despre
cotiera - vezi ca sunt cativa posesori de fiesta care si-au cumparat si sunt descrise pe forum. eu pot sa spun ca am vrut sa iau din Ungaria - probabil la revizia de 20k voi lua si o cotiera (pretul echivalent in ron era ~200 - foarte aproape de ce gasesti si pe aici). Arata cool si este utila la drumuri lungi, dar nu mai poti folosi cum trebuie locurile pentru pahare/sticle dintre scaune (la mine conteaza foarte mult - sticlutze de lapte, sticlutza de apa pt junioara, sucul/apa juniorului, servetzelele, etc).
despre
geamuri fumurii - eu nu sunt adeptul foliilor, chiar daca au devenit in ultimii ani o alternativa destul de ieftina (nu stiu cum mai sta la capitolul vizibilitate noaptea, acum vreo 10 ani cand cautam asa ceva, am renuntat tocmai din motivul asta - seara, daca vroiai sa vezi ceva prin geamuri la parcare, trebuia sa fie cineva cu proiectorul in spatele tau).
despre
muzica - eu sunt foarte multumit de icepack3-ul de pe masina - control usor, calitate bunicica, receptie radio bunicica (vorbesc de zonele de afara din oras unde nu prea este acoperire radio).
ca sa upgradezi un sistem de masina ai nevoie de ceva banuti - recomand cu tarie un sistem fara disk (mp3 player bazat doar pe usb) - asta e vreo 100-150 euro probabil, dar se poate duce usor la mai mult depinzand de firma. Amplif, boxe, sub, cabluri - si astea se ridica sume maricele. daca vrei upgrade acolo - proiecteaza-l cu grija si nu te grabi.
despre
cheie - pentru mine chiar nu conteaza, dar cred ca gasesti pe la 2-300 ron