Totul despre membri

My new fiesta black panther

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

My new fiesta black panther

Mesajde madalinutzu » 29 Oct 2009, 13:10

salutare,

sunt noul si fericitul posesor al unei fiesta trend, dotari optionale... alarma, senzori parcare, scut metalic si jante WolfRace ProSprint...

maine sper sa termine baieti de pus alarma si sa o scot la plimbare...:D am adaugat niste poze la galerie...astept pareri :D
madalinutzu
Gold Member

Maşina: Mondeo 2008 2.0 TDCI 140CP+ Titanium RBK

Re: My new fiesta black panther

Mesajde CristianIP » 29 Oct 2009, 13:18

s-o folosesti sanatos fara incidente
urmatorul pas - cauciucuri de iarna :)
CristianIP
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta 2008+ 1.4 96CP Trend

Mesajde razvaldinho » 29 Oct 2009, 13:39

i'm in love :x ...with your car :D

superba, s-o stapanesti sanatos. Totusi fa-i ceva poze fara in mediul ei ca sa vedem cat de bine da negrul la soare :)
prbabil mai ai si jantele cu care a venit stock, asa ca ii poti adauga lejer niste cauciucuri de iarna
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs <):)
razvaldinho
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2
VIN: Feteasca_Neagraaa

Mesajde madalinutzu » 29 Oct 2009, 13:46

pai asta e ideea ca am prins o promotie cu cauciucurile de iarna gratuite si le-am pus pe jantele stok, acum astept sa termine baietii cu alarma si maine sa o ridic
acum urmeaza geamuri fumurii, putina muzica si un filtru aer sport....sper sa le pun pana la primavara...

multumesc pentru urari si va urez si voua la fel
madalinutzu
Gold Member

Mesajde mihai_florescu_09 » 29 Oct 2009, 14:16

sa o stapanesti sanatos! ce motorizare ai ales?
mihai_florescu_09
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 2005, 1.3i, 70cp@5600RPM, Tonic, Comfort, B-33-MZY

Mesajde madalinutzu » 29 Oct 2009, 14:19

din pacate pe negru am gasit doar 1,25 benzina, astept primavara sa-i fac resoftare ca mi-au zis baietii ca inca nu au softul pentru varianta asta, mai iau cativa cai de acolo un filtru + tobele mai iau si deacolo ceva cai...sa vedem ce iese :D
madalinutzu
Gold Member

Mesajde CristianIP » 29 Oct 2009, 22:01

cat a costat ? (bineinteles daca nu e secret) sorry pt ca am uitat sa intreb mai inainte. poate si numele dealerului - intreb doar pentru statistica si pentru viitorii posesori de fiesta.
CristianIP
Ford Freak

Mesajde New Fiesta Sport » 29 Oct 2009, 23:03

sa o stapanesti sanatos ! =D> si sa te bucuri de ea ! :)>-

nu sari asa repede cu resoftarile de calculator ; daca vrei, cand esti pe punctul de a lua o decizie, intram in detalii ;) ; pana atunci enjoy si mergi cu grija macar 1500 km

P.S. : cand ai chef si daca nu cer prea mult de la tine sa-i faci o poza la scutul motorului :D ; mersi !
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde madalinutzu » 30 Oct 2009, 08:48

pretul a fost in jur de 11400 fara optionale.masina este luata de la colina.

in legatura cu resoftarea o sa o fac dupa prima revizie si mi-a propuso unu din angajatii colina motors ce-i cu tunningu dar momentam ma multumesc cu ea asa cum este. azi ar trebui sa ma duc sa o ridic dar din pacate cica ar fii aparut o problema, ca nu ar fii intrat banii de la leasing.poate se rezolva pana diseara la terminarea programului si pot sa ma bucur de ea in weekend si sa ii pot face o poza si la scutul motor.

