce modificari are si... cand o vinzi?
2.0 Zetec turbo 212 CP standard, ecartament identic cu cel al Focus-ului RS WRC de la momentul respectiv, diferential fata Quaife, discuri de frana si etriere Brembo, jante Oz, cutie viteza care rezista pana la 380 CP daca nu ma insel, ambreiaj AP Racing, toate din fabrica.
La interior cred ca diferit de Focus-ul normal are scaunele Recaro si volanul din piele cu albastru si negru. In rest are AC, magazie de cd-uri, un sistem de sonorizare destul de bun din punctul meu de vedere.... dar astea cred ca sunt dotari normale.
In afara de Dreamscience Stratagem care are trei setari posibile si de evacuarea din inox totul este standard.
De vandut am sa o vand in momentul in care o sa am o oferta buna pentru ea, insa nu caut acest lucru.
10 Oct 2009, 10:42
foarte tare jucaria, s-o stapanesti sanatos. poate avem noroc sa te vedem la vreo intalnire prin bucuresti
10 Oct 2009, 14:46
$1 scrie:$2oarte tare jucaria, s-o stapanesti sanatos. poate avem noroc sa te vedem la vreo intalnire prin bucuresti

Multumesc. Cu cea mai mare placere daca ma anunta si pe mine cineva atunci cand se organizeaza astfel de intalniri.
10 Oct 2009, 17:32
Salut Cos.
O sa te anuntam cand se face prima intalnire in Ploiesti , dar s-ar putea sa ai multe cereri pentru drive-test.
Reeritor la mersul pe centura , pai ce sa zic da-i maxim ca acum este drum bun, cine stie cat timp.
Ma uit zilnic la masina cand intru in parc (trec pe langa ea) , este cea mai tare.
Aproopo cred ca este nu numai singura de aici de pe forum ci cred ca eset unicat in tara.
Ne mai auzim.
Multa bafta.
P.S. Nu incerca sa te pui cu AMG-ul de langa
10 Oct 2009, 18:03
Salut,
Asa mi-au zis si cei de la RAR cand a trebuit sa astept o luna sa o omologheze

.
AMG-ul de langa este al unui prieten foarte bun. Este o racheta si ai impresia ca nu se opreste niciodata din tras dar din pacate nu se face decat cu transmisie automata ceea ce pentru mine este dezamagitor. De fapt cred ca este singurul lucru care nu imi place la ea. Intotdeauna cand vrei sa accelerezi brusc trebuie sa astepti pana schimba 2 trepte mai jos. In rest ce sa spun.... primul set de cauciucuri schimbat la 16 000 Km
10 Oct 2009, 18:51
o poza cu motorul ar fi binevenit, chiar si cu blitz

ca vor unii dintre noi sa ne prindem urechile pe acolo
10 Oct 2009, 19:15
Intr-un final ai intrat pe forum,daca te vedeam in oras iti lasam un sticker in geam:) Bine ai venit printre noi,te asteptam pe la intaniri:) Hehe cunosc AMG-ul,in urma plimbarii cu el am condus cu 60 cateva zile,pur si simplu n-avea sens sa apas acceleratia nu se misca:)
10 Oct 2009, 19:34
Pai cam asa arata motorul, cu toate ca masina din poza nu este a mea:
15 Oct 2009, 21:04
superba masina ,ma uit pe mobile saptamanal la ele,e de vis cred ca este cel mai reusit ford focus facut vreodata,numai bine iti doresc si multi km fara probleme.
15 Oct 2009, 21:20
Multumesc asemenea.
Tocmai ce am o problema cu ea

.....carcasa termostatului a cedat si curge. Nu curge rau dar trebuie schimbata. Urmeaza sa imi vina tot setul nou. Inteleg ca este o problema comuna la motorul Zetec de 2L?
18 Oct 2009, 02:37
foarte frumoasa, arata bestial :X multi multi KM fara incidente< te invidiez>
18 Oct 2009, 20:45
Felicitari pentru masina Cos, este un model foarte misto, pentru colectionari/cunoscatori.
Acum vreo doi ani, cand am vrut sa fac un 'upgrade' de la 1.8i, m-am uitat atat la ST170 cat si la RS mk1.
Pana la urma am ales ST170 pentru ca aveam nevoie de masina pentru drumuri lungi si dese prin tara (~35-45.000km/an) si am considerat ca ST-ul vechi e mai ok pentru asa ceva din mai multe pdv. (in plus, aveam nevoie de 4 usi).
Din cate stiu, Victor Baldescu mai are un RS mk1 (de strada/antrenament), pe langa WRC-ul cu care s-a dat anul trecut in CNR / CNVC.
Pe la ce ora treci luni / marti dimineata pe centura

? (trec pe acolo in fiecare luni sau marti)
18 Oct 2009, 21:09
ST170-ul este o masina foarte buna si categoric este mult mai practica.
Pe centura trec zilnic in jur de 07:45 dimineata. Poate ne intalnim....
Bafta.
12 Noi 2009, 01:16
foarte foarte frumoasa masina, este cel mai frumos focus pe care l-am vazut, bravo tie, mi-a placut cand ai spus mai sus ca ai un consum de 15% dar nu asta e e iportant atata timp cat vrei performanta( cunosc multe persoane care isi cumpara masini spor si apoi se vaita de consum mare si merg cu ele subturate sa consume putin

)
numai cuvinte de lauda am pt tine si masina ta.
15 Dec 2009, 01:51
In cate ture sta cand mergi constant 150-180?
Are cutie in 5? Nu?