Ford Mondeo 11.2006 TDCI 2.0
Am revenit si eu pe forum dupa o lunga absenta, m-am gandit sa imi prezint noua achizitie
Ford mondeo fabricatie 11.2006 , am cumparat-o de la Colina motors direct, are 55000km, carte de service(garantie pana la anul in noiembrie)
sa trec la optionale, din cate stiu e echiparea trend
adica are xenoane cu spalatoare de faruri
clima
reglaj electric la scaune
incalzire in parbriz si luneta
pilot automat
oglinzi electrice incalzite...
Detector de radar in bara
si mi-au zis baietii ca a avut softul facut la ei pe garantie si ca ar avea 160cai acum(dar nu sunt f sigur ca nu am primit acte si pentru aceasta operatiune)
pana acum nu am ce sa reprosez la masina, merge impecabil, nu bate nu troncane , trebuie sa ii fac o geometrie ca parca sta volanul o idee intr-o parte(si sunt cam obsedat de astfel de detalii)
consuma cam 9-9.2 in oras mers destul de rapid:)
o sa revin si cu poze cand se face frumos afara si pot sa ii fac niste poze fiind curata:D
vechea mea masina:) viewtopic.php?f=15&t=6666

Ford mondeo fabricatie 11.2006 , am cumparat-o de la Colina motors direct, are 55000km, carte de service(garantie pana la anul in noiembrie)
sa trec la optionale, din cate stiu e echiparea trend
adica are xenoane cu spalatoare de faruri
clima
reglaj electric la scaune
incalzire in parbriz si luneta
pilot automat
oglinzi electrice incalzite...
Detector de radar in bara

pana acum nu am ce sa reprosez la masina, merge impecabil, nu bate nu troncane , trebuie sa ii fac o geometrie ca parca sta volanul o idee intr-o parte(si sunt cam obsedat de astfel de detalii)
consuma cam 9-9.2 in oras mers destul de rapid:)
o sa revin si cu poze cand se face frumos afara si pot sa ii fac niste poze fiind curata:D
vechea mea masina:) viewtopic.php?f=15&t=6666
-
killer666 - Incepator