oricum astept sfaturi si propuneri si pareri bineinteles...:D

@New Fiesta Sport M-a inebunit masina ta, e superba, cred ca in curand o sa imprumut si eu niste elemente de caroserie de la tine, partea e jos a spoilerelor, eleronul, pragurile...:P dar nu stiu de unde le-as putea cumpara....:|
madalinutzu
Gold Member

Mesajde mihai_florescu_09 » 30 Oct 2009, 09:54

$1 scrie:$2dar nu stiu de unde le-as putea cumpara....:|

http://www.european-parts.net/catalog/
mihai_florescu_09
1nsane Member

Mesajde madalinutzu » 30 Oct 2009, 10:48

@mihai_florescu_09 - multumesc mult pentru site, sunt o gramada de lucruri interesante,daca ar fii dupa mine le-as lua pe toate :)) .... or face si ei discount daca cumpar toate produsele pentru fiesta ?? :D
madalinutzu
Gold Member

Mesajde mihai_florescu_09 » 30 Oct 2009, 10:58

:)) nu cred. da un search pe forum dupa european parts. era un topic in care se scriau pareri despre site, detalii despre comanda.. etc. Eu nu il mai gasesc.
mihai_florescu_09
1nsane Member

Mesajde New Fiesta Sport » 30 Oct 2009, 17:04

mersi frumos :) ; sincer.... si pe mine inca ma innebuneste :x 8->

acel site e bun sa te uiti pe produse pentru ca e expus cam tot ce exista pentru New Fiesta ; dar daca vrei sa cumperi si sa nu ai batai de cap cu transport si alte etc-uri incearca aici: http://www.forcar.ro

am trecut intr-o zi pe acolo (interesandu-ma de scut) si mi s-au parut f de treaba ; mi-au si aratat ce scut gasesc in sistem ; au un program in care baga seria masinii si le gaseste tot ce exista sau se poate monta pe ea ; si chiar imi aduc aminte ca gasise si chitul sport complet (ce am eu in plus pe masina fata de o fiesta standard) ; daca au ceva pe stoc ti le dau pe loc, daca nu se face comanda cu plata unui avans (gen 20%) si iti vin cam in 10 zile

iti urez succes la tuning ! :)
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde madalinutzu » 30 Oct 2009, 19:26

multumesc pentru sfaturi baieti, in sfarsit am luat`o o sa mai pun niste poze cu scutul ca sa vedeti cum arata un scut dat de ei original sau mai bine zis tabla...:D
madalinutzu
Gold Member

Mesajde madalinutzu » 01 Noi 2009, 21:07

ma poate ajuta cineva cu niste informatii despre geamurile fumurii cat la % este acceptat de lege pe fata/spate si daca se poate si un centru unde sa le montez in bucuresti de preferat:)
madalinutzu
Gold Member

Mesajde MihaiMan » 01 Noi 2009, 21:34

$1 scrie:$2a poate ajuta cineva cu niste informatii despre geamurile fumurii cat la % este acceptat de lege pe fata/spate si daca se poate si un centru unde sa le montez in bucuresti de preferat:)

Legal ai voie pe geamurile laterale fata 27% opacitate, iar pe cele spate nu ai limita, adica maxim 95% opacitate. Acum depinde de tine cat de negre vrei sa fie geamurile. La 27% pe fata nu se observa opacitatea, eu am avut si te sfatuiesc sa nu iti pui asa mica opacitatea. Daca gasesti pe cineva care pune folii sa fie intelegator si de treaba si sa iti dea certificat rar pentru opacitate mai mare de 27% pe fata, te sfatuiesc sa iti pui pe toate geamurile la fel, de preferabil peste 80%. Asa o sa ai satisfactia intimitatii si masina o sa arate mult mai bine.

