Lista de YM - Aveti grija de ID:ste_fan32
Nu stiu unde a fost odata o lista cu membri de pe acest site pentru YM, acum cateva zile ma trezesc cu un mesaj foarte fulgar si sucarit de la un membru pe care era pe lista mea din YM-ClubFord.ro cu ID:ste_fan32 Tipul foarte suparat ca de ce doamne am dat un mass cu un mesaj ca se da ora inainte pe data de 10 Martie 2007. In mesaj am specificat ca este valabil doar pentru cei din America dar dupa ce am dat mesaju am realizat ca dadusem si la lista de ClubFord si 4tuning.... Tipul foarte sucarit ca e satul de masuri, ca im CENZURA mama, aia aia neamu, ca nea dat ignore la toti idioti de pe net, fel si fel..... Am raspuns la mesaj ca el ma adaugat pe mine si nu eu pe el si am sal scot de pe lista, dupacare era si firesc cu replice fulgare dinou....
In final am vrut sa va anuntz ca exista si oameni cu mai multe fet"z"e intre noi si merita sa stiti experienta mea cu acest individ...
EDIT:Un mic search si am gasit individu, e si pe lista ClubFord Romania "65. Stefan Marian- B45BFY (Bucuresti)"
In final am vrut sa va anuntz ca exista si oameni cu mai multe fet"z"e intre noi si merita sa stiti experienta mea cu acest individ...

EDIT:Un mic search si am gasit individu, e si pe lista ClubFord Romania "65. Stefan Marian- B45BFY (Bucuresti)"

Ultima oară modificat de DAFTEK pe 15 Mar 2007, 13:50, modificat 1 dată în total.
-
DAFTEK - Ford Freak
- Localitate: Born in Dr.Taberei, Raised in NYC, Cleaned up in Midwest, USA