Sper ca te-am ajutat. Succest si multa bafta cu masina!
E un model foarte reusit!
Imagine
MihaiMan
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.8 tdci

Mesajde irsido » 01 Noi 2009, 22:10

Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos!
Mondeo Mk4 2.0i
irsido
1nsane Member

Maşina: Mondeo Mk4 2.0i

Mesajde New Fiesta Sport » 01 Noi 2009, 22:55

incearca aici: http://www.expertdetailing.ro/

eu am facut doar o ceruire la ei ; nu stiu pentru chestii mai complicate cum sunt, dar par destul de profesionisti

nu ma pricep prea mult la folii (la mine a venit din fabrica cu ele fumurii pe spate si luneta), dar.....
recomandarea mea:
- pe luneta si geamuri laterale cat vrei tu, dar sa mai vezi totusi ceva in spate
- pe fata eu unul nu m-as risca cu 80% ; e ilegal si e si periculos in trafic, totusi geamurile din fata sunt f importante in condus (parerea mea)
- pe fata poti sa incerci o alta solutie mult mai buna: pui folie securit (parca asa ii zice) e antiefractie si mai reduce si ea cat de cat (cica) radiatiile solare ; ia vezi....
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde madalinutzu » 01 Noi 2009, 23:03

pai pe spate ma gandeam la 80-90% iar fata am un prieten care si-a pus pe un pasat 30% si i-a dat toate actele necesare, dar acum nu stiu ce sa zic...nu stiu daca sa ma risc sa pun si eu la fel ca el...se vede destul de bine cu 30 la el, daca intradevar atat este,o sa incerc sa fac rost de o poza sa va pun in galerie sa va dati cu parerea.

@New Fiesta Sport - tu stii cumva cam cat ai pe spate? ca nici baieti de la colina nu stiu, dar poate ai auzit tu pe undeva...:D

si app cat te-a dus ceruirea?? ca a mea e patata rau de tot, mai bine nu o mai spalau cand mi-au dat`o...
madalinutzu
Gold Member

Mesajde New Fiesta Sport » 01 Noi 2009, 23:33

30% e cu totul altceva ; cam asta e limita maxima cred care este acceptata si de lege (nu stiu exact) si iti da si toate actele necesare cu rar si etc ; poti sa vezi si sa incerci, daca simti vre-o diferenta de ce nu

habar n-am, poate sa-i sunam pe aia din Germania si sa-i intrebam :D lol ; nici nu m-a interesat ce-i drept, da foarte bine la exterior si (cel mai important) nu incomodeaza deloc la condus

120 lei ; daca e patata dute la ei inapoi si vezi sa-i faca ceva, nu are voie ; ce presupun eu este ca nu au degresat cum trebuie substanta aia (ceara sau ma rog ce e) cu care vine pe ea cand au spalat-o ; poate ma insel..... ; oricum "petele" in general nu cred ca ies cu o simpla ceruire
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde madalinutzu » 01 Noi 2009, 23:43

masina fiind neagra daca dai cu unghia pe plafon sau oriunde se ia ceva alba dupa vopsea, care cred ca este chiar ceara care a avut`o masina...acum nu stiu ce o fii...o sa vad ce se poate face, nu am spalat`o deloc pana acum, dar o sa incerc maine daca am timp, ca inca nu m-am saturat sa ma plimb cu ea...e putin cam puturoasa :D...cred ca o paste o resoftare si filtru si tobe..si ma vad eu:))
madalinutzu
Gold Member

Mesajde MihaiMan » 02 Noi 2009, 00:24

Eu am 80% toata masina si se vede perfect si ziua si noaptea. Nu ai nici-o problema. Pe mine nu m-a oprit politia nici in Buzau nici in Bucuresti, asa ca iti recomand sa iti pui cel putin opacitate peste 60-70%. Nu da bine sa ai negru taciune pe spate si pe fata sa se vada geamul normal. Foliile sunt concepute pentru a securiza geamul atunci cand se sparge. Inainte erau numai transparente, dar acum a mai evoluat lumea, deci ce spune NFS e acelasi lucru.

Bafta!
Imagine
MihaiMan
Incepator

Mesajde MihaiMan » 02 Noi 2009, 00:38

P.S: uite vreo 2 poze sa iti faci o idee...
Fişiere ataşate
Imag011a.jpg
Imag015a.jpg
Imagine
MihaiMan
Incepator

Mesajde New Fiesta Sport » 02 Noi 2009, 01:32

$1 scrie:$2oliile sunt concepute pentru a securiza geamul atunci cand se sparge. Inainte erau numai transparente, dar acum a mai evoluat lumea, deci ce spune NFS e acelasi lucru.

nu chiar.....

"Toate foliile solare aplicate la centrele noastre ofera un anumit grad de protectie contra infractorilor, in sensul ca scad vizibilitatea din exterior si impiedica spargerea cu usurinta a geamului (un geam fara folie se sparge si cade la prima lovitura) .

Exista insa si folii special concepute pentru a proteja impotriva spargerii geamului. Acestea sunt incolore, sunt mai groase decat cele solare, si rezista mult mai bine la socuri." (de aici: http://www.expertdetailing.ro/ro/109_58_index.php)

nu stiu ce sa zic legat de foliile cu opacitate mai mare de 30% pe fata ; am citit mai multe topicuri legate de acest subiect si parerile sunt impartite ; nu doresc sa ma lansez intr-o polemica, doar incerc sa-ti arat ce e scris pe unele site-uri de specialitate, mai cauta si tu si documenteaza-te ; din cate am vazut pe acest site toate foliile sunt omologate chiar si cele cu opacitate de 95%, depinde numai unde ai voie sa le pui.....

"Am voie sa aplic folie foarte inchisa pe geamurile masinii mele?
Pe geamurile laterale spate si pe luneta poti sa aplici folie oricat de inchisa, cu conditia sa fie omologata RAR. Nu la fel se intampla si cu geamurile laterale fata. Pentru aceste geamuri RAR nu autorizeaza decat o anumita nuanta, care este atat de deschisa incat, practic, nu coloreaza geamul de loc." (de aici: http://www.expertdetailing.ro/ro/89_30_index.php)
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde MihaiMan » 02 Noi 2009, 01:48

Sunt de acord cu tine si nu contest ca e riscant, dar eu am de un an foliile,si cu toate ca am documente necesare sa combat o acuzatie adusa de vreun politist nu am fost oprit niciodata pentru asta, ba chiar am fost vazut ca nu aveam centura:), deci iti imaginezi... Eu ii recomand mai inchisa pentru simplu fapt ca da mai bine folia mai neagra nu extrem de neagra, si are intimitate mai mare(daca are prietena si se gandeste sa mai iasa si cu altcineva in oras:):D sau sa faca alte chestii). A nu se intelege ca instig baiatul sa insele:)).
Ramane la latitudinea lui si eventual la recomandarea apropiatilor lui ce folii o sa isi puna.

Salutare!!
Imagine
MihaiMan
Incepator

Mesajde madalinutzu » 02 Noi 2009, 08:41

@MihaiMan- multumesc mult de sfat si este exceptional exemplul :)) cred ca o sa le fac si eu la fel ca tine :D
@New Fiesta Sport- astia sunt scumpi rau, am gasit niste baieti prin rahova am vorbit doar la telefon cu ei, mi ia recomandat chiar prietenul cu pasatu si inca o persoana, au zis ca ma duce maxim 350 ron toata masina cu folie llumar spate si nu mai stiu ce folie fata. din cate am vazut la baietii astia doi arata super bine.

mai caut ceva si daca nu gasesc ceva interesant o sa apelez la ei.

App astept niste sfaturi de la voi ca nu reusesc sa ma hotarasc ce sa-i fac prima data :D

Geamuri fumurii/ Muzica/ Cheie escamotabila/Cotiera .... :D pls ajutati-ma ca de 2 zile nu ma ia somnu
madalinutzu
Gold Member

Mesajde CristianIP » 02 Noi 2009, 10:41

despre cotiera - vezi ca sunt cativa posesori de fiesta care si-au cumparat si sunt descrise pe forum. eu pot sa spun ca am vrut sa iau din Ungaria - probabil la revizia de 20k voi lua si o cotiera (pretul echivalent in ron era ~200 - foarte aproape de ce gasesti si pe aici). Arata cool si este utila la drumuri lungi, dar nu mai poti folosi cum trebuie locurile pentru pahare/sticle dintre scaune (la mine conteaza foarte mult - sticlutze de lapte, sticlutza de apa pt junioara, sucul/apa juniorului, servetzelele, etc).

despre geamuri fumurii - eu nu sunt adeptul foliilor, chiar daca au devenit in ultimii ani o alternativa destul de ieftina (nu stiu cum mai sta la capitolul vizibilitate noaptea, acum vreo 10 ani cand cautam asa ceva, am renuntat tocmai din motivul asta - seara, daca vroiai sa vezi ceva prin geamuri la parcare, trebuia sa fie cineva cu proiectorul in spatele tau).

despre muzica - eu sunt foarte multumit de icepack3-ul de pe masina - control usor, calitate bunicica, receptie radio bunicica (vorbesc de zonele de afara din oras unde nu prea este acoperire radio).
ca sa upgradezi un sistem de masina ai nevoie de ceva banuti - recomand cu tarie un sistem fara disk (mp3 player bazat doar pe usb) - asta e vreo 100-150 euro probabil, dar se poate duce usor la mai mult depinzand de firma. Amplif, boxe, sub, cabluri - si astea se ridica sume maricele. daca vrei upgrade acolo - proiecteaza-l cu grija si nu te grabi.

despre cheie - pentru mine chiar nu conteaza, dar cred ca gasesti pe la 2-300 ron :)
CristianIP
Ford Freak

Mesajde madalinutzu » 02 Noi 2009, 10:49

cotiera la colina costa in jur de 400 ron

geamuri am gasit pe la 300-350

muzica : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... Bass_Pack/
cica oferta

si cheia in jur de 300-400 ron

daca as avea toti banii disponibili le-as pune pe toate odata, dar acum trebuie sa ma limitez doar la un lucru si nu stiu la ce... :D si de aia cer pareri voi ce ati pune prima data pe masina.

in caz ca gasesti cotiera mai ieftina cum ai zis tu 200 ron vreau si eu una :D
madalinutzu
Gold Member

Mesajde CristianIP » 02 Noi 2009, 13:31

viewtopic.php?p=312644#p312644 ai aici experientele unor colegi de forum care si-au montat cotiere aftermarket armster la pretul de 240 ron cu transport inclus.

la Ford Hovany in Szeged, Ungaria (de acolo am luat masina si voi face reviziile tot la ei), o cotiera era ~ 200ron (dar raportul ron-euro-huf probabil s-a mai schimbat ceva).
CristianIP
Ford Freak

Mesajde mihai_florescu_09 » 02 Noi 2009, 17:23

la expert detailing mi-am pus si eu si am ramas cu 2-3 bule de aer. am fost dupa 2 luni si am schimbat folia. din pacate iar am ramas cu 2 bule. Prima data pe motiv ca s-a grabit aplicatorul, acum cica din cauza frigului. mai vad la vara daca ma duc iar sa schimb cele 2 folii ca restul de 3 au fost in regula. Am doar pe spate cu transparenta 20%, cu garantie 3 ani, pret aproximativ 280 lei.

tu decizi daca sa te duci la ei sau nu. am vazut la altcineva folie montata la tiriac auto service in otopeni. e impecabila si tot asa la pret foarte bun 250 lei la pret de criza. Nu stiu daca mai este oferta. La expert detailing nu se dau geamurile jos, la tiriac le dau jos.
mihai_florescu_09
1nsane Member

Următorul

Înapoi la Totul despre membri